Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/profilo-bd3058w3vv-a-508-lt-lowfrost-kombi-tipi-buzdolabi-p-MTPROFBD3058W3VV

adresindeki Profilo buzdolabını iki gün önce satın aldım. Fakat üründe linkteki gibi kapak açma kısmında desenler yoktu. Profilo genel merkezi arayıp sorduğumda üründe bu desenlerin olması gerektiğini söylendi çağrıyı karşılayan şahıs. Hepsiburadayı aradığımdaysa ürünü iade edebileceğimi fakat kattan teslim almadıklarını söylediler. Size sorum modeli bilen arkadaşlar 2016 ürünlerinde bu desen var mıdır?? ona göre 4 kat sırtımda taşıyacağım çok acil cevap rica ediyorum.

• o desenin olup olmaması onemli değil dolabı bunun için iade etme kendim 3 senedir kullaniyorum arkadaşıma aldım 6 aydir kullaniyor o da memnun vuruk fisik çizik yoksa kullan gitsin hiç macera arama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin cihazınızda var mı o desen? sorun desenin olup olmaması değil bana 2016 model gösterip eski model satmış olma ihtimali kandırılmış hissediyorum.

• benimki gri kulplu arkadasin direk fabrikadan geldi desen yok diye biliyorum gormedim dolap aynı dolap araba gibi düşünme desene kafayı takma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay görsellikten ziyade dediğim gibi satılmamış bekletilen teşhir ürünü vs gibi bi ürün gelmiş olması korkum. yeni modeller desenliyse ki genel merkez bile desen var dedi ki bir halt bilmiyor olma ihtimali çok daha yüksek, bana yeniyi gösterip yeni parasıyla eskiyi veya teşhiri verdiler can sıkıcı durum..

• dolap kolinin içinde gelmedimi rafları mavi bantlarla kaplı değilmi ayrica hepsi buradanin mağazası yokki teshir ürünü olsun sen en iyisi servis cagir dolap daha önce acilmismi diye sor aldığın cevaba göre istersen geri iade edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 24 Şubat 2016; 18:40:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhirdeki ürünü kaplayıp bantlayıp satabilirler tekrardan sonuçta görselden farklı. Hermeyse yapacak bişey yok sonuçta 2016 modeli desenli mi desensiz mi bilmeden kesin konuşamayız :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilen var mıdır????

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.