Şimdi Ara

Arkadaşlar annem vefat etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
4
Favori
22.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
385 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şefabi

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Hoş geldin arkadaşım sağolasın

Amin cümlemizin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hocam .

• Başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin, şüphesiz ki her birimiz ölümü tadacağız.
    Bir hikaye paylaşmak istiyorum sizinle.
    Hamile bir kadının karnında ikiz iki bebek konuşuyor;

Bebek 1
    Doğumdan sonra bir hayat var deniyor. Sen doğumdan sonraki hayata inanıyor musun?
    Bebek 2
    Tabiî ki, doğumdan sonra bir hayat olduğunu haber veren oldu, doğumdan sonra olacaklara hazır olmalıyız, burada iyice güçlenmeliyiz.

Bebek 1
    Bunların hepsi saçmalık! Doğumdan sonra hayat falan yok!...Yani doğumdan sonraki hayati düşünebiliyor musun? Gidip gelen mi var? Onun bunun söylemesi geçersizdir.
    Bebek 2
    Her şeyi tam detaylarıyla bilmiyorum, ama orada ışık, sevinç olacakmış… Mesela kendi ağzımızla yemek yiyebilecekmişiz.

Bebek 1
    Bu da çok komik! Bizim kendi göbek bağımız var, onun sayesinde besleniyoruz… ve oradan hiç kimse geri gelmedi! Buradan başka hayat yoktur.
    Bebek 2
    Hayır! Ben doğumdan sonraki hayatın tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum, ama bilinen bir şey var, biz göbek bağı ile yaşıyoruz. Bu göbek bağının sahibi olmalı. Buna anne deniyor. Doğumdan sonra anneyi göreceğiz ve o bizimle ilgilenecek.

Bebek 1
    Anneye mi? Sen anneye mi inanıyorsun? Bunların hepsi hurafe bırak şu geri kafalı olmayı, modern ol!
    Bebek 2
    O her zaman, o bizim etrafımızda, biz onunla yaşıyoruz. O olmasa biz nasıl oluruz ki?

Bebek 1
    Yeter bu saçmalıklar, ben gözüme inanırım, ben anne falan görmedim, olmayan görülmeyen şeye nasıl var denilir ki?
    Bebek 2
    Benim böyle bir hayata inanmış olmamın ne zararı olur ki? Böyle bir hayat varsa ona hazırlanmış olurum.

Annenizin mekanı cennet olsun

• Başınız sağolsun

• Kardeşim yolladım Fatiha’yı inşallah mekanı cennet olur ve Rabbim senide iki dünyada ayırmaz inşallah. Beni babannem büyüttü annem gibiydi hatta annemden çok onu severdim. Herşeyi ondan öğrendim sevgiyi sevmeyi ondan öğrendim. Ne zaman birine gönlümü kaptırsam aklıma o gelir. Biz yoksul sayılırdık. Ama rahmetli babannem hiç bişeyimi eksik etmezdi. O öldükten sonra sanki nefesim kesildi bir uzvumu kaybetmiş gibi oldum tek dayanağımdı gerçekten acını anlayabiliyorum. Rabbim sana eksikliğini göstermeyecek bir eş bir yoldaş gönderir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kardeş yakışıyor mu

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hocam .
    Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler

Allah razı olsun

Cümlemizin inşallah amin

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Allah rahmet eylesin, şüphesiz ki her birimiz ölümü tadacağız.
    Bir hikaye paylaşmak istiyorum sizinle.
    Hamile bir kadının karnında ikiz iki bebek konuşuyor;

Bebek 1
    Doğumdan sonra bir hayat var deniyor. Sen doğumdan sonraki hayata inanıyor musun?
    Bebek 2
    Tabiî ki, doğumdan sonra bir hayat olduğunu haber veren oldu, doğumdan sonra olacaklara hazır olmalıyız, burada iyice güçlenmeliyiz.

Bebek 1
    Bunların hepsi saçmalık! Doğumdan sonra hayat falan yok!...Yani doğumdan sonraki hayati düşünebiliyor musun? Gidip gelen mi var? Onun bunun söylemesi geçersizdir.
    Bebek 2
    Her şeyi tam detaylarıyla bilmiyorum, ama orada ışık, sevinç olacakmış… Mesela kendi ağzımızla yemek yiyebilecekmişiz.

Bebek 1
    Bu da çok komik! Bizim kendi göbek bağımız var, onun sayesinde besleniyoruz… ve oradan hiç kimse geri gelmedi! Buradan başka hayat yoktur.
    Bebek 2
    Hayır! Ben doğumdan sonraki hayatın tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum, ama bilinen bir şey var, biz göbek bağı ile yaşıyoruz. Bu göbek bağının sahibi olmalı. Buna anne deniyor. Doğumdan sonra anneyi göreceğiz ve o bizimle ilgilenecek.

Bebek 1
    Anneye mi? Sen anneye mi inanıyorsun? Bunların hepsi hurafe bırak şu geri kafalı olmayı, modern ol!
    Bebek 2
    O her zaman, o bizim etrafımızda, biz onunla yaşıyoruz. O olmasa biz nasıl oluruz ki?

Bebek 1
    Yeter bu saçmalıklar, ben gözüme inanırım, ben anne falan görmedim, olmayan görülmeyen şeye nasıl var denilir ki?
    Bebek 2
    Benim böyle bir hayata inanmış olmamın ne zararı olur ki? Böyle bir hayat varsa ona hazırlanmış olurum.

Annenizin mekanı cennet olsun
    Hoş geldin arkadaşım güzel hikaye için çok teşekkür ederim emeğine sağlık

Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mbappebizimle

Başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olsun.
    Hoş geldin arkadaşım sağolasın

Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Başınız sağolsun
    Hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim

Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fhrstw

Kardeşim yolladım Fatiha’yı inşallah mekanı cennet olur ve Rabbim senide iki dünyada ayırmaz inşallah. Beni babannem büyüttü annem gibiydi hatta annemden çok onu severdim. Herşeyi ondan öğrendim sevgiyi sevmeyi ondan öğrendim. Ne zaman birine gönlümü kaptırsam aklıma o gelir. Biz yoksul sayılırdık. Ama rahmetli babannem hiç bişeyimi eksik etmezdi. O öldükten sonra sanki nefesim kesildi bir uzvumu kaybetmiş gibi oldum tek dayanağımdı gerçekten acını anlayabiliyorum. Rabbim sana eksikliğini göstermeyecek bir eş bir yoldaş gönderir inşallah.
    Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler

Allah razı olsun emeğine yüreğine sağlık çok mutlu oldum

babaannenden Allah razı olsun senin gibi iyi bir insan yetiştirmiş hayırlı torun

Duanı yolladınya Allah ne isteğin varsa kabul etsin inşallah amin

• Başınız sağolsun

• Allah rahmet eylesin abicim, sana da sabırlar versin.
  • Allah rahmet etsin. Rahatsızlığı neydi

• Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olur inşallah

• İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
    Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
  • Benim annem olse ben birak konu acmayi, kendime gelemezdim uzun bir sure. Bu tarz konular bana CSB gibi geliyor.

Yine de bilemem tabi, basin sagolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 30 Mayıs 2020; 4:2:11 >
  • Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.