Şimdi Ara

arkadaşlar akıl verin tel alcam kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bir süre önce sx1im vardı ölmüştü sonra eski yedek teli kullanmaya başladım oda öldü malesef 2-3 gündür arkadaşın kullanmayan telini kullanıyom ama benim almak istediğim tel w800 ama çıkmasına 1 ay var diyolar şimdi sizce napyim bekliyim mi yoqsa k 750i mi aliyim çok kararsızım w800 tipi çok hoşuma gidiyo ama 1 ay telefonsuz nasıl durcam onu bilmiyorum bana tavsiyeleriniz nelerdir

• ulan yoqmu bi akıl vercek allahın kulu
  • w800 al. rulaz telefondur o.
  • arkadaşının telinin üstüne yat 1 aylığına.
    K ile W arasında çok bir fark yok aslında ama dizayn olarak W hoşuna gittiyse
    söylenecek birşey yok.Bekle derim
  • yaa eet aslında bende biraz w üzerinde duruyom ama tam olarak nezaman çıkacağını bilsem çünkü taksitle alıcam
  • seninde düşündüğün şeye bak al bi 6670 keyfine bak
  • w 800
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan şansa bak yaa 2 haftadır eski telle dolaşıyom kafaya koydum w800 aldırcam çıkınca babamın arkdaşı hediye 6230i göndermiş şimdi hayatta w800 alamam
  • Arkadaşım kusura bakma am bi kişide kararlı olsa şaşarım.Kimse araştırma yapıp mukayese yapıp telefon seçmiyor ve gelip burada başkalarının fikirleriyle tel alıyor.Tamam paylaşım güzel ama 1 günde 100 tane forum açılıyor.Hayır bu forumlar kimseyede bişey kazandırmıyor ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Arkadaşım kusura bakma am bi kişide kararlı olsa şaşarım.Kimse araştırma yapıp mukayese yapıp telefon seçmiyor ve gelip burada başkalarının fikirleriyle tel alıyor.Tamam paylaşım güzel ama 1 günde 100 tane forum açılıyor.Hayır bu forumlar kimseyede bişey kazandırmıyor ki.

+9999
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Arkadaşım kusura bakma am bi kişide kararlı olsa şaşarım.Kimse araştırma yapıp mukayese yapıp telefon seçmiyor ve gelip burada başkalarının fikirleriyle tel alıyor.Tamam paylaşım güzel ama 1 günde 100 tane forum açılıyor.Hayır bu forumlar kimseyede bişey kazandırmıyor ki.
    baba sen benim bu k750 ve w800 nekadar araştırdığımı bilsen bukadar laf etmezsin ben bi anda darda kaldım napiyim napiyim diye çünkü afedersiniz ama iki ucu boklu değnek sordum işte bunun abartılcak bi tarafı yoq sen benim kadar tel araştırsan heralde şuan burda olmazdın telefonlar arasında kafayı yerdin emin ol bilip bilmeden konuşma asıl sana b

• K750i derim ben kullanıyorum ve memnunum.
  • 6670-7610 super telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

arkadaşının telinin üstüne yat 1 aylığına.
    K ile W arasında çok bir fark yok aslında ama dizayn olarak W hoşuna gittiyse
    söylenecek birşey yok.Bekle derim

bence fark var farkı yaratan ayrıntılardır
    1-otobüs,uçak vb ortamlarda 30 saat müzik dinleyebilrsin
    2-sesi walkmen telefon olduğu için daha iyi olur
    3-512mb hediye
    4-şarkıların içinde ileri geri alma
    5-şarkı yükleme hızlı ve kolay
    bence w800i
  • dostum aslında ben 6630 alıcaktım ve son anda bir sitede bu w800 ü gördüm ve acayip hoşuma gitti müthiş bir telefon ben çıkınca hemen alacam sanada bekle derim...
  • bence w800 al bende o telefonu almayı düşünüyorum.
  • öyle yapcam artık zaten bu hediye gelen telide sağlam kullanıp 1 ay sonra satıp alcam artık w800ü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.