Şimdi Ara

ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR MODEM VE İNTERNETLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankara-emek te oturuyorum ve 4-5 yıldır ttnet kullanıcısıyım artık canıma tak etti değiştirip süperonline a geçmek istiyorum fakat benim 1 yıllık zannettiğim taahhüt 2 yıllıkmış 12.2016 da bitiyor şu an çıkmak istersemde 290 tl civarı ceza ödiycem.Kullandığım internet ayda 69 tl 16 mBit akk 50 gb (AMA SÖZDE 16 mbit).Dün yine son bi şansymı deniyim diye aradım ttnet arızayı kadın modemi kapatın açın vs dedi sonra pc den 2 tane dns adresi ekletti bana bir sorun görünmüyor hızınız 8-16 mbit arası görünüyor dedi.İphone da speedtest diye bir uygulama ile ölçüyorum 9-10 mbit çıkıyo gün içinde ölçüyorum 5-6 oluyor modemi kapatıp açınca tekrar 10 mbit gösteriyor.Birkaç sorum var sizlere

-Modemim airties 5340 resimleride yükledim biraz eski bi modem ve anten kapakları kırılmıştı çıkarmıştım yerinden acaba sorun modemden dolayımı değiştirirsem 14-16 mbiti görürmüyüm ?

-Yok değiştirsende aynı diyorsanız ttnete cezamı ödeyip süperonline a mı geçsem yoksa aralık 2016 ya kadar beklesemmi ?

Fikir verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple23 -- 13 Şubat 2016; 20:11:05 >

• Kökten çözüm olarak modemi değiştirip süperonline a geçmenizi öneririm.
  • yeni modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Kökten çözüm olarak modemi değiştirip süperonline a geçmenizi öneririm.

aslında dediğiniz zaten kesin kökten çözüm benimde aklıma ilk olarak o seçenek geliyor fakat biraz tuzlu olucak bana bu :) yeni modem al ceza öde süperonline a geç.Son bir kurtarma çalışmasındayım tuzlu olmasın diye :)
  • Modem arayüzüne gir hat değerlerini bulun atın bir bakıyım sinyal değerlerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.