Şimdi Ara

[b]ARKADAŞLAR AFRİKAN MANGO ALICAM ACİL YARDIM..! [/b] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: burche

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

sitesini başka forumdan buldum üstünde hologram varsa sorgulatırmsın?

sitesinde hiç bir şekilde açıklama yok nedir ne değildir kimler kullanır ? nasıl kullanılır ?
    annem tansiyon hastası mesela dokunurmu acaba ?

iyi haberlerinide bekliyoruz. ona göre anneme alıcam

http://www.africanmangoplus.com.tr/

http://www.africanmangoplus.com/

http://www.hologramsorgulama.com/index.php

Arkadaşım ürün orjinalmiş eczacımda müşteri hizmetleride aynı şeyi söylüyor... Ürünün kodunu 2 kez yazdığında sanki başka bir yerden tekrar girilmiş gibi olduğunda sahte uyarısını verıyor ürün orjinalmış..
    Gönül rahatlığıyla annene alabilirsin fakat tansiyonu olduğu için doktorunuza başvurmanız lazım eczacı oyle dıyor... :)

dediğim gibi siteleri çok zayıf kalmış..
    "sitesinde hiç bir şekilde açıklama yok nedir ne değildir kimler kullanır ? nasıl kullanılır ?
    kimlere dokunur ? "

sanada kolay gelsin aman fazla zorlama kendiini yavaş yavaş ver
    sağlıklı günler

Eyw... Zaten benim ürün faturasıyla geldi... Kullanılışını istiyorsan Sabah akşam yemeklerden 1 saat önce 1 kapsül alacaksın günde 2 tane yani...

• Arkadaşlar 8 şubattan beri kapsülleri alıyorum Ben bile inanmazdım ama bildiğin tok tutuyor ve spor yapmamama rağmen kilo verdiğimi hissediyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x

abi senin en fazla 20 kilo vermen lazım çokta şişman değilsin ilaca başlayacak kadar bence gözünü karartma bir 10 kilo versen zaten rahatlarsın baktın vücudun iyi oldu daha zorlamassın gerçekten ilaçları hiç yararlı bulmuyorum herkes söylüyor su kaybı diye sadece hem böyle olmasa bile metobolizmanı feci derecede yıpratıyor mehmet özün bu tarz bir ürün tanıttığına sponsor olduğuna veya yapımda emeği olduğuna asla katılmıyorum 1-2 videosunu izlersen görürsün adam doğallıktan yana kaç yıldır bunu söylüyor bir ilaç için de bu kadar dönebileceğini zannetmiyorum ama kilo seni aşırı rahatsız ediyorsa akapuntur yanlış yazmış olabilirim yaptır.Araştır faydalarını gör artık hastanelerde bu uygulamalar başladı bence doğruda bu çin taraflarında biliyorsundur çok moda amacı insanda yanlış giden metabolik faaliyetleri düzenlemek.Bence internetten bir araştır ama kilon abartılı değil kafaya takma derim

Sende haklısın ama Aslıda kilom okadarda rahatsız etmiyor beni gücüm kuvvetim yerinde Allah'a şükür her türlü spor hareketini yapıyorum fakat ileride polislik sınavlarım var onun için 80 kilo olmam lazım... Bugün afrikan mango kapsülü kargo getirdi...
    Eczacıya gösterdim orjinal dedi... Mehmet özün tavsiye ettiğini sanmıyorum ama bayağı kilo verdiriyor fakat daha sonra 2 katını alabilirsin diyor bilemiyorum...

bende alıcam da hangi siteden aldınız acaba...

• bu ürünü reklamlarda sürekli görmekten artık uydu kanallarını sildim açıkçası bana tamamen kandırmaca geliyor (ki öyle),
    böyle birşey var büyük ilaç firmaları bunu keşfetmemiş yok ya
    o büyük firmalar bulduysa bile çıkartmama nedeni var çünkü sana zararlı olduğu için ilaç onaylayan kurum izin vermeyecek
    bunlarda bildiği için yapmıyorlar,

,ne olduğu, nerde üretildiği belli olmayan ,lisanssız ,garip şeyleri delet onaylı diye tv'lerde satıyorlar

bu millete hakiki orjinal arı balı diye yapımında arı bile gerektirmeyen maliyeti 3 lira bile olmayan şeyleri sattılar tvlerde ne çabuk unuttunuz,

gerçi balları alanlar içinde aynı şeyi söyledik ,aynı tas aynı hamam
  • Son durumun nedir xD
  • Hadi beyler, cevap yazın şu konuya bilgilenelim bizde.
  • Bence konuyu açanın başına bir şey geldi baksana şubattan beri bir şey yazmamış
  • Arkadaşlar kusura bakmayın siteye bir süre girmedim...Yaw sakın inanmayın böyle şeylere övdüm ama bi b*k olduğu yok... suan 89 kiloyum 107 kilodan düştüm bide yani... eğer nasıl verdin derseniz sadece fitness salonuna gittim ve gırtlaktan kestim... okadar yani... spordan baska hıcbır sey ıse yaramıyor. emin olun...
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın siteye bir süre girmedim...Yaw sakın inanmayın böyle şeylere övdüm ama bi b*k olduğu yok... suan 89 kiloyum 107 kilodan düştüm bide yani... eğer nasıl verdin derseniz sadece fitness salonuna gittim ve gırtlaktan kestim... okadar yani... spordan baska hıcbır sey ıse yaramıyor. emin olun...

ne kadar kullandın peki dostum?
  • Benim biligim bu tur haplarin ve tvde yarm saat reklam yapan urunlerin alayi yalan dolan, pazarlayanda dolandiricidir gozumde, ama millet aliosa helal olsun satabilene diyorm ne diyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın siteye bir süre girmedim...Yaw sakın inanmayın böyle şeylere övdüm ama bi b*k olduğu yok... suan 89 kiloyum 107 kilodan düştüm bide yani... eğer nasıl verdin derseniz sadece fitness salonuna gittim ve gırtlaktan kestim... okadar yani... spordan baska hıcbır sey ıse yaramıyor. emin olun...

ne kadar kullandın peki dostum?

Arkadaşım şimdi hatırlamıyorum ama bayağı bi kullandım... ama işe yaramıyor 107 kılodan ındım sadece spor yaparak düşün yanı :)
  • Bugün reklamını best fmde duyunca bende sipariş verdim 3 kutusu 30 liraymış.Eğer sağlığa bir sıkıntı veriyorsa kullanmayayım.Ama işe yaramıyo diyorsanız denemek isterim...
  • böyle şeylerden az çok anlayan biri olarak itibar etmeyin derim.Hiçbir bilimsel yanı yok ve olası zararlarını bilemezsiniz.Eğer kilo vermek istiyorsanız iyi bir hastanede endokrinoloji ile koordineli çalışan bir diyetisyene danışın ve doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin.
  • quote:

Arkadaşlar fazla kilom var 107 kiloydum spor yapıyorum şuan 96 kiloyum fakat kilo vermek gittikçe zorlaşıyor..!
    Afrikan mango almak istiyorum Mehmet öz'ün tavsiyesinin olduğu söyleniyor fakat tavsiyesi ile ilgili hiçbir video bulamadım ... Tavsiyeniz nelerdir... Kesin alacağım vazgeçmem ama sizinde tavsiyeleriniz lazım...??? Özellikle bağzı sitelerde 1 kutusu 59 lira bazı sitelerde 2 kutusu 59 lira çıkamadım işin içinden...

Ayda 6 kilo verdiriyor diye annem aldı. Aslında kilo için değil kolesterolünü düşürmek için aldı ama nafile ne kilo verebildi ne kolesterolü düzeldi. Paranı çöpe atma derim. Body building ile uğraşanların kullandığı yağ yakıcıları bir araştırmanda fayda var.
  • afrikan mango satışı kesildi yani orjinali gelmiyor artık.o gördüklerin sahte.
    lahana hapı ve fx15 hapı çok güzel.kg verdiriyor,özellikel yağ yakıyor.
    tavsiye ederim
  • arkadaşlar bu haplar konyada fason üretiliyor sakın inanmayın kendinize zarar tansiyon hastalığından iktidarsızlığa kadar yolu var onun yerine size spor yaparken yağ yakımını hızlandıracak L-Carnitin öneriyorum ben spordan 30 dakika önce içiyorum ve aşırı derece ter attırıyor ve yağdan yakıyor. ama bunu içtim yatayım tarzı bir ürün değil bu içtikten sonra en az 1,5 saat çalışmanız lazım.

[b]ARKADAŞLAR AFRİKAN MANGO ALICAM  ACİL YARDIM..! [/b]

[b]ARKADAŞLAR AFRİKAN MANGO ALICAM  ACİL YARDIM..! [/b]

• Geç oldu ama :D arkadaşlar konudan beri spor yapıyorum, düzenli olarak. Spordan başkası yalan, hapml map bi boka yaramıyor. 107.2 kg ile başladığım yolda şuanda 71.4 kg yim. SPOR SPOR SPOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.