Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şu an kullandığım cihaz Note4 ve anlık bi karar ile i6 almaya karar verdim sizce almalı mıyım?16 gb hafıza yeterli olur mu? Veya 64 gb? Eğer var ise Note4 ile takas düşünen pm ile dönüş yapabilir daha 4 aylık cihaz çizik vs. hiç bişey yok.
Saygılarımla...
Bence kararınız gayet iyi ama ekranın o canlılığını vermez. 16 yetmez. Uzun süre kullanıcaksan 64 yeterde artar
Telefonunun üzerine para vererek al takasa gir daha para eder o zaman. iPhone 6 iyidir ama en az 64 almalı on numara cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: BigGamer
Bence kararınız gayet iyi ama ekranın o canlılığını vermez. 16 yetmez. Uzun süre kullanıcaksan 64 yeterde artar
"Yetmez" göreceli bir kavramdır . Bana yetiyor mesela Ama bol video çeken birisiyse, videolar çok büyük yer kaplıyor 64 gb alınmalı
Hocam haddim degil ama ne gerek var kullandıgınız telefonda güzel keske en basında iphone alsaydınız fuzuli masraf bana göre tabi tercih sizin
c.ardaC
kullanıcısına yanıt
note 4 karsiligi Iphone 6 Plus... normal 6 düsünme arkadasim her yönden seni daha cok mutlu edecektir
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
note 4 karsiligi Iphone 6 Plus... normal 6 düsünme arkadasim her yönden seni daha cok mutlu edecektir
iphone 6 plus alın. hem sarj,hemde boyut olarak 6'ya göre daha iyi gelir size
Iphone 6 plus öneririm hocam şarj konusunda gerçekten memnun edecektir sizi ben telefona film yukleyip film şzleyen birisiyim o yuzden 64 kullanıyorum ama 16 da yetenilir kişiden kişiye göre değişir tabiki
Alacaksan kesinlikle 64 almalısın
BigGamer
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkür ederim. İlk defa kullanacağım ios hep Android kullandım umarım bi sorun yaşamam haftasonu almayı düşünüyorum.
Saygılarımla...
efsane2bin6E
kullanıcısına yanıt
Bende öyle düşünüyorum büyük mağazalardan değildi cadde telefonculardan apple garantili sıfır cihazla takas edeyim diyorum.
Saygılarımla...
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
Fotoğraf çok çeken biriyim video pek ihtiyacım olmuyor..Sanırım 16lık bana da yeter gibi duruyor.
Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: c.arda
Cevap için teşekkür ederim. İlk defa kullanacağım ios hep Android kullandım umarım bi sorun yaşamam haftasonu almayı düşünüyorum.
Saygılarımla...
İçiniz rahat olsun. İos androiddeki hiçbirşeyi geride bırakmaz,hatta yenilikler keşfedersiniz. Androidi beğenmeyip ios'a geçen milyonlarca insan var ama İosu beğenmeyip androide geçen birkaç tane android fanboyları var. İos her konuda sizi mutlu eder
Sizi bu forumda görmek üzere...
FrankMartin87F
kullanıcısına yanıt
Estağfurullah..İlk baktım i6ya note4 çıktığında fakat hiç kullanmadığım için baya tereddüt ettim o yüzden note4 aldım daha önce note3 vardı ek olarak.Dün 2 kez 2 saniyelik klavye de takılma oldu çok sinirim bozuldu ve cidden kızdım samsunga o yüzden anlık bi karar verdim.
Saygılarımla...
godzilla34
kullanıcısına yanıt
Yalnış anlamayın ama İ6 plus cidden tepsi gibi tek elle kullanımı rahat olsun biraz note4 ü yeri geldiğinde tek elle kullanabiliyorum.. Cevap için teşekkürler.
Saygılarımla...
rocky bayboğa
kullanıcısına yanıt
6 plus kusura bakmayın cidden herkesin zevk meselesi ama bildiğiniz kürek gibi tepsi gibi Note4ten bile heybetli durmakta. Şarj konusunda 6 plus neden daha iyi 6 kullanan arkadaşlar bunun içinde yorum yapabilir mi?
Saygılarımla...
ekotim
kullanıcısına yanıt
64 fazla gelir diye düşünüyorum ama değerlendirme yapacağım. Teşekür ederim.
Saygılarımla...
BigGamer
kullanıcısına yanıt
Güzel yorumunuz çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar ve siz İ6 plus almamı söylediniz oysa ki plus için aşırı büyük ve tepsi kıvamında geliyor bana.6 düşünüyorum ama pil cidden beni düşündürmekte kaldı ki note4ün pili bi harika rahat 1 günü çıkarıyor..
Saygılarımla..
c.ardaC
kullanıcısına yanıt
stabil calismayan bir sisteme 6 Gb ram koysanda bos arkadasim bosa kendinizi kandirmayin evet 6 plus biraz büyük ama stabilite mükemmel olunca pil süresi mükemmel oluyor ve insani asla yari yolda birakmiyor ben 3 gün sarj etmeden kullandigimi biliyorum her isimide hallediyorum sacma sapan android sisteme gömülüpte ha dondu donacak ve durmadan bos yere bile pil bitecek korkum yok
godzilla34
kullanıcısına yanıt
İ6 plus boyutundan dolayı almamayı düşünmedim hiç yalnış anlamayın bunu lütfen.6 için ne diyorsunuz peki pili nasıl gider?