Şimdi Ara

Msi gtx 760 sli yapmak mı daha mantıklı yoksa asus gtx 770 4 gb mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese hayırlı günler bir sorum olacak sizce msi gtx 760 sli yapmak mı daha mantıklı yoksa asus gtx 770 4gb mi almak daha mantıklı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerr

• http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_sli_review,1.html

Yeterli güç kaynağı ve yeterli paranız varsa bu daha mantıklı.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    o paraylahttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html bunu al arkana bakma
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    amd istemiyorum ben biraz nvidiacıyım
    Sendeki gtx760 lar 4 gb ise yap ama 2 gb ise vram sıkıntısı yaşarsın bence gtx770 4 gb daha mantıklı
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    gtx 760 2 gb sli yapınca 2 tane 2 4 olmuyor mu ??
    Hayır 2 tane 2 gb gtx760 slı yaptınmı 2 gb olarak görür sistem.Ama ikiside 4 gb olsaydı 4 gb olarak görürdü bide sli olayını biras araştır sıkıntı bi iş işlemcin iyi değilse psu yetersizse kasa soğutman iyi değilse pek önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

gtx 760 2 gb sli yapınca 2 tane 2 4 olmuyor mu ??

Olmuyor dostum, sadece bir kartın rami kullanılır, slı da böyle cf de, kartın 4 gb değilse hiç slı a bulaşma. Arkadaşında dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 5 Haziran 2014; 13:11:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi ben olsam linkteki karti alirim yok derseniz sli yapin guc tuketimi onemli degilse performansi iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 5 Haziran 2014; 13:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hayır 2 tane 2 gb gtx760 slı yaptınmı 2 gb olarak görür sistem.Ama ikiside 4 gb olsaydı 4 gb olarak görürdü bide sli olayını biras araştır sıkıntı bi iş işlemcin iyi değilse psu yetersizse kasa soğutman iyi değilse pek önermem

o zaman gtx 770 4 gb cok daha mantıklıı çok teşekkürlerr
  • Yalnız SLI veya CF için şunu hatırlatmakta yarar var,elbette performans artışı olacaktır;ancak her oyunda çoklu kart performansı aynı biçimde olmuyor maalesef.Stuttering veya scaling problemleri yüzünden kartın birini devredışı bırakmanız gereken durumlar oluşabilir.Teoride olması gereken performansı SLI veya CF fark etmez bazı zamanlarda sunamıyor,ayrıca kasa içi hava sirkülasyonu sağlıklı olmalı.

Tavsiyem Gtx770 veya arkadaşın linklediği R9 290 da olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

o zaman gtx 770 4 gb cok daha mantıklıı çok teşekkürlerr

Mantıklı olan GTX 780, 4 gb'lık GTX 770 değil tabi bütçe uygunsa.
  • öncelik her zaman tek kart olsun diye söylemekten yoruldum artık insanlara
  • GTX 770 al, GTX 760'ı fizik hesaplamalarında kullan. Boşver sli falan.
    GTX 770 yada 780 biraz butce zorlanır
  • ASUS GTX 780 DCU II 3 GB 384 BİT DX11.1 O.C
  • 4GB GTX770
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    adam 4 gb 770 gtx den bahsediyo adamın önerdigi karta bak titan önerseydin daha ucuz ??
  • quote:

öncelikle herkese hayırlı günler bir sorum olacak sizce msi gtx 760 sli yapmak mı daha mantıklı yoksa asus gtx 770 4gb mi almak daha mantıklı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerr

760 SLI , 770 e göre çok daha güçlü bir konfigrasyon farkıda hissedersiniz yani tartışmaya bile gerek yok 4 GB da gerçekten çok önemli değil bende 4 GB lıklardan ( GTX 670 ) SLI var Downsampling ve AA kasmaz isem çok nadir 2GB sınırını aştı bugüne kadar

ayrıca bazı arkadaşların belirttiğinin aksine Nvidia SLI de Stuttering veya Scaling gibi sorunları tarihe gömdü diyebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Haziran 2014; 19:20:32 >

• 4 GB GTX770 stokta var mı?
    Ayrıca o paraya R9 290 alırsın,GTX770`in eline verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.