Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Dijital Almam Lazım Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • canon a70 e en güçlü alternatif bence kodak c 4330 hatta 4530 dur..fiyatlar kafa kafaya,kodak 4530 bir adlm önde gibi(bence) ama burda bu makinalara pek baklLmlyor.6490 diyorsunuz ama o alet çok pahaLl yani arada 150$ kadar fark var bu yüzden canon a70 in alternatifi tam olarak bu alet de?il bence
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by meliksah16</i>
    <br />bende alırken öyle düşünmüştüm ama aldıktan sonra farkına varıyor insan

a 70 alacaksan a 80 almayı tercih ederim...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bilemiyorum meliksah hala bir döner ekran için 150$ fazladan vermek ne bana nede cüzdanlma mantlkLl gelmiyor..hakikatten rahat oluyor olabilir ama benim süphelerim devam ediyor o kadar param da yok o ayrl konu(:
  • Açıkcası alanlardan okudum ve örnek resimlerine baktım, makinayı ıncık cıncık incelemedim ama Fiyat/Performans söz konusuyken hiçbir sorunu yok... insanlar foruma sorunu olduğunda yazıyor şimdiye kadar <b>6330</b>'un hiçbir topicini görmedim.
    <b>4330</b> ve <b>4530</b> da güzel makinlar 6330 la aralarında macro mesafesi, ve ufak bir enstantane hızı farkı var, bence ortalama kullanıcı için gerekli değil...
    Canonlarla aradaki esas fark ise 1 fiyat(tr) 2 iso eşitlik seviyesi (iso rating) ve shutter speedin 1/2500 e kadar çıkması...
    Canon tabii olarak daha iyi makina fakat, ortalama kullanıcı için pek birşey ifade etmiyor bu... Gece çekimlerini söylerseniz, kodaktada iyi gece çekimleri yapılabiliyor. Bence aradaki fiyat farkına değmeyecek bir durum söz konusu... Fiyatlar kafa kafaya demişsin A70'in fiyatı mı düştü?
    Garanti olayına ise ben inanmıyorum fazladan 150$ verip garantili makina alacağıma 1-2 sene içerisinde bozulursa!!!!(bu bir olasılık hesabı ve genelde kullanıcı hatası olmadan bozulmaz ki bu da garanti kapsamı dışıdır) Yenisini almanın daha makul olduğunu düşünürüm... Ki üretici garantisi Kodak ta da geçerli...
    <b>6490-A80 </b>karşılaştırmasında ise eşiti olmadığı konusunda haklısın, Canon yarı SLR makina üretmiyor, şimdiye kadar 10X compact çıkarmadı onun yerine yarı-pro 300D yi öne çıkarıyor. Bu yüzden sadece fiyat konusunda karşılaştırma yapılabilir ki o zaman 6490 öne geçer tavsiye etmemin sebibide buydu...
    Fiyat konusunda yaptığım yorumlar TR fiyatları için geçerli o yüzdenwww.aydinlar.com a bakarsanız(erkayalar distribütörü) <b>A80(416Eu)</b>'in 6490(467$)'dan daha pahalıya satıldığını göreceksiniz.
    Yurtdışından getirteceksen A70-A80 ikilisi tavsiye edilebilir hale geliyor fakat bu durumda <b>Olympus C-740UZ(270$)</b> yi şiddetle tavsiye ederim olympus kalitesi +SLR +10X optik zoom, 4Mp. Ben daha eski bir 4Mp olan olyC4000 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Türkiyeden A80 alacaksan da <b>C750UZ nin fiyatı 450Eu</b> A80 e tercih edilir...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Ham-Solo</i>
    <br />Açıkcası alanlardan okudum ve örnek resimlerine baktım, makinayı ıncık cıncık incelemedim ama Fiyat/Performans söz konusuyken hiçbir sorunu yok... insanlar foruma sorunu olduğunda yazıyor şimdiye kadar 6330'un hiçbir topicini görmedim.
    4330 ve 4530 da güzel makinlar 6330 la aralarında macro mesafesi, ve ufak bir enstantane hızı farkı var, bence ortalama kullanıcı için gerekli değil...
    Canonlarla aradaki esas fark ise 1 fiyat(tr) 2 iso eşitlik seviyesi (iso rating) ve shutter speedin 1/2500 e kadar çıkması...
    Canon tabii olarak daha iyi makina fakat, ortalama kullanıcı için pek birşey ifade etmiyor bu... Gece çekimlerini söylerseniz, kodaktada iyi gece çekimleri yapılabiliyor. Bence aradaki fiyat farkına değmeyecek bir durum söz konusu... Fiyatlar kafa kafaya demişsin A70'in fiyatı mı düştü?
    Garanti olayına ise ben inanmıyorum fazladan 150$ verip garantili makina alacağıma 1-2 sene içerisinde bozulursa!!!!(bu bir olasılık hesabı ve genelde kullanıcı hatası olmadan bozulmaz ki bu da garanti kapsamı dışıdır) Yenisini almanın daha makul olduğunu düşünürüm... Ki üretici garantisi Kodak ta da geçerli...
    6490-A80 karşılaştırmasında ise eşiti olmadığı konusunda haklısın, Canon yarı SLR makina üretmiyor, şimdiye kadar 10X compact çıkarmadı onun yerine yarı-pro 300D yi öne çıkarıyor. Bu yüzden sadece fiyat konusunda karşılaştırma yapılabilir ki o zaman 6490 öne geçer tavsiye etmemin sebibide buydu...
    Fiyat konusunda yaptığım yorumlar TR fiyatları için geçerli o yüzdenwww.aydinlar.com a bakarsanız(erkayalar distribütörü) A80'in 6490 fiyatına satıldığını göreceksiniz.
    Yurtdışından getirteceksen A70-A80 ikilisi tavsiye edilebilir hale geliyor fakat bu durumda Olympus C-740UZ(270$) yi şiddetle tavsiye ederim olympus kalitesi +SLR +10X optik zoom, 4Mp. Ben daha eski bir 4Mp olan olyC4000 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

Olympus C-740UZ(270$)deyince heyecanlandlm bir an almanyadan arkada??ma canon a70 yerine bir an bunu getirtmeyi dü?ündüm ama amazon.com da fiyatl 340$..

kodak konusunda da hakL?ymlssln aydlnlar foto da kodak dx4530 276 $ +KDV ike canon a70 297 € +KDV ve canon a80 ise 416 € +KDV

• geçen gün şu siteyi gördümwww.bhphotovideo.com ve burda ne ararsan bulabiliyosun ve TÜRKİYEyede gönderiyolar mesela ben A80 i seçtim bana 390 dolar a falan geliyo shipping le birlikte 50 $ UPS le gönderiyoalr bu siteden hiç alışveriş yapan oldu mu acaba???güvenilirmidir???güvenilir gibi bir intiba bıraktı ama bilinmez ki...

• Kırmızı göz sorunu şirkette kullandığımız nikon 775 de yok
    Yani önleyici var.
    Bir şey daha diyeyim
    Ofis 2003 ten Picture Manager diye basit bir resim programı çıkıyor
    Ve resimlerdeki kırmızı gözü yok ediyor.
    Fare ile seçip tıkladığınız anda kırmızı göz yok.
  • nicon a +1
  • Arkadaşlar bu gün istanbula gittim ve sirkeci de bakmadığım mağaza kalmadı. Doğubanka gittim fakat inanın orası çok değişmiş. Kaçak birşey kalmamış. Herşey çok pahalı sanki aralarında anlaşmış gibi aynı fiyatı söylüyorlar.
    Makina alamadan geri döndüm. Çorluda erkayaların bayisi canon A80 için 433 euro diyor. Doğubankta ise 430 euro 3 euro için mi istanbula gittim.
    Bakalım uzakdoğudan getirmeye çalışacağım.
  • Kızımın fotoğraflarını özellikle gözlerini değişik grafik programlarıyla kırmızılığını önlemeye çalıştım ama gerçek renk olmayınca mat ve çirkin oldu. Birşey doğal değilse bence anlamı yok demektir.
  • Erkayalar a telefon açtım ve kendi makinalarının nedenwww.aydinlarfoto.com da daha ucuz olduğunu sordum yanıtları ilginç ve düşündürücüydü. Aydınlarfotonun kendilerinin temsilcisi olduğunu fakat bizden aldığından başka kaçak makina getirerek sattığını söylüyor.
    Bu nedenle ucuz diyor. Ben onun yalancısıyım.
  • Aydınlardaki fiyat ucuzmuymuş :))))))
    Allahaşkına Türkiyeden Canon Nikon almayın paranızı çöpe atmayın :)
    Chamman Kodak a aynı yorumu yapmışsın başka topikte de...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozdens</i>
    <br />geçen gün şu siteyi gördümwww.bhphotovideo.com ve burda ne ararsan bulabiliyosun ve TÜRKİYEyede gönderiyolar mesela ben A80 i seçtim bana 390 dolar a falan geliyo shipping le birlikte 50 $ UPS le gönderiyoalr bu siteden hiç alışveriş yapan oldu mu acaba???güvenilirmidir???güvenilir gibi bir intiba bıraktı ama bilinmez ki...

ABİ SİTE GÜVENİLİR OLABİLİR ANCAK VARIŞ POSTA İDARESİNDE PAKETİNDEN ŞÜPHELENİP ELEKTRONİK EŞYA OLDUĞUNU HEMEN ANLIYORLAR. GÜMRÜK VERGİSİ ÖDEMEK ZORUNDA KALABİLİRSİN. BİR SINIR KAPISINDAN GİRSEN ZATEN BENİMDİ DİYEBİLİRSİN AMA POSTA / KURYE KANALIYLA GELDİĞİNDE SATIN ALINMIŞ Bİ MALZEME OLDUĞU AYNA GİBİ SIRITIYO.
    BENİM BAŞIMA GELDİ, ŞİRKETİN GÜMRÜK MÜŞAVİRİ NUMUNE DİYE YUTTURDU DA ÖYLE HALLETTİK.

• Arkadaşlar Aydinlar adam kazıklıyorlar. Sitelerinde verilen fiyatla kendi verdikleri fiyat tutmuyor.
  • yapılan testlerde 3 megapiksellik makinalar arasında en iyisi Canon A70
  • ARKADAŞLAR SONUNDA 3,2 MPİXELLİK SONY P 8 ALDIM 270 EURO YA. DOĞUBANKTAN
    YAKINDA FOTOĞRAFLARI YAYINLARIM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.