Şimdi Ara

Bugün Ne Yapsam Diyenler Lütfen Düşüncelerini Yazsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesala caddeye gidip gezmeyi düşünüyorum,sonrasında bir cafeye girip oturup çay içebilirim .siz peki bugün ne yapacaksınız?farklı bir bakış açısıyla konu başlığına herkesin düşüncesini adilce yazmasını istihram ediyorum buyrun.

Not:Hakaret içeren,kişileri incitecek dalga geçecek postlar atanlar olduğu takdirde o kişiler hiç düşünmeksizin yöneticiye şikayet edilecektir bilgilerinize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 1 Mart 2012; 10:43:39 >

• 2 tane filme gitmeyi dusunuyorum bugun.
  • 1 2 saat sonra arkadaslarimla internet kafeye gidip 7 8 saat oyun oynamak benim planim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bugün Ne Yapsam Diyenler Lütfen Düşüncelerini Yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

1 2 saat sonra arkadaslarimla internet kafeye gidip 7 8 saat oyun oynamak benim planim

Yazık..
    Öldürdüğünüz vakite yazık, gözlerinize yazık, daha yararlı şeyler yapın. Kendinizi geliştirecek şeyler yapın vakit öldürmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 1 Mart 2012; 10:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

1 2 saat sonra arkadaslarimla internet kafeye gidip 7 8 saat oyun oynamak benim planim

Yazık..

/>
  • Saat 2'ye kadar bi kaç dizi, inmekde olan filmler bitincede markete gidip 3,5 bişey alıp filmleri bitirmek,
    dışarısı buz pisti gibi götü başı kırmak istemiyorum, ev iyidir iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Yazık..
    Öldürdüğünüz vakite yazık, gözlerinize yazık, daha yararlı şeyler yapın. Kendinizi geliştirecek şeyler yapın vakit öldürmeyin..

Egleniyorum daha iyi bisey yok benim gozumde
  • Bir şeyler yiyip ders çalışır; film, dizi izlerim. Sonra da bi yatarım artık ne zaman kalkarsam
  • kahvaltımı yapar sevgilimle blşrm sahilde gezeriz snemaya gidip yemek yeriz evine bırakırım eve gelir uyurum
  • kuzey guneyi izleyecem birazdan ondan sonrası allah kerim... plan yapsamda planıım işlemez
  • Cevahir'de Starbucks'a gidip biraz dinleneceğim o sırada bilgisayardan kalan işlerimi hallederim sanırım. Bir kaç saat sonra sevgilim gelir zaten. Ondan sonra birşeyler yiyip alışverişlik birşeylere bakarız diye düşünmekteyim. Bu gün sevinçliyim bayağı eski garanti paracard'ımı kaç aydır kullanmamıştım şifresini bile unutmuştum dün akşam yeni şifre aldım içinde 560 lira varmış şok oldum o parayı görünce bir an rahatlık bastı Artık akşama doğru ne yapacağımı henüz planlamadım ama çok fazla geç saate kalmadan eve döneriz diye düşünmekteyim.
  • Harbi ne yapsam ben bugün?
  • bugün yarın ve diğer gün işe gidecem çalışacam gelecem dizimi izleyip yatacam.
  • Biri de dememis ki okula gidicem.
  • ders çalışmam lazım ama oyuna falan dalarım herhalde
  • Salı gününe kadar tatilim.Günlük 10 saat ders,az kaldı :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün boyu, hatta gece boyu ders çalışmam gerek. Şu anda ara verdim. Gezmeye gidenler kıymetini bilsin..
  • Doktora giderim, cok hastayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Salı gününe kadar tatilim.Günlük 10 saat ders,az kaldı :-(

Biz birinci meb savasini zahiyat vermeden atlattik su an 3 yil surecek bir baris sureci var. Allah yardimcin olsun ne diyeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.