Şimdi Ara

ARKADASLAR ACİL CEVAP LÜTFEN NVDİA 710M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
47.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben nvdia geforce 710m kullanıyorum bu ekran kartını denemeden kötü yorum atanır çok gördüm bende o ayarlarda en az 120 en fazla 240 fps alıyorum bence çok iyi bir ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Night furka

Ben nvdia geforce 710m kullanıyorum bu ekran kartını denemeden kötü yorum atanır çok gördüm bende o ayarlarda en az 120 en fazla 240 fps alıyorum bence çok iyi bir ekran kartı
    Aslında yine iyi kötü götürür bir ekran kartı fakat bu ekran kartına sahip olan laptop'umun anakartı yandı Fakat ben bilgisayara çok sert davranıyordum zaten
    Uzun zamandır 710M/525M/540M laptop kullanmıyorum maalesef fakat beni götürüyordu. Tabi Shader'lı Minecraft'ta 20-25 FPS veriyordu ama normal oynarken (özellikle de sunucularda) 180 FPS bile görmüştüm.
    Bu arada kesinlikle haklısın. Daha test etmeden "GTA 5 en fazla 20 FPS verir" diyorlar fakat test edince 30-35 FPS verdiği ortaya çıkıyor. Bu insanların çoğunda da GTX 1050 Ti/1060 6GB/970/1660 Ti/RTX 2060 veya üstü kartlar olduğu için alt seviye kartları hiç takmazlar. Direk "en fazla 15 fps alırsın daha fazla bekleme git yeni pc al" cevabını yapıştırırlar.
    O yüzden gerçek insanların testlerine bakmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.