Şimdi Ara

Arkadaşlar bakarmısınızz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir muda oynuyorum sezon 4 galiba yabancı bir mu
    ve burdaki pleyerler yere bir şey atıyor ve +9 exe itemler düşüyor
    bu kutu veya neyse onu nerden buluyorlar
    bilgisi olan varsa
    cevap yazsın Lütfen...

• box of kundun atıyolardır +1 +2 +3 +4 +5 var 1 olan dusuk 5 olan yuksek kundun 1 saatte bir cıkar serverde dragon ınvasion yazar ve tarkana gider kesersn canavari...
  • kardeş öyle bir şey deyil bende biliyorum onu :)))
    ilk defa oynamıyorumda
    sezon 4 dü ilk oynuyorum :)
    normalde + sız düşer dorumu ??
    ama burda +9 olarak düşüyor başka birşey varr :D ama nee ???
  • Eğer Server ın Eğlence Server ıysa Npc de Satılır Box +1 den +5 e Kadar

Bu Arada bende Bisey Sorıyım Bende Yabancı Bi Serverda Oynuyorum Skill Ağacımı Ne Varmış.Sitedeki Resimlere Bakıyorum Herkesin Skill i renkli Renkli Bu Skill Ağacını Nerden Açıyoruz Nasıl Açıyoruz

Edit: Benim Oynadığım Server da Öyle Boxlar Satılmıyor Fakat D3 de Felan Böle Yıldız Gibi Birşey Düşüyor [Benim Oynadığım Server da] Bunlardan +lı Exeler Düşebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___SoN___ -- 30 Ocak 2010; 23:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilles

kardeş öyle bir şey deyil bende biliyorum onu :)))
    ilk defa oynamıyorumda
    sezon 4 dü ilk oynuyorum :)
    normalde + sız düşer dorumu ??
    ama burda +9 olarak düşüyor başka birşey varr :D ama nee ???

Kutulardan düşen itemlerin özelliklerini arttırmışlardır mesela normalde + sız düşüyor onu +9 yapmışlardır. :) Kundun kestin mi hiç ? Bide sen dene bakalım.

@___SoN___
    Klavyede A tuşuna basınca skill tree açılıyor.
  • ugur bende biliyorum kundun atmayı ama burda kundun kutusundan konuşmuyorum
    kundun kutusundan +9 düşmezzzz
    bende attım ama adamlar her atışta
    +9 item exe ve en azz özellikler 4 5 tane bende yerden kaptım bitane
    ama örenmek istiyorum :))
    nerden geliyor bu akarsu :)))
  • @__SoN__

A harfine bastiginda Skill agaci hemen acilmaz. Öncelikle 2.nesil olma görevlerini ve Marlon görevlerini eksiksiz yapmalı sonra 3.nesil olma yani master skill görevini yapmalısın ki açılsın. Buda Official Serverlarda CryWolf haritasında diger serverlardada adminin isteği doğrultusunda bir yere konulur. İsmi Priest Evin lvl 400 olmadan görevi yapamazsın lvl 400 olursun ve Priestten görevi alırsın 3 degişik görev verir sana bunları sırasıyla yapar karakterini 3.nesil yaparsın ve A harfindeki skill agaci açilir. Daha sonra ne yapacaksın kasacaksın ve A harfindeki master point sayısı artacak egerki artmazsa LVL 400 den sonra kasmaya devam edeceksin ve master pointin artacak o master pointleri 5er 5er Skill agacindaki skillere dagitacaksin bukadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar bir bakarmısınız!
    19 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ugur bende biliyorum kundun atmayı ama burda kundun kutusundan konuşmuyorum

Kundun kutularına admin istediği itemi istediği şekilde koyar. isterse +13 bile koyabilir. Tek yapması gereken resimdeki yere itemin + kaç düşmesini vs. yazmak.
    Yani kesin bu yüzden demiyorum fakat kundun ayarını öyle yapmışlardır belki veya yeni birşey eklemişlerdir servera (bu aralar moda) onu atınca +9 item düşebilir bunu öğrenmenin tek yolu serverdaki yetkililere veya oyunculara sormak.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

@__SoN__

A harfine bastiginda Skill agaci hemen acilmaz. Öncelikle 2.nesil olma görevlerini ve Marlon görevlerini eksiksiz yapmalı sonra 3.nesil olma yani master skill görevini yapmalısın ki açılsın. Buda Official Serverlarda CryWolf haritasında diger serverlardada adminin isteği doğrultusunda bir yere konulur. İsmi Priest Evin lvl 400 olmadan görevi yapamazsın lvl 400 olursun ve Priestten görevi alırsın 3 degişik görev verir sana bunları sırasıyla yapar karakterini 3.nesil yaparsın ve A harfindeki skill agaci açilir. Daha sonra ne yapacaksın kasacaksın ve A harfindeki master point sayısı artacak egerki artmazsa LVL 400 den sonra kasmaya devam edeceksin ve master pointin artacak o master pointleri 5er 5er Skill agacindaki skillere dagitacaksin bukadar.

Çok Sağol...
    Ayrıca Konuya Açan Arkadaş Bide Playerlere Sor Bende Daha Yeni Gordum Birini Yüksek İtemler Dusuyordu Pc Shoptan Aldıgım Chaos Box Atıyorum Dedi Belki İsine Yarar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Kundun kutularına admin istediği itemi istediği şekilde koyar. isterse +13 bile koyabilir. Tek yapması gereken resimdeki yere itemin + kaç düşmesini vs. yazmak.
    Yani kesin bu yüzden demiyorum fakat kundun ayarını öyle yapmışlardır belki veya yeni birşey eklemişlerdir servera (bu aralar moda) onu atınca +9 item düşebilir bunu öğrenmenin tek yolu serverdaki yetkililere veya oyunculara sormak.

Resimde dikkatimi cekti kenardaki 0 1 3 yazanlar ne işe yarıyor anlatırmısın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Resimde dikkatimi cekti kenardaki 0 1 3 yazanlar ne işe yarıyor anlatırmısın biraz.

Server kurulumununun anlatımı yasak fakat madem merak ettin söyleyim bu kadarından birşey olmaz.
    0: itemde skill varmı yokmu 1:itemin Excellent olup olmadığı 3: options itemin özellikleri 3 özellikli yani.

bide "" ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 31 Ocak 2010; 0:27:10 >

• Oyun içinde D tuşuna basarak bu pencere açılcak bu pencereden en alt kısımdaki butona basıp
    Mu Pont Shop açacaksın shopta özel kundum boxlar oluyor onlardan düşüyor benim bildiyim kadarıyla

• Ahbe 10 DK qeÇ kaLsaydın Ben Yazcacaktım MagicLife1...

Bu Boxlar Genel de 9 15 32 Mi ne oLuyoRdu. Bunlardan Bi Serverde +9 Düşüyordu İtemler... bu itemLeRi aLmak için PC Point qeRekiyor qeneLde bunLar özeL canavaRLaRdan fiLan qeLiyoR...
  • kardes bende oynuyodum 99d de eskiden adamlar kutu wardi mavi kutu ismini unutum onu yere atidou +7 +8 item dusuyodu sarisini atimida yuzuk dusuyodu:D o buyuk ihtimal
  • hhaaa hic bi serverde globalde bile kutudan yani kundundan + dstugunu gormedim yani 99 dan sona cikanlarda olabilir cunku baya bi muyu nasi diyim knigt ve metin2 tarzina koymuslar hele o 3d coq sacmatam kasiosun kamera saga sola gidiyo ayar oluyom:D ve baya bi degistirmsler bilmem iteme bi tas basion full oluyo berat:D biz kalpten +9 optionlu dustumu havlara ucardiq simdi +13 dusuyo:D nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

hhaaa hic bi serverde globalde bile kutudan yani kundundan + dstugunu gormedim yani 99 dan sona cikanlarda olabilir cunku baya bi muyu nasi diyim knigt ve metin2 tarzina koymuslar hele o 3d coq sacmatam kasiosun kamera saga sola gidiyo ayar oluyom:D ve baya bi degistirmsler bilmem iteme bi tas basion full oluyo berat:D biz kalpten +9 optionlu dustumu havlara ucardiq simdi +13 dusuyo:D nerdeyse

aynen ya :D 3d saçma olmş bence.

• bence eskiden kasarken eglenirdin 5 point server verdimi derdin nereye ye basiyim basmaya bile kıyamazdin simdi oynadigim serverde pointleri kıyma yapiolar adam lvl basina 50 point verio hahahahahhahaha:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Oyun içinde D tuşuna basarak bu pencere açılcak bu pencereden en alt kısımdaki butona basıp
    Mu Pont Shop açacaksın shopta özel kundum boxlar oluyor onlardan düşüyor benim bildiyim kadarıyla

Evet haklısın 3 renkte oluyo, ve oynadığım çoğu serverda hepsi luck özellikli hepsi +9 ve hepsi sadece 1 optionlu oluyor, O kutular kimisinde pcpointshopta kimisinde de npc de satılıyor kimisinde yerden de düşer(herhangi bir yaratıkta), ve hatta kimisinde whitewizard ve orklarını keserken düşer, kimisinde bc ödülü olarak koyarlar.... Karışık o durumlar server a bağlıdır

Skill ağacı için master açman gerekir, master açmayıda ben anlatmiim heryerde vardır...
    Açtıktan sonra kestiğin her yaratıkdan masterpoint kazanırsın ama lwl in 400 den düşükse pek kasamazsın, 400 den sonra normal lwl atlar gibi master lwl in artar bunun zorluğu da hep 400 den 401 olmak gibi oluyor

• Masrter özellikerinin verdiği extra gücün farkını anlamak içinde fullstat olmayan bi serverda oynamalısın gidip fullstat 32k veya 65k serverlarda oynarsan pek bi farkını anlayamazsın...
  • Arkadaşlar mu online vote olayını hala ben çözmüş deilim
    vote nasıl verilir verildiyinde karşılığında web üzerinden Get Credits veriliyormuş
    bu credi sayesinde full set alınıyormuş
    bu sistem nasıl çalışıyor bilen arkadaşlar varsa braz anlatırmısınz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.