Şimdi Ara

arkadaşlar bana bi cd writer önerin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun ömürlü kullanabileceğim bi cd writer rica etsem lg mi samsung mu aus mu

• tabikde lg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

tabikde lg
    plextor bul bulabilirsen...
  • cd writer ve dvd writer için bu forumda benq nun öne çıktığını gördüm. 2 yıldan fazla süredir lg kullanıyorum bir sorun yok fakat yeni bir sistem için benq diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndm

cd writer ve dvd writer için bu forumda benq nun öne çıktığını gördüm. 2 yıldan fazla süredir lg kullanıyorum bir sorun yok fakat yeni bir sistem için benq diyorum
    asus derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

asus derim ben.

Alıntıları Göster
    teac - nec - phılıps - lg -samsung sıralamasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

teac - nec - phılıps - lg -samsung sıralamasıyla

Alıntıları Göster
    Bence LG al. Hiç sorun çıkarmadı.
    Liteon 2. tercihin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Bence LG al. Hiç sorun çıkarmadı.
    Liteon 2. tercihin olsun.

Alıntıları Göster
    bulabilirsen btc al
    senelerce kullandım bi sorun çıkmadı ve hangi hızde yaz desem o hızda yazdı.
    bide philips alma derim şu an onu kullanıyorum ve pek memnun değilim.ama garanti durumuna göre en iyi philips bunuda söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 24 Haziran 2006; 21:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahimk

bulabilirsen btc al
    senelerce kullandım bi sorun çıkmadı ve hangi hızde yaz desem o hızda yazdı.
    bide philips alma derim şu an onu kullanıyorum ve pek memnun değilim.ama garanti durumuna göre en iyi philips bunuda söyliyim

Alıntıları Göster
    lg kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

lg kesinlikle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Ben Lg yi yi hiç tavsiye etmem kısa sürede arızalanıyor, % 50 sağlam çıkma olasılığı var, pioner, plextor, asus bu üçünden birini tercih et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Ben Lg yi yi hiç tavsiye etmem kısa sürede arızalanıyor, % 50 sağlam çıkma olasılığı var, pioner, plextor, asus bu üçünden birini tercih et.

Alıntıları Göster
    bende lg demiyorum ama heralde tanıdıklarımın sansına hep bozuk cıkıyor.kardes istersen elimde sony dvd combo var cd yazıyor.hemde sıfır hiç kullanmadım allahıma.2 yıl garantisi var.istersen cd yazıcı fiyatına veriyim.istersen konusalım istanbuldaysan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

bende lg demiyorum ama heralde tanıdıklarımın sansına hep bozuk cıkıyor.kardes istersen elimde sony dvd combo var cd yazıyor.hemde sıfır hiç kullanmadım allahıma.2 yıl garantisi var.istersen cd yazıcı fiyatına veriyim.istersen konusalım istanbuldaysan

Alıntıları Göster
    Kardeş LG kesinlikle alma derim bu benim görüşüm ve bu görüşüde belirtirken çok ağzım yandığından yazıyorum NEC aldım ömürlük tavsiye ederim ASUS ve NEC olabilir LG almanı tavsiye etmem. LG de cd geç okuma ve bazı kopya cd leri de kendi kafasına göre Müzik Track olarak çeviyor yani cd içindeki dosyalara erişemiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue-DreaM

Kardeş LG kesinlikle alma derim bu benim görüşüm ve bu görüşüde belirtirken çok ağzım yandığından yazıyorum NEC aldım ömürlük tavsiye ederim ASUS ve NEC olabilir LG almanı tavsiye etmem. LG de cd geç okuma ve bazı kopya cd leri de kendi kafasına göre Müzik Track olarak çeviyor yani cd içindeki dosyalara erişemiyorsun...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

LG'nin 2003'den önceki serileri muhteşemdi sonra ne olduysa bozdular, ucuza mal edeceğiz diye ettiler içine belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

LG'nin 2003'den önceki serileri muhteşemdi sonra ne olduysa bozdular, ucuza mal edeceğiz diye ettiler içine belki de

Alıntıları Göster
    Plextor al kafayı dinle,
    bir tanesi 5 yılık, birtanesi 3 yıllı,
    iki tane kullanıyorum canavar gibi

• cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cute-yasin

cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var...
    quote:

Orjinalden alıntı: cute-yasin

cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var...

plextor cd yazıcıları diğer markaların dvd yazıcısıyla aynı paraya satıyor.
    bence dvd yazıcı al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cute-yasin

LG cd writerlar ESKİDEN çok iyidi ama şimdi değil.Ben asus kullanmaktayım,bir kez arıza yaptı garantiden onarıldı eskisi gibi iyi çalışmakta.Plextor bulamazsan yine asus'a bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

LG cd writerlar ESKİDEN çok iyidi ama şimdi değil.Ben asus kullanmaktayım,bir kez arıza yaptı garantiden onarıldı eskisi gibi iyi çalışmakta.Plextor bulamazsan yine asus'a bak...

Alıntıları Göster
    benq den şaşma derim.4 yıldır kullanıyorum.son firmware yi geçenlerde yükledim canavar gibi oldu.diğerlerinin okuyamadığı cd leri okuyor.hatasız yazıyor.yabancı forumlardada benq nun 1 numaralı olduğunu görebilirsin.
  • LG kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: -2007º

LG kesinlikle
    sakın lg alma performans kaybı çok oluyor 2 senedir benim bellım o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.