Merhaba , İlk defa araç alacağım. Eşim ile birlikte rahat kullanabileceğim, az yakan hatchback araç arayışındayım. Sahibindene biraz bakındım ancak araç fiyatları şaşırılacak seviyelere gelmiş. 15 yıllık araçlara 700 bin lira fiyat ister olmuşlar. Biraz daha güncel araçlara bakayım dediğimde de genelde hasarlı araçlar çıkıyor karşıma. Bu fiyat bandında araç önerisinde bulunabilir misiniz ? Mümkünse örnek ilan linki de paylaşabilirsiniz. Alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim ? Baktığım araçlar : 2020 picanto otomatik : çok küçük , gitmiyor diyorlar İ10 : aynı yorumlar bu araca da çokça yapılıyor. Yaris : Güncel modelleri bütçemi aşıyor , temiz km düşük fazla göremedim. polo : aynı şekilde güncel modelleri bütçemin çok üzerinde, bu fiyat bandında hangi motoru hangi modeli alınabilir yorumlara açığım Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht5382 -- 2 Haziran 2024; 14:45:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
650 bin civarına otomatik hatchback
-
-
Egea otomatik baktınız mı
-
Hocam araç çok uzun geliyor bana 4.368 cm uzunluğunda , ikimizin de sürüş tecrübesi yok. Baktığım araçlar arasında bulunmuyor o yüzden
-
www.sahibinden.comJust a moment...https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-otomobil-citroen-2013-model-confort-plus-dizel-ve-otomatik-hatasiz-boyasiz-1166896010%2Fdetay
Bunu buldum, dizel oto C4 Confort Plus
https://forum.donanimhaber.com/citroen-c4-detayli-ayrintili-tam-donanim-listesi-ozellikler--120490679
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC8695C07 -- 2 Haziran 2024; 16:32:26 >
-
O parayı ona vereceğime üstüne para koyar sıfır araç alırım. Hurdalar para eder olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alamazsın.
-
Bence alırım da neyse siz daha iyi bilirsiniz
Araba canberk’in sanırım :)
Hocam gerçekten fiyatlar çok absürt , 835 den başlıyor picantonun sıfırı , en uygun sıfır gördüğüm fiyat bu
Sizin öneriniz nedir hocam
Hocam bulabileceğiniz en düşük km'li tutmayan Japona bakın,
Nissan pulsar, Swift, baleno, bulabilirseniz auris
Hocam , yedek parça sorun olmaz mı ?
Motorda şanzımanda hayır zaten ortak. kaza yaparsanız ekstra bir iki hafta beklersiniz. O riiske değer.
Zira örneğin Nissan için c sınıfı çok daha yeni bir aracınız olur. Swift düşünür iseniz b sınıfı ama 2021 bulunur o paraya,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Haziran 2024; 19:11:18 >
Hocam 2016 yarisler nasıldır ? Bütçe aralığımda araçlar var gibi
Fazla eski 2021 Swift daha mantıklı olur. Hocam her zaman alabileceğiniz en yeni araca gidin. Burada tek istisna c sınıfı için olur. Onun sebebi ise b sınıfı ile uzun yol sıkıntıdır.
Bu arada aynı fiyata hb egea ve 2018 500l bulunur fiatta ikisi de üzmez,
Kia Rio 1.4 Crdi
Renault Clio 1.5 Dci
Hyundai i2O 1.4 Crdi
Dediğiniz istediğiniz özelliklere uyan araçlar. Bunları da takibe alabilirsiniz.
DÜZELTME: Pardon siz otomatik demişsiniz. Otomatik olarak benzinli modelleri var yukarıdaki araçların. Sadece Clio'da sanıyorum EDC otomatik şanzıman var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinksk -- 2 Haziran 2024; 22:43:8 > -
Konuyla bağlantılı, görünce Nissan Pulsarların fiyatları ne olmuş diye bir girip bakayım dedim, 2015-2016larına 750-800 bin isteyenler var (ve çoğunluktalar). Hadi istesin anlarım da, aynı fiyatlara A180CDI falan satılıyor, aynı model yıllarında hem de.
Nissan sahipleri tam olarak neyin kafasını yaşıyor?
-
Hocam biz de aynı dertten muzdaribiz. Uzunca vi zamandır bu saçma fiyatlandirmalardan dolayı araç almamak için direniyorum.
(En fazla Ağustosa kadar daha direnmeye devam etmeyi planlıyorum.)
Bütçemiz 700K
almak istediğimiz araclar 800-850 bandında.(2015 C segment Hatcbek 100bin km.)
Bize bu araçları aldırmayan saçma piyasa fiyatlandırma ise
2020 üstü 20 Bin Km li Bayon-Stonic- i20-Reno gibi araçların 900K olması.
Bi tık üzeri ise bu araçların sıfırı.
İçerisinden çıkılmaz bir hale döndü piyasa..
Sürekli yükseldiği günleri özletir olacak böyle giderse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke.
Dizel otomatik, elektronik kararan iç ayna, LED aydınlatmalı, otomatik katlanır yan aynalar, soğutmalı ışıklı torpido ve soğutmalı ön kol dayama, arka kol dayama ve bagaja ulaşma, far, yağmur, 6 noktalı tampon sensörleri, çift bölgeli tam otomatik dijital klima vs olan, muadil kalitede alabileceğin sıfır km en yakın araç DS4 MK2 dizel otomatik olur onun içinde üste en az 1 milyon eklemen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- michelin lastik yorumları
- petlas 4 mevsim lastik yorumları
- rehinli araç satışı
- seramik kaplama sonrası yağmur
- sök tak ile değişen arasındaki fark
- jetour türkiye
- fiat egea 2022 fiyat listesi
- 35 tfsi ne demek
- kış lastiği
- renault duster 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X