Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cod4,crysis,pes 08 ve hatta hary potter gibi bir oyunda bile,
    Birden renkler birbirine giriyor ve bilgisayar kilitleniyor bunun nedeni nedir acaba?
    Renklerim birbirine girme olayı şöyle birden oyun donuyor ve kırmızılı yeşilli küçük küçük renkler beliriyor oyunun o anki görüntüsünde ve pc kilitleniyor.

sistemim şöyle
    e4500
    xpertvision 9600 gt
    2 gb ram
    bir yarım ederseniz ne yapmam lazım çok moralim bozuldu akşam akşam.

• ekran kartının sürücüsünü güncelle güncel se eğer bi önceki sürücüyü yükle öyle dene olmadı gpu hızınıda riva tuner den indirerek tekrar dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

ekran kartının sürücüsünü güncelle güncel se eğer bi önceki sürücüyü yükle öyle dene olmadı gpu hızınıda riva tuner den indirerek tekrar dene

Teşekkür ederim şimdi indiriyorum driveri birazdan denicem ve yazarım buraya acaba sıcaklıkla alakalımıdır birde gpu hızı demişsiniz riva tunerden onu nasıl yapacağım bir linki varmı?
  • rivatuner i nasıl kullanıcağını anlatan resimli bi inceleme mevcut forumda arama yaparsan kesinlikle yardımcı olucakdır
  • quote:

rivatuner i nasıl kullanıcağını anlatan resimli bi inceleme mevcut forumda arama yaparsan kesinlikle yardımcı olucakdır

Teşekkür ederim,
    Yalnız bu proğram ekran kartını overclok yapmakla alakalı,
    ekran kartının daha fazla ısınmasına yol açmazmı benim düşüncem ekran kartının fazla ısınmasından dolayı oluyor bu durum veyahut başka bir durumdan dolayı.
  • tamam işte sadece gpu hızını yükseltmeye yaramaz aynı zamanda düşürede bilirsin hızı fan hızınıda artdırabilirsin %60-%65 gibi bi değere sabitle fanı
  • quote:

tamam işte sadece gpu hızını yükseltmeye yaramaz aynı zamanda düşürede bilirsin hızı fan hızınıda artdırabilirsin %60-%65 gibi bi değere sabitle fanı

Tekrardan ilgi ve alakan için teşekkür ederim.Demek istediğini anladım.oyuna girince inşallah bir daha böle sorunlar vermez.

Arda gerçekten çok teşekkürler işe yaradı fan hızını % 61 ile çalıştırıyorum çok az ses çıkartıyor,o kadarda önemli değil zaten tekradan çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 19 Nisan 2008; 21:46:08 >
  • sen sürücülerini güncelledinmi ilk iş olarak
  • quote:

sen sürücülerini güncelledinmi ilk iş olarak

Evet güncelledim zaten yeni sürümmüş.Eskiyide kuruyum dedim ama yenisi üzerine kurmak pek akıl karı iş değil.
  • peki düzelme oldumu bide 3dmark06 dan test et tüm performansı puanını söyle bakalım
  • quote:

peki düzelme oldumu bide 3dmark06 dan test et tüm performansı puanını söyle bakalım

Yok kardeş yine düzelme olmadı fanı %70 e cıkardım biraz oynuyorum oyunu tekrardan aynı sorun olusuyor ekran kartının fazla ısınmasından kaynaklanıyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 19 Nisan 2008; 22:36:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.