Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ADAM GİBİ BİR SERVER ACINDA OYNAYALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar evde artık bunalımdayım mu oynamıyalı nerden baksanız 3 ay oluo lütfen birisi adam gibi bir server acsın

• Forumu Birazcık gezsen bulursun
  • arkadasım gezdım ben bu forma sureklı bakıorm ama hic cıkmıo adam gibi bi server
  • Arastirma yap bulamaz isen konu ac.
  • muizmirlee
    muadana
    smyrnamu
    muistanbul
    mukoliq
    darkmu

Alsana adam gibi serverlar...istediginde oyna...
  • arkadasım arastırdım hic kimse adam gibi bişe acmıo acsada 2 gun sonra kapanıo napabılırım

sende halısın arkadasım ama sevmıom bu mu larda hep birtane char var kasmıorm daha sıktı
  • Kusura ßakma Ama Sorun Sende Kapanıyor Diyorsun Adam Sana Server İsimLeri Yazdı Kapanmıyor Ama Diyorsun Hepsinde ßir Carım Var Ama Sıktı Demekki Sen Mu-OnLine' den SıkıLdın.
  • o zaman zor server istiosan globalde kolay server istiosan zhyperda kasmani öneririm...
  • bilmem belkide oyledır haklı olabılırsın bide kendimi CS ye verdim su anda onu oynuorm lütfen bi CARE
  • Boş muhabet en iyisi kitlensim bu konu...
  • neyse bos verin artık ben bulurum heralde
  • Kilit Please
  • kilit lutfen
  • sen istedigin serveri tam olarak solesen arkdslarda yardmci olbr 97 d bnm server war imzamda yazio geliosan gel 97n + global server mu-kloliq war+
    season 3 episode 2 fun istiosan smyrnamu en iisi hard istiosan adana en iisi kafan gore dai ade bb
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.