Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Dijital Almam Lazım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [bandt] Arkadaşlar 8 aylık kızımı çekmek için makine almam gerekiyor.
    Orite aldım Kızımın gözleri kıpkırmızı çıkardı. Yarı fiyatına zor sattım.

Araştırmalarım neticesince 3-4 makina belirledim sizce hangisi. Birde İstanbuldan alacağım nereyi tavsiye edersiniz.

HP 945
    Canon A80 yada A70
    Samsung V4
    Sony P10

• Ucuz bir sey istiyorsan sony dsc p32. 3.2 megapikseldir..biraz pahali optik zoomlu p.52 veya p.72 al...
  • abi eğer yazdığın 4 makinadan birini almayı düşünüyorsan canon a 80 tek tavsiyem

ben onu kullanıyorum gayet güzel ...
  • Canon A70 kullanıyorum bana yeterli geliyor..A80 1Mpixel daha fazla ve birde dönebilen ekrana sahip...Sony de güzel makine ama Canon modelleri arasından kendi ihtiyaçlarına göre bir seçim yaparsan senin işini görür....
  • ÖNCELİKLE ALLAH BAĞIŞLASIN DİYORUM.Eğer fotoğrafları afiş yaptırmayı düşünmüyorsan bu kadar yüksek çözünürlüğe sahip bir makineye gerek yok bence ama bunlardan birini alacaksan Sony P-12 kullanan biri olarak P-10'u tavsite ederim..Özellikle video çekimi çok güzel..Ben gece dış mekan çekiminde sorun yaşadım sadece..Onun dışında güzel resimler elde edebiliyorum.
  • abi birde şunu ekleyeyim canon a 80 nin dönen ekranı müthiş derece kolaylık sağlıyor kesinlikle bunu bir düşünün
  • iyide slrf bir döner ekran icin bu kadar fiyat farklna de?er mi?
    100-150$ bir fark arada,ekran dönüyorda noluyor yahu sabit lcd den göremiyor muyum ben gere?inde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende alırken öyle düşünmüştüm ama aldıktan sonra farkına varıyor insan

a 70 alacaksan a 80 almayı tercih ederim...
  • Merak ettim , Sony Canon Nikon vs de kırmızı göz sorunu "hiç" mi olmuyor ?
  • Arkadaşlar bende araştırmalarımı genişletiyorum Ben afiş basmayacağım benim için normal resim boyutu yeterli. İnsan 1 kere alıyor fakat dijital ürünler çok hızlı değişime uğruyor.
    Yazılarınızdan anladığım kadarıyla Canon A70 ile sony P10 öne çıkıyor.
    Cumartesiye kadar gideceğim istanbula kaçak almayı düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz yer var mı. Sizler nereden ve kaça buldunuz.
    Sevgilerimle
  • @yigitozcan
    makine için Canon A70 Aldım Şoktayım !demişsin sonra bu makineden al resim çek diyorsun bu nasıl çelişkidir?[nerd][saek]
  • O topik'i 1ay önce filan açmıştın o gece gece çekimlerini gördüğümde beğenmemiştim ama sonra 1-2 ayar yaptıktan sonra daha güzel sonuç aldım.. Gerçi daha iyi diye bekliyordum ama herhalde sorun benden kaynaklanıyor :) ...
  • canon a 80 de de kırmızı göz sorunu ortaya çıkıyor tabi çekimden kaynaklanan hatalar buna sebep oluyor genelde

bir daha belirteyim canon a70 alacak arkadaşlar a ısrarla a80 tavsiye ediyorum aldıktan sonra döner ekranın kolaylığını anlarsınız...
  • Zaten A70 ile A80 arasında megapixel dışında sadece ufak bir tasarım ve döner ekran farkı var... Ben açıkçası döner ekranın benim işime yaramayacağını düşündüğüm için A70 aldım ama tabi herkesin ihtiyaçları farklı...

Bir de "melikşah16" sen o döner ekranı ne amaçla kullanıyorsun sanırım onu kendi kendine fotoğraf çekmek için yada tripodda self-timer'la çekerken işe yarasın filan diye mi koymuşlar
  • ya abi mesela tripodun üzerine makinayı taktım yere yada masaya filan koydum o zamanlar işe yarıyor yani kendi seviyemden aşağıdaki yaptığım çekimlerde kolaylık sağlıyor...
  • Canon A80 Tek geçerim
  • Eğer flash kullanıyorsan kırmızı göz kaçınılmaz, bu pupillerden yansıyan kırmızı tabaka yüzünden oluyor, Kaliteli makinlar önceden 1-2 ufak flash çakımı ile pupilleri küçükltüp kırmızı göz olayını azaltıyorlar...
    Tip: eğer çekilmiş resimlerin varsa kırmızı gözleri photoshop benzeri bir programda siyah yapabilirsin...
  • Eğer flash kullanıyorsan kırmızı göz kaçınılmaz, bu pupillerden yansıyan kırmızı tabaka yüzünden oluyor, Kaliteli makinlar önceden 1-2 ufak flash çakımı ile pupilleri küçükltüp kırmızı göz olayını azaltıyorlar...
    Tip: eğer çekilmiş resimlerin varsa kırmızı gözleri photoshop benzeri bir programda siyah yapabilirsin...
    Ben hiç bir makinayı tek geçmem her birinin bir diğerine göre bazı + ları bazı - leri var Canonların Türkiye fiyatları ciddi - oluşturuyor, Kodak 6330 yada 6490 tavsiye edebilirim fiyat/performansı iyi makinalardır...
  • Ham-solo 6330u kullandıysan biraz daha bilgi verebilir misin? ben almayı düşünüyorumda eksileri varmı?
  • Arkadaşlar yarın İstanbula makina almaya gidiyorum. Sonuçlardan sizi haberdar ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.