Şimdi Ara

Arkadaşlar bakar mısınız lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c.arda

6 plus kusura bakmayın cidden herkesin zevk meselesi ama bildiğiniz kürek gibi tepsi gibi Note4ten bile heybetli durmakta. Şarj konusunda 6 plus neden daha iyi 6 kullanan arkadaşlar bunun içinde yorum yapabilir mi?

Saygılarımla...

Bilmiyorum alıştım sanırım ben hocam normal geliyo diğer telefonlar kucucuk geliyo şimdi de bu arada su an 77-A otobusunden ayakta tek el ile yazıyorum zor değil tek el o kadar da sarj meselesine gelirsem cidden çok iyi sabah 8 den beri kullanıyorum su an 67 sarjım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Büyük telefona alışık biriyim o yönde sorun yok fakat artık büyük ekranlı cihaz kullanma taraftarı değilim. 6 plus için şarj yorumları baya iyi ama peki 6 için nasıldır?Biraz da 6 için yorum alabilirsem güzel olur.

Saygılarımla...

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    Iphone 6 1800 küsür 6 Plus 2800 küsür aradaki fark cok büyük 5S 1500 küsür kendi mantigimca neden 6 almadigim ortada ekran kalite degerlerinden bahsetmiyorum bile varsin azcik kürek gibi olsun ne ipad nede baska bir tablete ihtiyacim yok acikcasi iphone 6 bana göre bir cihaz degil
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Cidden büyük ekran dışarda çok sıkıntı oluyor o yüzden 6 düşündüm direk. 6 nın pili eğer kötü ise macera aramaya gerek yok gibi.

Saygılarımla...

1810 Mhz pil var tamam stabilite bir sistem normal kullanimda yeter ama ben aman pil bitmesin diye ugrasamiycagimdan tercih etmedim ama zevk sizin
    Tercihimi 6dan yana kullanacağım sanırım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

saygi bizden dostum ama sunuda bilmeni isterim...ben almanyada yasiyorum burda iphone 6 almis herkes bir ay sonra 6 plus ile degistirmek icin telefonunu ilana koyup plus ariyor benden tavsiye bir teknoloji magazasina gidip iki telefonuda iyice bir incele kulaktan dolma bilgilerle hareket etme sonucta saglam para vereceksin acele etmeden hareket et icine sineni öyle al
  • bende ip6 var annemde 6plus daha önce de note2 kullanırken tek elle kullanma zorluğundan bir süre sonra ip5 e geçtim. 6 plus cidden büyük bir telefon ve tek elle kullanmak mümkün değil 6 bence ideal boyut 5 de küçük kalıyordu ekran.

pil konusuna gelince bir günü rahat rahat çıkarıyor... e o zaman da sorun kalmıyor akşamdan akşama bağlamak bence problem değil... beni deli eden eskiden gün içi sarj etmek durumunda kalmaktı
    Önerileriniz için çok teşekkür ederim fakat i6plusun i6ya göre ne gibi bi artısı var donanım bazında ekran büyüklüğü, çözünürlüğü ve pilinin büyük olması dışında? Çünkü cidden 6 plus çok büyük bu yüzden i6ya yöneldim.

Saygılarımla...

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    Akşamdan akşama kullanımda neler yapıyorsunuz cihazda acaba detaylı şekilde anlatır mısınız?

Saygılarımla...

• quote:

64 fazla gelir diye düşünüyorum ama değerlendirme yapacağım.
    Teşekür ederim.

Saygılarımla...

evet fazla gelebilir ama 16 gb da yetersiz gelecek,yetersiz gelmesinden ise fazla gelmesi daha mantıklı bence
    aslinda ben kullandigim cihazda aman aman bir sey yapan biri degilim facebook hesabim yoktur,oyun oynamam, banka islerimi yaparim,devamli baktigim bir program var onla ilgilenirim instagram bakarim biraz arada basit bir oyun olan Okey oynarim oda online degil cok basit bir program fazlasi ile internette gezerim benim pilimi sömüren tek ugrasim ama interneti evde ve yolda iste heryerde kullanirim bu 3g ve wifi olarak asla 3g kapatmam cihaz eve gelince bir tek wifi baglanir onun harici disarda 3g hep aciktir bende tabi telefon görüsmeleri ve mesajlasmalar dahil onun haricinde zaten bir insan baska neler yapar anlamam acikca... facebook hesabi olanlara hak veriyorum onlar durmadan bakiyor olmali
    6 plus almadan önce aldigim her cihazi günlük sarj yapardim ama 6 plus inan bana 3 günde bir sarj ediyorum tabi benimki gibi kullanan biri icin normaldir sonucta elimizdeki akilli telefon oyun konsolu degil benim ihtiyacimi fazlasi ile karsiliyor yok büyük falan demememin nedeni durmadan elimde oyun oynamadigim icindir yaptigim isler nedeni ile ne pil olsun nede telefonu düsürme sansim yok ki olsada ben zaten telefonuma garanti yaptirdim kirilsada cok üzülmem insanlarida anlamam asagi yukari 3 bin liralik cihaz kullaniyorlar türkiyede ama garantiye verecekleri fazladan paraya kiyamiyorlar
    aslinda türkiyede telefon kullanma kültürüde yok bence durmadan oyun oynuyorlar elimizdekinin alti üstü bir telefon oldugunu unutuyoruz yok benim telefonum oyun oynarken donuyor,isiniyor muhabbeti ben avrupada yasiyorum insanlar sabah evden cikiyor ise gidiyor oyun derdinde degil ve elindeki telefonu isini halletmek icin kullaniyor

• ekotim kullanıcısına yanıt
    Elbette ama;sosyal medya uygulamarı ve bi kaç oyun 200 müzik en fazla 300 fotoğraf yeterli olmaz mı 16 gb?

Saygılarımla...

Harika özetlemişsiniz cidden yüreğinize sağlık çoğu insan böyle cihazları oyun için alıyor. Note4 cihazım da toplasanız 3 adet oyun vardır 2si ağır biri küçük oyun oynayan biri değilim pek. Ama sosyal medya uygulamarını kullanırım baya. 6 plus cidden çok büyük eğer donanım olarak fark yok ise i6 almam daha mantıklı diye düşünüyorum.
    Tekrar teşekkür ederim ilgili ve alakalı yazınız için.

Saygılarımla...

siz kendiniz icin uygun olani almalisiniz kimseyi dinlemeyin bence simdiden hayirlu olsun
    Olur mu öyle hiç siz 6plus kullanıcısınız donanım olarak fark yoksa cidden i6 almam benim için daha iyi olacak araba kullanırken falan telefon kullanmak zorunda kalıyorum bazen o yüzden diyorum.
    Teşekkür ederim.

Saygılarımla....

teknik olarak ayni gibi beni Plus almama yönlendiren 3 madde vardi
    1-Pil durumu 2910MHz
    2-Kamera Optik sabitleyici inanilmaz bir sey arabayla 150 km hizla giderken bir Fotograf cekince görmelisin harika
    3-ekran cözünürlügü Iphone 6 dan cok fazla
    baskada bir üstünlük yok ama bunlar benim icin yeterliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: BigGamer

Bence kararınız gayet iyi ama ekranın o canlılığını vermez. 16 yetmez. Uzun süre kullanıcaksan 64 yeterde artar

"Yetmez" göreceli bir kavramdır . Bana yetiyor mesela
    Ama bol video çeken birisiyse, videolar çok büyük yer kaplıyor 64 gb alınmalı

of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uskudarlii -- 12 Mart 2015; 20:53:21 >
  • quote:

Elbette ama;sosyal medya uygulamarı ve bi kaç oyun 200 müzik en fazla 300 fotoğraf yeterli olmaz mı 16 gb?

Saygılarımla...

yeterli olur diye düşünüyorum.
    150 müzik , 3-5 oyun 50 foto var cihazda

Kullanılan 3,9 gb
    Kullanılabilir 8.0 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.