Şimdi Ara

Arkadaşlar bakarmısınızz ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Arkadaşlar mu online vote olayını hala ben çözmüş deilim
    vote nasıl verilir verildiyinde karşılığında web üzerinden Get Credits veriliyormuş
    bu credi sayesinde full set alınıyormuş
    bu sistem nasıl çalışıyor bilen arkadaşlar varsa braz anlatırmısınz?

Bak öncelikle bu sistemin çalıştıgı bir server bulucaksın. Orada öncelikle Webshopa giriş yapıcaksın kullanıcı adını ve şifreni girerek. Daha sonra VoteREward sistemine giriş yapıcaksın Webshopdan cıkdıkdan sonra ve Vote reward sisteminden Vote For us yazan yerden Voteleri vereceksin tıklayıp. Acılan sayfada girilecek bazı şifreler var kod onu dogru bir sekilde yazıp Vote For XX mu diye olan servera vereceksin ve Oynadıgın serverin admininin ayarlamıs oldugu kadar verilen kredi senin webshop hesabına anında geçecektir. Ve Orada kac tane Vote linki varsa onlara verdigin Voteler ile sen okadar kredi kazanabilirsin ve bu işlemi her 12 saatte bir tekrarlarsın. Örnek istiyorsan AdanaMu sitesine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilles

ugur bende biliyorum kundun atmayı ama burda kundun kutusundan konuşmuyorum
    kundun kutusundan +9 düşmezzzz
    bende attım ama adamlar her atışta
    +9 item exe ve en azz özellikler 4 5 tane bende yerden kaptım bitane
    ama örenmek istiyorum :))
    nerden geliyor bu akarsu :)))

Kundun kutularına admin istediği itemi istediği şekilde koyar. isterse +13 bile koyabilir. Tek yapması gereken resimdeki yere itemin + kaç düşmesini vs. yazmak.
     Arkadaşlar bakarmısınızz ??
    Yani kesin bu yüzden demiyorum fakat kundun ayarını öyle yapmışlardır belki veya yeni birşey eklemişlerdir servera (bu aralar moda) onu atınca +9 item düşebilir bunu öğrenmenin tek yolu serverdaki yetkililere veya oyunculara sormak.

Resimde dikkatimi cekti kenardaki 0 1 3 yazanlar ne işe yarıyor anlatırmısın biraz.

Ayıp ama insan bi teşekkür eder. O kadar anlattık senin için.
    Ha aklınca biliyormuyum bilmiyormuyum diye beni ölçmeye çalıştın. OK.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Arkadaşlar mu online vote olayını hala ben çözmüş deilim
    vote nasıl verilir verildiyinde karşılığında web üzerinden Get Credits veriliyormuş
    bu credi sayesinde full set alınıyormuş
    bu sistem nasıl çalışıyor bilen arkadaşlar varsa braz anlatırmısınz?

Bak öncelikle bu sistemin çalıştıgı bir server bulucaksın. Orada öncelikle Webshopa giriş yapıcaksın kullanıcı adını ve şifreni girerek. Daha sonra VoteREward sistemine giriş yapıcaksın Webshopdan cıkdıkdan sonra ve Vote reward sisteminden Vote For us yazan yerden Voteleri vereceksin tıklayıp. Acılan sayfada girilecek bazı şifreler var kod onu dogru bir sekilde yazıp Vote For XX mu diye olan servera vereceksin ve Oynadıgın serverin admininin ayarlamıs oldugu kadar verilen kredi senin webshop hesabına anında geçecektir. Ve Orada kac tane Vote linki varsa onlara verdigin Voteler ile sen okadar kredi kazanabilirsin ve bu işlemi her 12 saatte bir tekrarlarsın. Örnek istiyorsan AdanaMu sitesine bak.

Tşkr ederim

• Purple Chaos Box 37 Cu item bag
    Red Chaos Box 38 Cu item bag
    Green Chaos Box 39 Cu item bag
    Pc Pointte bulunmasi gereken Box lar içleri fullset ayarlidir genellikle yani ex
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.