COD4 arıyorum bulamadım.Pc kaldırıyor crysis alıcam.ama siz önerin yine ben bakarım.
crysis ile zaten aksiyona bol bol doyarsın.aksiyon olarak önerebileceğim bir diğer oyun ise hellgate:london.strateji olarak c&c3:tiberium wars'ı şiddetle tavsiye ederim.şu anda hala oynadığım ve en çok sevdiklerim arasında birde battlefield 2 var.incelemelerini okur ondan sonra kararını versin arkadşım benden bu kadar.bol oyunlu günler.
Aksiyon: Gears Of War Strateji: Company of heroes: Opp. Fronts
company of heroesi bitirmiştim
rise of legends süperdir kendileri jerichoyu da oynamanı isterim doorusu az önce bitirdim dehşet bi oyun ya
BİLMEM DENERİM SAOL AMA AKSİYON İSTİYORUM FAZLA OLARAKTAN...STRATEJİ OYNAYASIM GELMİYOR AMA MEDİEWAL TOTAL WAR OYNARIM SÜPER TAVSİYEM.SİZDEN ÇOK BEN TAVSİYE EDİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
rise of legends süperdir kendileri jerichoyu da oynamanı isterim doorusu az önce bitirdim dehşet bi oyun ya
daha ne önersin adamlar
quote:
Orjinalden alıntı: Fth78
BİLMEM DENERİM SAOL AMA AKSİYON İSTİYORUM FAZLA OLARAKTAN...STRATEJİ OYNAYASIM GELMİYOR AMA MEDİEWAL TOTAL WAR OYNARIM SÜPER TAVSİYEM.SİZDEN ÇOK BEN TAVSİYE EDİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian