ARKADAŞLAR GALİBA BAN YEDİM 1 GUN OYUNA GİRMEDIM VE GECE 12 DE CARA GİRMEYİ DENEDİM VE SÖLEBİ YAZI CIKTI THİS IP HAS CURRENTLY BEEN BLOCKED PLEASE CONTACT THE CUSTOMER SERVİCE TEAM YAZIYO LÜTFEN BİLENLER YADA YARDIM EDEBİLİCEK OLANLAR YAZSIN PLS
dostum eger bu durum uzun surerse charın siliniyo haberin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: lordofturks
dostum eger bu durum uzun surerse charın siliniyo haberin olsun
Char silinmesi yapılmıyor, uydurmayalım.
quote:
Orjinalden alıntı: ~Mert~
Teknik olarak Türkiye'ye IP block koymalarının imkanı yok çünkü bizler çoğunlukla dinamik IP kullanıyor. Ama; belli bir araştırma kapsamında GM Scott ihtiyadi tedbir banlaması yapıyor ve bu banları kendinin eklediği belli olsun diye IP Blocked yazıyor. 1:1 yollayacaksanız, Premium Shop'u seçin ki direk Scott kendisi incelesin çünkü ban kendisine ait. Ya da daha seri cevap alabilmek için USA forum admini Juno'nun açtığı bir başlık var, Scott gün aşırı oraya yazanların banlanma durumlarına çözüm getiriyor.
http://hero.netgame.com/forum/viewtopic.php?t=126123 < başlık bu. Yazmanız gereken şey ise; I waive my right to privacy for the purpose of finding out why I'm banned. I'm fr0m Turkey and I use dynamic IP, please accept this info for your kind consideration
Hero USA forumda "from" kelimesi buglu, o yüzden from yazarken (o) yerine sıfır (0) kullanın.
Başka bir başlıkta yazmıştım, buraya da ekleyeyim.
arkadaşlar bende aynı sorunla karşı karşıyayım.Benim IP adresimle girdiği bütün charlara block koymuş GM.94 lvl-76 lvl ve diğer depo charlarımm ne yapılması gerektiğini söylermisiniz?Ve ayrıca açılırsa itemlerim gitmez değilmi.Çünkü servet var her charda.....Benimle ilgilenip sorunu gideren arkadaşa ödülüm olacak.lütfen yardım edin
Yukarki mesajımda ne yapman gerektiği yazıyor. Excalibur orada yazdıklarımı uygula USA forumda.
bak lök kardes o çar şittim sene açılmaz buz gibi su iç
ewt bende ban yedim mert senin hazırladıgın linke tıkladım forum lock diyor yardım edin o ıd çok önemli 1.7milyar +4sc set (m) 70 lwl çar male sword musa .... yardm edin:(:(:(:(:(:(((((((((
Yeni foruma geçildiği için eskisi kapatıldı ve yeni forum çorba gibi o yüzden oradan verim alamazsınız. Yukardaki mesajımda ingilizce yazan kısımları 1:1 olarak Premium Shop seçeneğinden yollayın, başlık olarak da IP Block By Scott yazın. Excalibur sen bu forumda gold satıyordun, eğer ki başka yerden gold satın aldığını tespit ettiyseler banın açılmaz.
kardes snn msn fln yok mu ordan konusalım
walla yazıdan anlaşıldığı üzere ban yemişsin geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme