black eagle®: Katılım zamanı: 2 Mayıs 2006:970 live evil :Katılım zamanı: 18 Ağustos 2006:1378 andrei: Katılım zamanı: temmuz 2006:1499
ben varken ikinize laf atmak düşmez
quote:
Orjinalden alıntı: Live Evil
quote:
Orjinalden alıntı: manofhonour
LİVE EVİL DAHA ÇOK ONLİNE OLUYO AMA İKİ GÜNDE BİR AYNI KONUYU AÇIP BAYAĞI Bİ POST KASIYO
post kassaydım şimdie uçmuştum ayrıca dogru topic acıorum ama dier topicler cok geride kaldıgı için ve yeniliemicek kadar üşendiim için ama en azından , gereksiz olmuo genelde trade topicleri ayrıca ben sadece pokemoncrater bolumune takılmıorum silkroad ve aşagıda sinema muzik ve sanatlar bolumlerinede takılıorum
BENDE DİĞER BÖLÜMLERDE DE TAKILIYORUM.NEYSE KONU UZAMASIN BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM
quote:
Orjinalden alıntı: Black Eagle®
black eagle®: Katılım zamanı: 2 Mayıs 2006:970 live evil :Katılım zamanı: 18 Ağustos 2006:1378 andrei: Katılım zamanı: temmuz 2006:1499
ben varken ikinize laf atmak düşmez
HAKLISIN NE DİYİM KARDEŞ
İŞTE NORMALİDE SENSİN ZATEN (POST BAKIMINDAN)
valla benim düşük postumun olmasının nedeni bi şifre sorunumdan dolayı 1,5 ay gibi bi süre giremedim o yüzden yoksa şimdi 1200 lerde fala olurdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme