Bildirim
ARKADAŞLAR ACİL ÖNERİ 8800GT
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
daha önce 8800 Gt hakkında bircok konu var ama sürem kısıtlı oldugu icin ve zotak hakkında pek yazı olmadığı icin araştıramadım -
palitin mavi renkli soğutuculu olanından al.mümkünse 1gb olanından al(monitörün yüksek ise)
zotac ın soğutması referans ve hiç yeterli değil.hata yapma benim gibi.
edit=çok bilgi yok.ama kesinlikle şunu söyleyebilirimki bu ikisi araısnda palit olanı al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 20 Mayıs 2008; 12:04:44 > -
Şurayı oku:
http://forum.donanimhaber.com/m_23331612/tm.htm
Orada benim yaptığım öneriye,bir arkadaş soğutması gayet güzel diye destek vermiş
MSI NX8800GT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labirent -- 20 Mayıs 2008; 12:13:56 > -
evet daha önceki Zotac 8600Gt de boşta 55-60 yük altında 70 derecelerde geziyordu -
paliti al.zotac sesli çalışıyo soğutması palitin daha iyi -
1gb palit 8800gt al ekranın küçük büyük farketmez
1gb almak lazım
1280*1024 de de alt-tab sorunu çıkabiliyor bazı oyunlarda
ondan dolayı hem soğutması iyi olan ve 1gb olan paliti seç bizim gibi
bi de soğutucuya para vermekten kurtul
amp! gibi çalıştır kartı(yani 700/1700/2000)
-
birde gigabyte'ın var onunda soğutması büyük ve güzele benziyor acaba onun hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar
modeli 512mb 8800GT GV-NX88T512HP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanclk -- 20 Mayıs 2008; 12:48:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X