Şimdi Ara

Nvidia GT 740M KOD 43 Hatası yardım lütfen(COZULDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
7.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün laptop sapa sağlam çalışırken birden nvidia denetim masası hata verdi.Açıp kapattığımda denetim masası çalışmayı durdurdu hatası almaya başladım sonra driver sildim geri yükledim olmadı internetteki çoğu şeyi denedim ama bir değişme yok denediğim yöntemleri yazayım

driver sildim yükledim olmadı
    driver sweeper adlı programlar nvidiaya ait ne var ne yoksa sildim yükledim olmadı
    regedtten usbstor ayarlarını yaptım yeniden başlattım değişen bir şey olmadı

sadece format atmadım ve biosu güncellemedim korkuyoru ekran kartı yandı diye şimdi teknik servise de vermek istemiyorum gittimi 1 ay gelmez yardım edin lütfen..

bilgisayarımda ASUS X550LB-XO98 Daha alalı 2 hafta anca oldu hemen bu hatayı verdi.

Nvidia GT 740M KOD 43 Hatası yardım lütfen(COZULDU)

Sorunu hallettim arkadaslar internette ne var ne yok denedim regddit onarma usb ayarlari surucu guncelleme ekran kartini aygit yoneticisinden silip tekrar kurma guvenli modda display cleanerla silip tekrar yukleme directx physx framework fakat olmadi artik servise yolamadan Windows 7 ultimate 64 bit olan sistemi windows 8 64bit proya guncellemeye karar verdim formati attim her sey normaldi fakat 340.54 surucusunu yukledigimde pc acilisinda siyah ekranla karsilastim tekrar format attim bu sefer pcnin kutusundan cikan cd den butun kurulumlari yaptim 311 surumunu yukledi cd
    En sonunda aygit yoneticisinde ekran kartinin yanindaki unlem isareti kaldi gpu z ve msi afterburnerda da gorunce ferhladim karahan online yukluydu denetim masasjndan yuksek nvidia kartini secip oyunu actim eskisi gibi calisiyor speedfan ve msi afterburnerdanda kontrol ettim gpu kullanimida oluyor isida artiyor ki buda ekran kartjnda donanimsal bir problem olmadigi gosteriyor eger benim gibi sorunu olupta cozum bulamayan olursa dediklerimi yapsinlar teknik servise yollamaktanda kurtulurlar yarin watch dogs yukleyip deneyecegim bakalim eskisi gibi 30 40 fps veriyor mu onunda sonucunu bildiririm herkese tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monurknbr95 -- 27 Ağustos 2014; 1:49:25 >

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

uppp
    aynı sorun bende de var. Birazdan format atıcam kartı satıcakken arıza çıkardı. Forumda bu konuyla ilgili konu çok ama çözümü de yok. 2 hafta oldu diyosun alalı değişim hakkın olması lazım diye biliyorum kartı değişim yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

aynı sorun bende de var. Birazdan format atıcam kartı satıcakken arıza çıkardı. Forumda bu konuyla ilgili konu çok ama çözümü de yok. 2 hafta oldu diyosun alalı değişim hakkın olması lazım diye biliyorum kartı değişim yaptır.

peki bunu garantiye yollasam düzeltirler mi ayrıca asus pc yollayan varsa kaç gün kalıyor pc bir yardımcı olursa sevinirim ayrıca format attıktan sonra buraya yazar mısınız sonucu çok önemli benim için..
  • quote:

uppp
    LinkBurdan unisntall programını indirip sürüvcüyü kaldır. İnternetten farklı version driver indirip dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

LinkBurdan unisntall programını indirip sürüvcüyü kaldır. İnternetten farklı version driver indirip dene

Abi zaten söyledim driver sweeper la denedim olmadı diye bu programla güvenli modda sildim tekrar aynı sürücüyü yükledim olmadı 1 gün önce sağlamdı ya :S
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Bu farklı bir program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu farklı bir program

Bu programı denedim nvidiaya ait ne var ne yok güvenli modda sildim tekrar yükledim fakat olmadı.Acaba formatla düzelir mi w7 64bit ultimate format atsam ?
    Servis vermeden son çare formatı dene sonuç olumsuz olursa servsise verirsin
  • quote:

Servis vermeden son çare formatı dene sonuç olumsuz olursa servsise verirsin

Bendeki pc normalde freedos fakat aldığımız yerdeki tanıdık w7 atmış professional 64bit ben ultimate kursam düzelir mi yoksa w8 mi kurayı 8.1 filan?
    Farketmez ancak farklı işletim sisteminde denemek adın win8 kur derim
  • quote:

Farketmez ancak farklı işletim sisteminde denemek adın win8 kur derim

Win8 kullanmadım ve kurmayı da bilmiyorum galiba flashdisk üzerinden kurulum yapılıyormuş doğru mudur?
  • win 7 kurulumundan farkı yok
  • quote:

win 7 kurulumundan farkı yok

Bu sorunu bazı arkadaşlar format atmadan çözmüş fakat benim ekran kartımla bu sorunu yaşayana rastlayamadım belki birisini bulursam sorunu halleden format atmamada gerek kalmaz ..
    Varolan windows kaybetmek istemiyorsan ve hdd in 2. bölümü varsa yeni windows bu 2. kısma kurabilirsin
  • quote:

Varolan windows kaybetmek istemiyorsan ve hdd in 2. bölümü varsa yeni windows bu 2. kısma kurabilirsin
    hocam sen format at olmazsa ara servisi 1 ay içinde değişim talebinde bulunabilirsin. Sana ürünü yollayın kontrol edelim falan derler kabul etme değişim istediğini belirt.
  • quote:

hocam sen format at olmazsa ara servisi 1 ay içinde değişim talebinde bulunabilirsin. Sana ürünü yollayın kontrol edelim falan derler kabul etme değişim istediğini belirt.

Şuan windows 8.1 pro indiriyorum kurduktan sonra da aynı hatayı verirse mecburen teknik servise yollayacağım ordanda kaç gün sonra gelir bilmiyorum.Asus ayrıca evden alıyormuş galiba öyle bir hizmetleri filan mı var ?
  • quote:

quote:

Şuan windows 8.1 pro indiriyorum kurduktan sonra da aynı hatayı verirse mecburen teknik servise yollayacağım ordanda kaç gün sonra gelir bilmiyorum.Asus ayrıca evden alıyormuş galiba öyle bir hizmetleri filan mı var ?

Alıntıları Göster
    hocam windows7 den windows 8e yükseltiyorsunuz dimi. Sonucu bana da haber verirseniz sevinirim bende ona göre format atıyım.

• quote:

hocam peki ben bunu servise yollarsam kullanıcı hatası deyip değiştirmezlerse yada bana fatura çıkarırlarsa sıkıntı olur..Ekstra ücret filan isterler mi ?
  • quote:

hocam windows7 den windows 8e yükseltiyorsunuz dimi. Sonucu bana da haber verirseniz sevinirim bende ona göre format atıyım.

donanımhaber forum
    amd radeon hd 8670M KOD 43 hatası » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_87161792/f_//tm.htm#87200764

Hocam bakın bu linkteki arkadaşla da aynı sorunu yaşamışız onun ekran kartı sadece 750m benimki 740m oda benim gibi her şeyi denemiş sorunumu windows 8 kurarak aştım diyor inşallah benimde işime yararda kurtulurum şu sorundan çünkü ekran kartını yakacak hiç bir şey yapmadım sadece çalışırken 1 gün önceden watch dogs oynayıp kapatmıştım gayette sağlamdı sonra 1 gün sonra açtığımda bu sıkıntı baş gösterdi büyük ihtimal yazılımsal bir hata inşallah windows 8 le düzelirde servise filan yollamaya uğraşmam.Dua edecem artık formattan sonra ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.