Bildirim
arkadaşlar acil yardmm ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
sanıyorum +18 olman gerek. kimlikle gidip alıyosun o zaman. yanında biriyle verirlermi bilmyiorum ama eğer vermiyolarsa 18 dolana kdar bekle -
quote:
Orjinalden alıntı: MoriKalina
sanıyorum +18 olman gerek. kimlikle gidip alıyosun o zaman. yanında biriyle verirlermi bilmyiorum ama eğer vermiyolarsa 18 dolana kdar bekle
pff ayvayı yedk xD 2 sene beklersek -
Babanla falan gidersen anlayış gösterirler bence.Sen paranın nerden geldiğini , kimin gönderdiğini ve miktarını tam söle yardımcı olurlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: LifesGood®
Babanla falan gidersen anlayış gösterirler bence.Sen paranın nerden geldiğini , kimin gönderdiğini ve miktarını tam söle yardımcı olurlar...
babam bilmiyo ya :S ama paranın nerden ve kimin gönderdiğini biliyorum başka birisi olsa vermezlermi? -
Denemekte fayda var.Dene ve gör... -
up -
aileden birini götürmen lazım benim başımada geldi -
Geçen senelerde yaşamıştım, PTT şubesinin müdürü rasgele gördü ve parayı verdi bana. İyi nyietli biriydi para nerden niye geliyor diyede sormamıştı. Denenebilecek bir taktiktir vesselam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 2 Eylül 2008; 2:13:04 > -
dostum aileden biriyle git al paranı baban bilmiosa bilmesin anlatırsın 5 dk konuyu para vermicekya para alcak yardımcı olur -
up -
up -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X