Bildirim
ARKADAŞLAR ARABA KİRALAMA HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeşim geçen sene bende bu zamanlarda ehliyet aldım. Bursa'da yasıyorum Budo'nun araç kiralama hizmetinden ürkerek yararlandım. Seyahat yapan yolculara imkan sağlıyorlardı. 79 lira günlük linea 1.3mjet. 3 gün kiraladım şahaneydi araba temiz yağ gibi akıyordu sorunsuz teslim ettim.Ardından bir kez daha kiraladım oda 17binde şahane bir araçtı 3 gün yine gezdim ettim verdim. Bu sisteme alışmıştım bir kez daha kiralayım dedim arkadaşımın doğum günü için bir taksici abiden isim istedik oda bize refarans oldu gitti. Taksici abi dediğim bursa'nın tanınmış bir durağın sahibi. Gittik bize corsa verdiler 1.3 iyi güzel 3 gün gezdik tozduk. Her şey normal aracı bırakmaya gittik . Adam aracı inceledi şöfor bölgesinde sol üstte sigara yanığı var dedi. Ben sigara içen biri değilim ve arabada da içilmesinden hoşlanmam içilmedi yani. Ramazan günüydü hiç unutmam tavan komple değişecek dedi şerefsiz nokta kadar iz için konuştuk ettik adamda açık senet var tabi tırıs pırıs bizim totolar 800 lira bayıldık 2 kişi. para sorun değildi ama o bana çok koydu biz dikkat etmedik adam bize bile bile kazıkladı hatta aracı alırken içinde sigara yanığı yok bile dedi böyle puştlar aman deyim dikkat et kurumsal bir yerden kirala adamlar kaza olmadığı sürece aracı incelemiyor bile ama o rent a car'cı heriflerden uzak dur. Sevgilerimle
-
quote:
Orijinalden alıntı: melih1681
Kardeşim geçen sene bende bu zamanlarda ehliyet aldım. Bursa'da yasıyorum Budo'nun araç kiralama hizmetinden ürkerek yararlandım. Seyahat yapan yolculara imkan sağlıyorlardı. 79 lira günlük linea 1.3mjet. 3 gün kiraladım şahaneydi araba temiz yağ gibi akıyordu sorunsuz teslim ettim.Ardından bir kez daha kiraladım oda 17binde şahane bir araçtı 3 gün yine gezdim ettim verdim. Bu sisteme alışmıştım bir kez daha kiralayım dedim arkadaşımın doğum günü için bir taksici abiden isim istedik oda bize refarans oldu gitti. Taksici abi dediğim bursa'nın tanınmış bir durağın sahibi. Gittik bize corsa verdiler 1.3 iyi güzel 3 gün gezdik tozduk. Her şey normal aracı bırakmaya gittik . Adam aracı inceledi şöfor bölgesinde sol üstte sigara yanığı var dedi. Ben sigara içen biri değilim ve arabada da içilmesinden hoşlanmam içilmedi yani. Ramazan günüydü hiç unutmam tavan komple değişecek dedi şerefsiz nokta kadar iz için konuştuk ettik adamda açık senet var tabi tırıs pırıs bizim totolar 800 lira bayıldık 2 kişi. para sorun değildi ama o bana çok koydu biz dikkat etmedik adam bize bile bile kazıkladı hatta aracı alırken içinde sigara yanığı yok bile dedi böyle puştlar aman deyim dikkat et kurumsal bir yerden kirala adamlar kaza olmadığı sürece aracı incelemiyor bile ama o rent a car'cı heriflerden uzak dur. Sevgilerimle
Hocam öncelikle fikirleriniz için teşekkürler evet burdada kendi çaplarında araçlarını kiraya verenler var gitsem hemen para peşin kırmızı meşin hesabı veriyolar ama güvenemiyorum dediğiniz gibi nerden para kırpacaklarını şaşıyolar.Benim demek istediğim büyük firmalardan yaş sıkıntısı olmadan kiralayabileceğim biryer varmı sizce verirlermi ehliyeti yeni almış birine ?
-
Kardeşim dediğim gibi ben Budo(Bursa Deniz Otobüsleri)'dan kiralıyordum. Kabataştan biniyordum Mudanya'da araç bana veriliyordu orada sözleşme imzalıyorsun. Zaten senet imzalayacağın yerden uzak dur. Yaş kaç 21-22 ise pek sorun etmezler ehliyeti, direksiyonda iyiyse. Orası gayet büyük bir firmaydı ne yaşa ne ehliyete baktı sözleşme imzaladı. Ceza gelirse diye kredi kartı no istedi bende kullanıma kapalı kredi kartının no'sunu verdim Adamın anahtarı verirken dediği tek cümle hız sınırı 70, tekrar aracı buraya getirirsiniz günü bitince ki öyle de oldu. İsim veya yer veremem ama büyük şirketlerin bazıları günlük kiralama konusunda sıkıntı çıkarmıyor dediğim gibi senet imzalama. Kaza yapmazsan hiç bir sıkıntı yok bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: melih1681
Kardeşim dediğim gibi ben Budo(Bursa Deniz Otobüsleri)'dan kiralıyordum. Kabataştan biniyordum Mudanya'da araç bana veriliyordu orada sözleşme imzalıyorsun. Zaten senet imzalayacağın yerden uzak dur. Yaş kaç 21-22 ise pek sorun etmezler ehliyeti, direksiyonda iyiyse. Orası gayet büyük bir firmaydı ne yaşa ne ehliyete baktı sözleşme imzaladı. Ceza gelirse diye kredi kartı no istedi bende kullanıma kapalı kredi kartının no'sunu verdimAdamın anahtarı verirken dediği tek cümle hız sınırı 70, tekrar aracı buraya getirirsiniz günü bitince ki öyle de oldu. İsim veya yer veremem ama büyük şirketlerin bazıları günlük kiralama konusunda sıkıntı çıkarmıyor dediğim gibi senet imzalama. Kaza yapmazsan hiç bir sıkıntı yok bence
Yaş ağustosda 20 olcak hocam bilmiyorum sıkıntı olurmu zaten 1 günlüğüne lazım parası neyse sıkıntı değil halledilir birkaç sitede okudum araç kiralama şartlarını 22 den küçüklere vermiyolarmış ondan kafama takıldı.
-
onları bende okudum ürekek gittim ama sıkıntı olmadı umarım şansın açık olur ;)
-
Konu güncel yokmudur kiralama deneyimi olan ? -
Araba KiralaMA!
Eşinden dostundan al, taksiye bin daha iyi.
Üstteki arkadaş bile yazmış dolandırıldığını.
Bir örnekte linkte var. Okuyun derim.
http://www.otopark.com/2014/09/08/gunlugu-400-tlye-i30-kiralamak-bir-testin-anatomisi/ -
Ehliyeti daha 1 aylık bile olmayan birine yapabileceğimiz en büyük yardım araba kiralamamasını sağlamak olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cesc_
Ehliyeti daha 1 aylık bile olmayan birine yapabileceğimiz en büyük yardım araba kiralamamasını sağlamak olur.
Hocam 1 ay oldu alalı fakat 13 yaşımdan beri araç kullanıyorum şoforlükte sıkıntı yok :) -
O zaman size verebileceğim en yararlı tavsiye senet işlerine kesinlikle girmemeniz. Adam ne derse desin. Elinde senet olunca aracı alırken pamuk gibi olan adam teslim ederken bir anda canavara dönüşüp hiç ummadığınız masraflar çıkarabilir size. Yaşınız 20 veya 21'den büyükse Avis ve Garenta'nın genç sürücü hizmetleri var. Ehliyet süresi kısıtından kurtarıyor. -
kurumsal yerlerden kirala(ki sana vermezler şimdilik, ehliyetini yeni almışsın.)
kurumsal harici yerlerden kiralamayı boşver, önlerinden bile geçme, başka sokaktan git. -
Oncelıkle hayırlı olsun kardesım,sana kurumsal yerlerden uzak dur dıyen zihnıyete sakın aldanma ılk oncelıgın(Garenta ve Sïxt)olsun ama tabıkı buralardan kıralaman ıcın belırlı sevıyede olman lazım garentada mın,21 yasını doldurman vede yınr mın 1 yıllık ehlıyetın olması lazım,mart 14e kadar cagrı merkezınde yapıcagın rezervasyonlarda,ınternet fıyatına gore 20 tl daha ındırım saglıyor,ornek 2014 audi A3u 120 tl gıbı normal kıralama sırketlerıne gore oldukca. Dusuk fıyata kıralıyabılıyorsun,vede kendımı saglama alıyım dersen gunluk 10 tl ye mını hasarda eklıyerek tek taraflı kazalarda 1000 tl y kadar olan kaza masraflarını senden hıc bır ucret almadan(lastık patlaması,cam kırılması) onarıyorlar,sıxt'e tam kaza sıgortası var o daha kapsamlı ancak 19 tl gunluk,ve garenta ve sıxt'ten kıralıyacagım dıyorsan kredı kartı olması sart vede luks segment araclarda cıft kredı kartı olması gerekıyor, yanı sana tavsıyem kesınlıkle bu ıkı sırketten arac kıralaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X