Şimdi Ara

Arkadaşlar acil lütfen fikriniz.. A3 mü, Alfa 147 mi. 1-2 hafta içinde karar vermem gerek.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merak ettım aracınızı teslım aldınızmı?aldıysanız ılk ızlenımlerınızı paylasırmısınız?
  • ya yiğit bey her şey o kadar ters gidiyor ki halen aracı alamadım. Bu hafta tam krediyi alayım derken extradan başka bir iş için 21bin lira ödeme daha çıktı ve o arabadan da önemliydi.. Neyse geçen hafta başında aracı almaktan vazgeçtim, kapora da vermiştim, yapacak bişi yok die düşündüm. Daha sonra yine beklenmedik gelişmeler oldu ve ben ödemeleri hallettim.. işte bu yüzden krediye de geç başvurdum, cuma günü başvuru yaptım aynı gün sonucunu aldım. Şimdi bugün o rehin yazısını notere götüreceğim ve bir de vekalet yazısı çıkartıp kadir beye götüreceğim. Sonra oradan arabayı alıp z.kuyu birmot a baktıracağım ve tekrar götürüp bırakacağım. Kadir bey çarşambaya kadar ruhsat işleminin hallolacağını ve büyük ihtimalle çarşamba günü alabileceğimi söyledi..

Yiğit Bey bir şey söyleyeyim mi, yapı olarak heveslendiğim bir şeyi hemen elde edemezsem soğuyorum.. Yani bir araç alımının bu kadar uğraştırıcı ve sıkıcı olduğunu bilmiyordum, daha arabayı almadım ama o geçen haftaki heyecanım da yok açıkçası.. Dediğim gibi eğer yine aksilikler olmazsa, kısmetse çarşamba günü aracı alabileceğimi söylediler..

• yiğit bey bugün alım satım için vekalet işlemlerini bitirip malum galeriye gittim. Neyse sıra arabayı servise göstermeye geldi, aracı zincirlikuyu birmottaki amca oğluna götürmek istiyordum, kadir bey çok uzak burada bir yere gidelim falan dedi ama öyle böyle baya uğraştıktan sonra ikna ettim kendisini ve zincirlikuyuya geldik. Aracın seceresinde önden ciddi bir kaza çıktı ve baya bir değişeni olduğunu gösterdi bilgisayar, sonra mekanik bölüme de soktuk ve alınmayacak bir araba olduğunu söylediler.. Kadir bey ise sadece ön sol çamurlukta bir avuc kadar boya var onun haricinde hiç bir kazası değişeni yok diyordu.. Direk kendilerini suçlamak istemiyorum ama galericilik yapan insanların da böyle bir durumdan haberleri olmayacağına pek ihtimal veremiyorum doğrusu.. İyi ki kadir beyin götürmek istediği servise götürmemişiz, belki de oradan sağlam raporu çıkacaktı, tek tesellim gerçeği görmek oldu fakat arabayı alamadığım için çok çok üzüldüm doğrusu.. Şimdi yeniden 147 arayışına gireceğim, maalesef her şeye yeniden başlayacağım :( Ama ders oldu, o kadar masraf yaptım kredi dahi çıktı, en son servise gittim. Demek ki araba beğenince yapılacak ilk iş servise götürmek olmalıymış..

• şaşırdım dogrusu basınıza gelenlere ve aracın kazalı olduguna ;ayrıcada üzüldum geçmiş olsun.bence hıc uzulmeyın cunkı her işte bı hayır var derleren azından bu konularda bir yanlısa dusmeden tecrübe edınmıs oldunuz bundan sonrasında daha dıkkatlı davranırsınız artık.arac ıcınde uzulmeyın emınım daha guzel ve temızını bulursunuz.
  • tşk ederim yiğit bey , yani her şeyi tamamlıyorsunuz en son adımda böyle bir şey çıkınca insan bozuluyor doğrusu.. Dediğiniz gibi her şeyde bir hayır vardır, sorunu farkedemeyip arabayı satınalmış da olabilirdim.. şimdi yine 147 ve golf 1.6 fsi lara bakıyorum. gelişmelerden sizi haberdar edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 29 Ocak 2008; 13:38:40 >
  • bence audi a3 alma benim ablamın arabası hic sevmiyorum arabada hız yok!!!kucucuk!!!bence audi alma:D
  • çok merak ettim, servisden aldığınız olumsuz rapordan sonra kaporanızı alabildiniz mi galericiden? doğrusu ben galericilere ve emlakçılara hayatta güvenmem.
  • 40ahmet40 ben kararımı zaten alfadan yana verdim ama a3 de sevilmeyecek gibi bir araba değil yani, üstelik içi 147 den daha geniş..

xmysticx, kapora konusunda herhangi bir problem olmadı. Daha doğrusu ben 4-5 gün sonra kaporamı almak için galeriye gittiğimde orada başka bir araba gördüm ve o araba için pazarlık yapıp anlaştık ve kaporayı bu araba için saymış olduk.. Kısmetse çrş-prş günü araba bende olacak, tabi yine servisten olumsuz bir rapor çıkmazsa.. Alacağım aracın linkini aşağıda veriyorum.. Kırmızı ya da siyah olur derken hiç hesapta olmayan bir renk aldım ama araba gerçekten çok temiz, içi hala sıfır kokuyor..

http://www.sahibinden.com/alfa_bayrak_2006_15_000_km_distinctiveWQQaXQQ6380801WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.