Şimdi Ara

ARKADASLAR ACİL CEVAP LÜTFEN NVDİA 710M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
47.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar NVİDİA GEFORCE GT710M nasıl bir ekran kartı oyunlarda falan nasıl performansı var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: NVIDIA GeForce 710M: Laptop'lar için Bütçe Dostu GPU

Giriş: NVIDIA GeForce 710M, bütçe dostu bir grafik işleme birimidir (GPU) ve özellikle dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmıştır. Oyun oynama ve temel grafik görevlerini gerçekleştirme ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere orta düzey performans sunar.

Özellikler: NVIDIA GeForce 710M, Kepler mimarisine dayanmaktadır ve 96 CUDA çekirdeği içerir. NVIDIA Optimus teknolojisiyle uyumludur, bu da pil ömrünü uzatmak için gerektiğinde entegre grafik kartına geçiş yapmasına olanak tanır.

Bellek ve Veriyolu Genişliği: NVIDIA GeForce 710M, 1GB veya 2GB GDDR5 bellek ile mevcuttur. 64 bitlik bir bellek veriyoluna sahiptir, bu da aynı anda daha az veri işleyebildiği anlamına gelir.

Performans: Oyunlarda orta düzey performans sunar. Eski veya daha az talepkar oyunları orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Daha yeni ve daha zorlu oyunlar düşük ayarlarda çalıştırılabilir.

Kullanım Alanları: NVIDIA GeForce 710M, aşağıdaki uygulamalar için uygundur: * Gündelik oyun oynama * Temel grafik düzenleme * Video oynatma * Genel amaçlı web tarama

Alternatif GPU'lar: NVIDIA GeForce 710M'ye benzer performans sunan alternatif GPU'lar şunlardır: * NVIDIA GeForce GT 710M * NVIDIA GeForce GTX 710M

Sonuç: NVIDIA GeForce 710M, bütçe dostu, orta düzey bir grafik kartıdır. Gündelik oyun oynama ve temel grafik görevleri için uygundur. Dizüstü bilgisayarınızın grafik performansını uygun bir fiyata geliştirmek istiyorsanız, NVIDIA GeForce 710M iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar cevap atın lütfen yarın pc alıcam ve ekran kartı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar NVİDİA GEFORCE GT710M nasıl bir ekran kartı oyunlarda falan nasıl performansı var

adam akıllı oyun oynayamazsın en az 640m-740m gibi kartlara bak oyun oynayacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Arkadaslar NVİDİA GEFORCE GT710M nasıl bir ekran kartı oyunlarda falan nasıl performansı var

adam akıllı oyun oynayamazsın en az 640m-740m gibi kartlara bak oyun oynayacaksan.

+1 sadece video felan izlemek içn kullanılır o kart oyun oynanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

+1 sadece video felan izlemek içn kullanılır o kart oyun oynanmaz

Alıntıları Göster
    Konu hortlatmış gibi olacağım ama. Ben de 710m yi ararken burayı buldum.

Alacak kişilere bilgi amaçlı yazıyorum:

Prototype 2 Herşey fullda oynadım ve hiç kasmadı. 1 gram donma yok.

Pc.i arkadaşa almıştık. Sadece bu oyunu deneyebildim. Ekran kartı kötü değil. İş görür derecede ve benim görüşümce gayet iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Konu hortlatmış gibi olacağım ama. Ben de 710m yi ararken burayı buldum.

Alacak kişilere bilgi amaçlı yazıyorum:

Prototype 2 Herşey fullda oynadım ve hiç kasmadı. 1 gram donma yok.

Pc.i arkadaşa almıştık. Sadece bu oyunu deneyebildim. Ekran kartı kötü değil. İş görür derecede ve benim görüşümce gayet iyi..

Alıntıları Göster
    bencede orta iyi bir ekran kartı iş görüyor.most wanted black cod 9 hersey full de hiç kasmadan oynatıyor

• quote:

bencede orta iyi bir ekran kartı iş görüyor.most wanted black cod 9 hersey full de hiç kasmadan oynatıyor

biraz abartmışsın hocam bende kullanıyorum mafia 2 low 33 fps medium 15 fps falan ama ucuz sonuçta az çok iş görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

quote:

biraz abartmışsın hocam bende kullanıyorum mafia 2 low 33 fps medium 15 fps falan ama ucuz sonuçta az çok iş görüyor

Alıntıları Göster
    neyi neye göre cevapladığınızı anlayamadım. bugün bende kendime bir laptop aldım. ekran kartım da " CUDA™ Teknolojisini ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® 710M " olarak geçiyordu. biraz araştırdım. sizin söylemlerinize baktım az daha geri veröeye gidecektim ki youtube da bir video gördüm. burada da paylaşma gereksinimi duydum.

bu ekran kartı ile bir pc alan arkadaşlar, profesyonel oyuncu değilseniz , 24 saatin 18 saati oyun oynamıyorsanız , ayrıca grafik tasarım işiyle uğraşmıyorsanız neredeyse çoğu oyun da size bu kart yetecektir. buyrun 710 m den Battlefield3 performansı

CapelitoHDyoutube
    NVIDIA GEFORCE 710M Battlefield3
    http://www.youtube.com/watch?v=4IAeDgiTQDM

• sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    benim bilgisayarımda var bu kart lol gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum hiç takılma yapmıyor ama sen gtaV oynamak istersen biraz sorun çıkabilir. istersen oyunları razer game booster ile açmaya çalışırsan performansın çok yüksek olur söyliim :)
  • Arkadaslar nvidia gt820m nasil gt710a gore???
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Arkadaslar nvidia gt820m nasil gt710a gore???

Performans farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A18D9F459

quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Arkadaslar nvidia gt820m nasil gt710a gore???

Performans farkı yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde bir sorum var, Nvidia Geforce 710M (GT değil sanırım.) ekran kartlı bir laptobum var. GT ler 720 de başlıyor. 850 860M de ise GTX ler geliyor sanırım. Bunların arasındaki var nedir? 710M ile GT720M arasındaki, GT850M ile GTX860M arasındaki farklar? Birde dediğim gibi bende de 710M var. Düşük fps alıyorum bende neyden kaynaklanıyor olabilir? Windows 8 var 10 u kurmayı planlıyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

• cadoc C kullanıcısına yanıt
    kardeş şimdi 720 750 760 ve 850 860 bunlar eski seri oluyor

bide 710 la sadece film izlenir çok düşük bir kart olmasına rağmen çok da eskidi
    kartların iyi olduğuna rakam ne kadar yüksekse okadar iyidir

960>950>940>930>920>910 böyle gider yani senin kart en düşüğü oluyor düşük fps alman normal iyi bir oyun oynamak istiyorsan 950 arası bişey almalısın
  • patren kullanıcısına yanıt
    Peki patren kardeş sen az çok anlıyor gibisin :) Benimde ekran kartım 710m.Bilgisayarım Packard Bell Easynote Te 750 gb hdd harddisk 8gb Ram 2gb Nvidia Geforce 710M ekran Kartı intelcore i7, bilgisayarı alırken adam demişti oyun performansı çok iyi değil diye de ben bu kadarda kötü beklemiyordum (Mount and blade low modda bile kasıyor).Performance test yaptım sadece 3d oyun performansı düşük çıktı diğer özellikleri iyi baya. Bu yüzden ekran kartını değiştirmek istiyorum değiştirme imkanım var mı laptopta bilgilendirirsen sevinirim.(yenisini al diyebilirsin ama 2 milyar para verdim bilgisayara yenisini alamam değiştirilebilirse yeni ekran kartı alabilirim sadece şimdiden teşekkürler )
  • Makinacıbaşı M kullanıcısına yanıt
    keşke almadan önce bir bize sorsaydın keşke kardeş ekran kartı %95 değişmez ama böyle bişey yapabilir
    donanımhaber forum
    eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı » Sayfa 1 - 210
    http://forum.donanimhaber.com/m_104859591/tm.htm

• patren kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eyvallah çok sağol ya haklısın araştırma yapıp almak gerekiyor keşke sorsaydım bilgisayarı ben Üniversiteyi kazandığımda almıştım Laptopu alırken biliyordum aslında adam da demişti oyun kaldırmaz diye ama üniversitede ders çalışırım belki diye bunu seçmiştim ama gel gelelim oyun hayatım geri döndü
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarımda da bu ekran kartı var. CS:GO'da orta ayarlarda 65-90 FPS alıyorum. Sadece smoke'larda 25'e falan düşüyor. Ama o da smoke'a yaklaşınca oluyor. Yani CS:GO kasmıyor.
    Ayrıca Minecraft'ta alttaki ayarlar ile 55-90 FPS alıyorum.
     ARKADASLAR ACİL CEVAP LÜTFEN NVDİA 710M
    Yani bu ekran kartı beni idare ediyor. Başka oyunları test etmedim.
  • Ekran Kartı alırken özwllikle oyun oynarım diyorsanız mininmum GTX türünden yada laptop icin 940mx alın GDDR5 olanı. DDR3 bellekli ekran kartları ucuz ve düşük performanslı üretimdir ve yeni nesil oyun laptoplarında bulunmuyor. Bahsettigim ekran kartı sıfır laptopta 2bin tl civarında bulunabiliyor.
  • Arkadaşlar 20 fps yada lowda oynamayı oyun oynamak sanıyorlar sanırım.
  • bende var 2.8gh işlemci ve 6-8 gb ram ile: rainbow six siege-Grand theft auto 5-grand theft auto 4-cs:go-ets 2-league of legends-fortnite-team fortress-PUBG Lite-Call of Duty mw2-Call of Duty 4 mw oynayabiliyorum.Yani bu arkadaşlara güvenme bunlar tecrübe etmeden sallıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.