Şimdi Ara

asus r7 250 aldım sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asusun r7 250 1 gb gddr5 modelini aldım oyun performansı sizce nasıl? oyunlardaki max çözürlüğüm 1440*900. birde 500w psu var yeterli olurmu?

• Hayırlı olsun.
    Youtube'dan bakabilirsiniz nasıl olduğuna.
  • saol senin imzandaki kart olan r7 240ın üst modeli sanırsam senin oyun performansın nasıl gta v felan oynayabiliyormusun ? oynayacağım oyunlar battlefield 3 skyrim ve gta v zaten.
  • 1 yıl kullandım kart iyi. Çoğu oyunu low-med 60FPS oynatır işlemciniz çok kötü değil ise.
  • Teknoloji olarak eski bir kart. Ayrıca dönemi için de alt seviye kartlardan biriydi. Güncel oyunlarda çok iyi performans bekleme. Fiyatına göre iyi kötü diyebiliriz. Tutup 500 lira verdiysen sağlam kazık yemişsin demektir. Ama 200 liraya falan aldıysan fena değil. Özellikle de 250x modeliyse. Ama düz 250 modeli ise baya baya düşük seviye bir kart.

İyi diyenler tam olarak neye göre iyi diyor acaba? Saçmalamayın. Oland gpusunun vereceği performans ne ki? 384 shader. 7770'i geçtim, 7750'yle bile yarışamaz. Notebook için yapılmış giriş seviye gpu. Güncel oyunlarda dökülür. Ama cape verde gpulu 250x ise yine az buçuk iş görür.

Edit: 240'a bakıp 250'yi iyi bir kart sanan da var. Bunlar 2012 model gpulara sahip 28nmlik eski nesil alt modeller agalar. Haberiniz olsun. Artık bunlarla en fazla dota falan oynanır. Kimse güzel güzel gta5, bf1 oynama hayali kurmasın bu tip kartlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 10 Kasım 2016; 20:49:20 >

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    skyrimi denedim yüksek ayarlarda 35-45 fps arası verdi bana yeterli. buarada işlemcim core 2 duo e7400 gta v için yeterli olurmu? onuda lowda mediumda kasmadan oynatsa yeter :D
  • mamad dostum oyunu oynadığım çözünürlüğe bakmadın galiba :D 1080pde ful+fulde bf1 gta v felan oynatmayacağını bende biliyorum yoksa 7970 gtx960 felan alırdım. idareten oynatacak düzeydedir sanırım youtube baktım hıghtda bf3 oynuyor adam benim kartla. buarada kart gddr5 modeli 200e nereden bulunur anlamadım 200e bul 1 adet daha alayım :D hepsiburadada falan şuan 390 lira aynı kart.. ben ise 280e aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 10 Kasım 2016; 22:38:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Fx 8300 ile birkaç ay kullandım R7 250 1GB DDR5 modelini.

1920x1080 fxaa on reflection high

Geri kalan ayarlar en düşükte stabil 50-60 fps oynatıyordu.

Karta bok atmanın mantığı yok fiyatına göre iyiydi zamanında 230a almıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Teknoloji olarak eski bir kart. Ayrıca dönemi için de alt seviye kartlardan biriydi. Güncel oyunlarda çok iyi performans bekleme. Fiyatına göre iyi kötü diyebiliriz. Tutup 500 lira verdiysen sağlam kazık yemişsin demektir. Ama 200 liraya falan aldıysan fena değil. Özellikle de 250x modeliyse. Ama düz 250 modeli ise baya baya düşük seviye bir kart.

İyi diyenler tam olarak neye göre iyi diyor acaba? Saçmalamayın. Oland gpusunun vereceği performans ne ki? 384 shader. 7770'i geçtim, 7750'yle bile yarışamaz. Notebook için yapılmış giriş seviye gpu. Güncel oyunlarda dökülür. Ama cape verde gpulu 250x ise yine az buçuk iş görür.

Edit: 240'a bakıp 250'yi iyi bir kart sanan da var. Bunlar 2012 model gpulara sahip 28nmlik eski nesil alt modeller agalar. Haberiniz olsun. Artık bunlarla en fazla dota falan oynanır. Kimse güzel güzel gta5, bf1 oynama hayali kurmasın bu tip kartlarla.

iyi diyenler sizin meşhur dillere destan gt 730 nuzla kıyaslıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 11 Kasım 2016; 1:42:40 >

• Şu forumda ne adamlar var :)Adam r7 250 ile son çözünürlük very highta oynayamayacağını gayet iyi biliyor.Söylemek istediği low mediumda oynayabilir miyim?Performans açısından vs.200 TL'ye sıfırı bir de x serisi varsa alalım bi çuval.Giriş seviyesi bir kart.Gta 5 i de battefield 3ü de oynatır.Tabi işlemcisi vs ne onu bilemem.Bunu alacağına göre o da çok kötü değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4135B37EB -- 11 Kasım 2016; 14:19:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.