Şimdi Ara

gittigidiyor guvenilir midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hosuma giden nike airmax zero gittigidiyorda 250 tl bana uygun geldi ancak urun orjinalmidir sizce baska hicbiyerde satilmiyor bu seri neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agulec40 -- 4 Nisan 2016; 19:07:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır güvenilir değil o yüzden binlerce insan mal gibi günde binlerce alışveriş yapıyor sorman gereken soru x adlı satıcı güvenilir midir? onu da google'a sor bir zahmet.
  • gg güvenilirdir ama sen yine de dikkat et başarılı satıcılar ile alışveriş yap

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Bakindim zaten sahte urun alanlar olmus binlerce sikayet var daha once bole bisis yasayan ilfumu diye sormak istediydim cevap icin saol ancak piyasada 429 tl dolar olan ayakkabi yuzde 99 olumlu elestiri alan saticida olsa 250 tl tirsiyor insan biraz

• Gittigidiyordan ziyade satıcıların güvenli olduğuna bak işlem ve olumlu yorum puan sayısı oranına bak

Ayrıca binlerce hatta milyonlarca insanın aynı şeyi tercih etmesi onun güvenli yada doğru olduğu anlamına gelmez

11 eylül saldırılarındada 6 milyar insan kandırıldı çok güvendiğimiz televizyon bile insanları kandırıyorken çoğunluğu tercih etmekte sürü psikolojisinden farksızdır. Bilinçli tüketici olmak en iyisi
  • GittiGidiyor güvenilir ama alışveriş yapacağın satıcılara dikkat etmek lazım. Kişisel bir tavsiye olarak, internetten giyim ürünü almamanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kompent.com guvenilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    İdefix Güvenilir mi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kirsehirde yasiyorum mecburum hic bisi yok burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

Hocam kirsehirde yasiyorum mecburum hic bisi yok burda

Anladım hocam haklısınız. Ayakkabı güzelmiş. Satıcı bu ayakkabıdan 14 tane satmış bile. Hayırlı olsun.
  • :) tessekur ederim

• quote:

Bakindim zaten sahte urun alanlar olmus binlerce sikayet var daha once bole bisis yasayan ilfumu diye sormak istediydim cevap icin saol ancak piyasada 429 tl dolar olan ayakkabi yuzde 99 olumlu elestiri alan saticida olsa 250 tl tirsiyor insan biraz

Adama orjinal mi diye sor.

Siparişi ver, kargo gelince orjinallik kontrolü yap. Sahte olduğuna kanat getirirsen, sana gelen kodla geri iade yap.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Eyv tsk ederim orjinallik kontrolu nasil oluyor

• quote:

Eyv tsk ederim orjinallik kontrolu nasil oluyor

Hocam oda senin bileceğin iş, sor soruştur baktın orjinal değil veya söyledikleri gibi çıkmadı geri yollarsın. Adamla konuş tabi.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Ogrendim hocam tabandan ogrenikiyormus zaman ayirdigin icin sagol

• Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabıyı aldınızmı. Orjinalmiymiş?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.