650 bin civarına otomatik hatchback
Merhaba ,
İlk defa araç alacağım. Eşim ile birlikte rahat kullanabileceğim, az yakan hatchback araç arayışındayım. Sahibindene biraz bakındım ancak araç fiyatları şaşırılacak seviyelere gelmiş. 15 yıllık araçlara 700 bin lira fiyat ister olmuşlar. Biraz daha güncel araçlara bakayım dediğimde de genelde hasarlı araçlar çıkıyor karşıma. Bu fiyat bandında araç önerisinde bulunabilir misiniz ? Mümkünse örnek ilan linki de paylaşabilirsiniz. Alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim ?
Baktığım araçlar :
2020 picanto otomatik : çok küçük , gitmiyor diyorlar
İ10 : aynı yorumlar bu araca da çokça yapılıyor.
Yaris : Güncel modelleri bütçemi aşıyor , temiz km düşük fazla göremedim.
polo : aynı şekilde güncel modelleri bütçemin çok üzerinde, bu fiyat bandında hangi motoru hangi modeli alınabilir yorumlara açığım
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim
Merhaba ,
Eşim ile birlikte ikimizin de araç sürmeyi öğrenmesi için otomatik ve hb , sorun çıkarmayacak araç önerisinde bulunabilir misiniz ? Trafikte rahat şekilde araç sürmeyi öğrenene kadar , birkaç sene sorun yaşatmadan İstanbulda şehir içinde rahat şekilde kullanacağımız bir araca ihtiyacımız var. Bütçe 350-400 civarı.
Park sensörleri ve sürüşü kolaylaştıracak diğer teknolojiler daha güncel araçlarda bulunduğundan bütçemi 600 e kadar arttırabilirim. Buna göre önerilerde bulunabilir misiniz ? Örnek ilan da atan olursa çok sevirim.
Askerlik Tecili Hakkında Bir Soru
2021 şubat ayında okulu bir dönem uzatarak mezun oldum.4 yerine 4.5 yıl sürdü ve uzadığı için sanırım otomatik tecil olmuştu.Mezun olduğum gün 2 şubat 2021 , askerlik durum belgesine baktığımda 2 şubat 2023 e kadar tecilli görünüyor.Normalde ben 2 yıl uzatacaktım ancak okul uzadığından mıdır bilemiyorum kendi kendine tecil olmuş sanırım.Şuan bu durumu askerlik şubesine bildirmem gerekli midir ?
Bir sorun olur mu bu durum ? Mezun olunca benim kendim tecil ettirmem gerekmez miydi ?
casper e600 alınır mı ?
Casper Excalibur E600 | Her Oyunda Kendine Güven! | Excalibur Masaüstü
Linkteki ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyat nasıl sizce ?
Bu fiyat aralığında hazır yada toplama önerilerinize açığım.
Tıkaçsız kulakiçi kablolu kulaklık tavsiyesi
|
Alabileceğim en küçük kasa ?
|
Aras kargo kullanmayın
|
monitor dahil 3000 civarı
bu site niye bu kadar ucuz ?
|
3000 bandında sistem
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 568
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.633 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic