Şimdi Ara

R7 370 alıcam sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler R7 370 almaya karar verdim.Ancak kartın VGA çıkışı yok.Benim monitörüm ise VGA.Yani tüplü.Bu durumu nasıl hallederim?

• Skyfuu S kullanıcısına yanıt
    VGA' yı DVI' a çeviren aparat işinizi görür ama monitörde titreme sorunu yaratır mı bilemem. Bu sorunu yaşayanlar vardı forumda.
  • Bazı DVI-VGA dönüştürücü kablolar var onlardan alabilirsin
    Çok rahat bulunuyor merak etme
  • Titreme sorunu yaşama yüzdesi nedir?
  • Gg gibi sitelerden hdmi to vga donusturucu aparat alin. Ben 1-2 yildir kullaniyorum hdmi cikisi olan her aygiti kalite kaybi olmadan ve titreme vs. Sorunlari yasamadan vga monitorunuze baglarsiniz. En son kargo dahil 23 tl idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi to vga mı yoksa dvi to vga mı almalıyım dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfuu

Beyler R7 370 almaya karar verdim.Ancak kartın VGA çıkışı yok.Benim monitörüm ise VGA.Yani tüplü.Bu durumu nasıl hallederim?

https://youtu.be/BSj390aTvD4

Hocam alacağınız ürünün icinden zaten dvi vga dönüştürücü çıkıyor merak etmeyin video da kutu icerigine bakabilirsiniz

Buda ürün 500TL
    http://www.eksenbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-2g-radeon-r7-370-2gb-gddr5-256-bit-ekran-karti

Icinden bu aparat çıkacak

Bu mesaja eklenen görseller:

R7 370 alıcam sorularım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oo kutu içeriğine hiç bakmamıştım hocam.Çok teşekkürler :)
  • Skyfuu S kullanıcısına yanıt
    Gözlemledigim kadarı ile Titreme sorunu özellikle çok eski VGA monitörlerde ve kalitesiz olan VGA Kablolardan dolayı bu sorunla kaşılaşılıyor Altın Uçlu VGA kablo ile sorunu çözenler varken çözemeyenlerde var
  • Beyler bende msi r7 370 aldım fakat gaming app de ledi kapat dediğimde veya efekt değiştirdiğimde uygulamıyor,gpu sıcaklığını da göstermiyor,afterburner felan mı yuklemem lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 15 Mayıs 2016; 0:23:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.