Şimdi Ara

ML 270 Aldım. Sorularım var. Önerileriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    56 bin tl ye 183 binde 2003 mercedes ml 270 CDI aldık aracın temiz kağıdını bekliyoruz p.tesi inş kavuşcam araca
    gittim gördüm oldukça temiz bi araçtı. yanımda ustada götürdüm motorda iyi durumdaymış çok şükür.
    bikaç sorum olcak aklıma takılan aracı denedim fakat bazı detayları sormayı unuttum.

1- Kimi modellerde CD caların altında boş göz oluyor kimi modellerde ise CD changer tarzı bişi var ama araçta cd changer olmadıgını biliyorum o nedir acaba ?

2- Bu araçlarda donanım seçenekleri var mı ? mesela elegance avantgarde gibi ?

3- Sizce iyi bi seçim yapmışmıyım ? Bi çok kişi bana o fiyata 2008 hyundai santa fe kia sorento felan alırdın dedi ama kulak asmadım nede olsa mercedes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 16 Eylül 2011; 20:59:07 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes ML 270 CDI: Kullanıcı Yorumları ve Bilmeniz Gerekenler

Mercedes ML 270 CDI, lüks ve konfor arayanlar için popüler bir seçenektir. Bir ML 270 sahibi olmayı düşünüyorsanız veya halihazırda bir sahipseniz, işte bilmeniz gerekenler:

Kullanıcı Yorumları:

Mercedes ML 270 CDI kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipler, aracın konforlu sürüşü, güçlü motoru ve şık tasarımını takdir etmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar yakıt verimliliği, küçük kabin alanı ve elektronik sorunları konusunda şikayette bulunmuştur.

ML 270 CDI Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

• Motor: ML 270 CDI, 2.7 litrelik bir dizel motora sahiptir ve 204 beygir gücü üretir.
    • Performans: Araç, 0'dan 100 km/sa hıza 8,5 saniyede ulaşabilir.
    • Yakıt Verimliliği: Resmi yakıt tüketim verileri 100 km'de 8,6 litredir, ancak gerçek dünya sürüşünde daha yüksek olabilir.
    • Kronik Sorunlar: ML 270 CDI'nin bilinen bazı kronik sorunları arasında enjektör arızaları, turbo sorunları ve süspansiyon sorunları bulunur.
    • Alınır mı? Mercedes ML 270 CDI, konfor, performans ve lüks arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, satın almadan önce potansiyel sorunların farkında olmak ve aracın bakım geçmişini dikkatlice kontrol etmek önemlidir.

Anahtar Kelimeler:

• Mercedes ML 270 CDI kullanıcı yorumları
    • ML 270 CDI nasıl
    • ML 270 kronik sorunlar
    • Mercedes ML 270 yorumları
    • ML 270 CDI yorum
    • Mercedes ML 270 CDI alınır mı
    • ML 270 CDI alınır mı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araçla ilgili bilgim yok ama hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.Doğru seçim.
  • Teşekkürler hocam
  • Ssangyongları incelemenizi tavsiye ederim şanzıman motor difransiyel mercedes hatta illa 270 CDI olacak diyorsanız aynı motor aynı şanzuman aynı defransiyel olan ssangyong Rexton'a bi bakmanızı 200 cdı bana yeter diyorsanız kyrona bakmanızı tavsiye ederim her açıdan sizi tatmin edecektir 56bin az para değil 2010 kyron veya 2009 rexton alınabilir örnek ilan ekliyorum incelemenizi tavsiye ederim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-kyron-ful-ful-hatasiz/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-rexton-ssangyong-rexton-rx270-xdi-4x4-a-t-rj/detay

gerçi almışsınız artık ama sorularınıza cevap olarak elbette donanım paketleri vardır.analog klima ve fonksiyonel olmayan direksiyon günümüzde handikap sayılıyor onundışında temiz güzel bir araç Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun..

• aracın hayırlı uğurlu olsun

kazasız belasız güzel günlerde kullan

aracın makyajlı kasa bir cok sorun giderildi özellikle elektirik tesisatı frenlerin cabuk aşınması göğüsten ses gelmesi vs. makyajla ortadan kalktı

1 sorun

orası cd gözü istediğin cdleri oraya kayabilirsin elinin altında oluyor

cd calar genelde bagajda oluyor mercedeslerde

2 sorun

donanım paketleri var 5 adet olması lazım birde mercedes türk suv sınıfında donaımları farklı yorumluyor

final serisi oldu bu kasalarda w163
    3 sorun

gercekten iyi seçim yapmışsın 2.el olarak suv düşünülüyorsa marka tercih edilmeli daima

0 km. alıcak olsan o aracları tercih edersin ama 60.000 tl sınırlı suv isteniyorsa 2.el olacaksa temiz bir mercedes

ml ömürlük olur...

arac cok güzel ben en cok görüş acılarını birde yol konforunu sevmiştim bu aracların herşey elinin altında

kullanımı keyifli bayada hacimli bir arac w163 ml serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 10 Temmuz 2010; 19:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockboy

Ssangyongları incelemenizi tavsiye ederim şanzıman motor difransiyel mercedes hatta illa 270 CDI olacak diyorsanız aynı motor aynı şanzuman aynı defransiyel olan ssangyong Rexton'a bi bakmanızı 200 cdı bana yeter diyorsanız kyrona bakmanızı tavsiye ederim her açıdan sizi tatmin edecektir 56bin az para değil 2010 kyron veya 2009 rexton alınabilir örnek ilan ekliyorum incelemenizi tavsiye ederim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-kyron-ful-ful-hatasiz/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-rexton-ssangyong-rexton-rx270-xdi-4x4-a-t-rj/detay

gerçi almışsınız artık ama sorularınıza cevap olarak elbette donanım paketleri vardır.analog klima ve fonksiyonel olmayan direksiyon günümüzde handikap sayılıyor onundışında temiz güzel bir araç Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun..

Saolasın hocam. Rexton felan bu araçlara bi türlü içim ısınamıyor yedek parça ustası felanda zordur bunların tahminim.

quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

aracın hayırlı uğurlu olsun

kazasız belasız güzel günlerde kullan

aracın makyajlı kasa bir cok sorun giderildi özellikle elektirik tesisatı frenlerin cabuk aşınması göğüsten ses gelmesi vs. makyajla ortadan kalktı

1 sorun

orası cd gözü istediğin cdleri oraya kayabilirsin elinin altında oluyor

cd calar genelde bagajda oluyor mercedeslerde

2 sorun

donanım paketleri var 5 adet olması lazım birde mercedes türk suv sınıfında donaımları farklı yorumluyor

final serisi oldu bu kasalarda w163
    3 sorun

gercekten iyi seçim yapmışsın 2.el olarak suv düşünülüyorsa marka tercih edilmeli daima

0 km. alıcak olsan o aracları tercih edersin ama 60.000 tl sınırlı suv isteniyorsa 2.el olacaksa temiz bir mercedes

ml ömürlük olur...

arac cok güzel ben en cok görüş acılarını birde yol konforunu sevmiştim bu aracların herşey elinin altında

kullanımı keyifli bayada hacimli bir arac w163 ml serisi..

Teşekkrler hocam benim araç sanırsam en düşük donanım koltuklar yarım deri bide ısıtmalı değil otomatikte değil ama geri kalan herşey var

• rica ederim

baz donanımda klima manuel koltuklar kumaş ahşap kaplamalar daha sade park sensörü yok vs.

sende var

seninki orta donanım diyebiliriz

deri/kumaş aslında en kullanışlısı koltuk döşemesinde

en cok kirlenen yıpranan yer oltuk destekleri oralarda deri olunca hem temizliği hemde bakımı daha kolay oluyor

kazasız belasız kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bilirsin hocam bi gidip denemeni isterdim rahmetli Barış MANÇO'nun vardı ssangyong mussosu hala taş gibi ama senin tercihinde güzel sonuçta mercedes bende 89-90 G230 yeni görünümlü toplanmış bi jip düşünüyorum :D tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam.
  • gecenlerde fransada gelen bir tanıdıgın arabası aracının aynısı o arac 4000 motord ucak gıbıydı allah kaza bela vermesın tercihin ıcın tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.