arkadaşlar acer 5920g 7500 makinem var. bazı hata mesajlarından dolayı, laptopumu fabrika ayarlarına geri aldım. ve fifa manager 08 kurulu idi. Oyun kaydettiği dosyaları Belgelerim klasörüne atıyormuş. tabi fabrika ayarlarına alınca Fifa manager 08 kaydettiği dosyalar da gitti. nasıl getirebilirim acaba. 5 sezon sonunda 2,5 ay harcamıştım lütfen bilen arkadaşlar yardım edin.
dostum yapabilecegin tek bişey var oda veri kurtarma programıyla silinen verilerini geri ala bilirsin ama %100 alamaya bilirsin eger yapamıyacaksan bbir bilgisayar firmasına getir uygun bir fiyata yaparlar muhtemelen
quote:
Orjinalden alıntı: Emrah_1_66
dostum yapabilecegin tek bişey var oda veri kurtarma programıyla silinen verilerini geri ala bilirsin ama %100 alamaya bilirsin eger yapamıyacaksan bbir bilgisayar firmasına getir uygun bir fiyata yaparlar muhtemelen
veri kurtarma uygun fiyat
fabrika ayarlarına geri aldığım için verileri kurtaramazsın dediler
sizin böyle birşey başınıza geldimi mevcut programlar ofis program formatını veya resim formatlarını destek veriyor benim istediğim oyun formatı ise programlarda yok tüm dosyalar geri getiren bildiğiniz bir program var mı önerileriniz...
quote:
Orjinalden alıntı: cyber45
fabrika ayarlarına geri aldığım için verileri kurtaramazsın dediler
sizin böyle birşey başınıza geldimi mevcut programlar ofis program formatını veya resim formatlarını destek veriyor benim istediğim oyun formatı ise programlarda yok tüm dosyalar geri getiren bildiğiniz bir program var mı önerileriniz...
verilerin düşük bir ihtimalede olsa kurtarılabildiğini okumuştum ama uygun fiyat kesinlikle olmaz tahmini en düşük fiyat 1000-2000 dolar olurdur heralde.