Bu kasayı almayı düşünüyorum ancak gören arkadaşlar varsa ve izlenimlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim..Teşekkürler.
şekli şemaili güzel.. ama pahalı
Ben gördüm öncelikle kasa çok büyük ancak iç kısmı pek hayal ettiğim gibi değil doğrusu yani pek öyle geniş değil dışındaki kaplama gerçekten kaliteli kolay kolay çizilmez ancak ön tarafta optik sürücü yuvalarını saklayan kapak o kadar da dayanıklı değil ve bir süre sonra çizikler olabilir. Bir diğer nokta bu kapak mıknatısın metali çektiği gibi toz çekiyor ayrıca egzoz olarak iki edet 80mm lik fan ikinci bir hayal kırıklığı oldu onun yerine 120mm lik konmalıydu ama dediğim gibi kasa çok geniş değil fanları çalışırken görmediğim için sesi hakkında yorum yapamayacağım
Kısaca özetlemek gerekirse bence o paraya daha iyi bir kasa alınabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Burak032
Bu kasayı almayı düşünüyorum ancak gören arkadaşlar varsa ve izlenimlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim..Teşekkürler.
ALMA
çelik bir kasaya sırf iki üç adet şekilli plastik panel koydukları için dünyanın parasını istiyorlar ayrıca herhangi bir özelliği yok standart kasalardan farklı olarak. aynı fiyata coolermaster praetorian kasa alabiliyorsun, 1x120mm + 2x80mm fan, 100% aluminyum, çıkarılabilir anakart tray vs...
Çok sağolun arkadaşlar yardımcı olduğuzz için...gerçekten caydın yani..tamam gerçekten dış görüşünüşü güzel..benim çok hoşuma gitti ama..değip deymemesi hakkında şüplerim vardı..sağolun beni aydınlattığınız için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme