Şimdi Ara

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün bir aışveriş sitesinden soğutucu falan sipariş ettim kargoya verildi fakat o ürünün parası acil durum için lazım oldu ve zorunlu olarak harcamak zorunda kaldım şimdi ben bu kargoyu geri çevirsem ürünü satın aldığım yer bana birşey der mi? Yada karşılaşabileceğim durumlar ne olur?

• Döngel yapma derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme falan onayladıysan zıçtın valla

• bavulu topla new mexico'ya kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Close®

Sözleşme falan onayladıysan zıçtın valla

sözleşme derken? normal kapıda ödeme siparişi verdim aradılar onaylattım falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bthn39

Arkadaşlar ben dün bir aışveriş sitesinden soğutucu falan sipariş ettim kargoya verildi fakat o ürünün parası acil durum için lazım oldu ve zorunlu olarak harcamak zorunda kaldım şimdi ben bu kargoyu geri çevirsem ürünü satın aldığım yer bana birşey der mi? Yada karşılaşabileceğim durumlar ne olur?

Yanlış adres falan de. Sorun çıkmaz. Ya da kargo şirketine söyle sonra alacağım diye beş gün falan bekletirler sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Close®

Sözleşme falan onayladıysan zıçtın valla

sözleşme derken? normal kapıda ödeme siparişi verdim aradılar onaylattım falan filan

Yok mesela internetten alırken satış sözleşmesi kutusu vb. Tiklediysen ve okumadıysan içinde farklı şeyler olabilir hani almazsan şu kadar ceza falan diye tavsiyem gelince kapıyı açma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

bavulu topla new mexico'ya kaç

kargo gelince kapıyı açmasam sonra kargo o ürünü aldığım yere iade edicek.Onlarda beni ararsa açmasam hat değiştirsem vs. vs. sorun çözülür mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Arkadaşlar ben dün bir aışveriş sitesinden soğutucu falan sipariş ettim kargoya verildi fakat o ürünün parası acil durum için lazım oldu ve zorunlu olarak harcamak zorunda kaldım şimdi ben bu kargoyu geri çevirsem ürünü satın aldığım yer bana birşey der mi? Yada karşılaşabileceğim durumlar ne olur?

Yanlış adres falan de. Sorun çıkmaz. Ya da kargo şirketine söyle sonra alacağım diye beş gün falan bekletirler sanırım.

kargoya söylemiyim direk kapıyı açmıyım ben en iyisi telefonlarada cevap vermiyim nasıl fikir?
  • quote:

quote:

quote:

kargoya söylemiyim direk kapıyı açmıyım ben en iyisi telefonlarada cevap vermiyim nasıl fikir?

• quote:

polis falan girmez değil mi işin içine haciz maciz?
  • quote:

quote:

polis falan girmez değil mi işin içine haciz maciz?

Hayır.

• quote:

Hayır.

peki çok teşekkür ettim sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.