Bildirim
arkadaşlar bana bi cd writer önerin...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tabikde lg -
plextor bul bulabilirsen...quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
tabikde lg -
cd writer ve dvd writer için bu forumda benq nun öne çıktığını gördüm. 2 yıldan fazla süredir lg kullanıyorum bir sorun yok fakat yeni bir sistem için benq diyorum -
asus derim ben.quote:
Orijinalden alıntı: ndm
cd writer ve dvd writer için bu forumda benq nun öne çıktığını gördüm. 2 yıldan fazla süredir lg kullanıyorum bir sorun yok fakat yeni bir sistem için benq diyorum -
teac - nec - phılıps - lg -samsung sıralamasıylaquote:
Orijinalden alıntı: BoGo
asus derim ben.
Alıntıları Göster -
Bence LG al. Hiç sorun çıkarmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
teac - nec - phılıps - lg -samsung sıralamasıyla
Alıntıları Göster
Liteon 2. tercihin olsun. -
bulabilirsen btc alquote:
Orijinalden alıntı: SavageWarrior
Bence LG al. Hiç sorun çıkarmadı.
Liteon 2. tercihin olsun.
Alıntıları Göster
senelerce kullandım bi sorun çıkmadı ve hangi hızde yaz desem o hızda yazdı.
bide philips alma derim şu an onu kullanıyorum ve pek memnun değilim.ama garanti durumuna göre en iyi philips bunuda söyliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 24 Haziran 2006; 21:52:47 > -
lg kesinlikle tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: abdurrahimk
bulabilirsen btc al
senelerce kullandım bi sorun çıkmadı ve hangi hızde yaz desem o hızda yazdı.
bide philips alma derim şu an onu kullanıyorum ve pek memnun değilim.ama garanti durumuna göre en iyi philips bunuda söyliyim
Alıntıları Göster -
Ben Lg yi yi hiç tavsiye etmem kısa sürede arızalanıyor, % 50 sağlam çıkma olasılığı var, pioner, plextor, asus bu üçünden birini tercih et.quote:
Orijinalden alıntı: ömerözkan
lg kesinlikle tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
bende lg demiyorum ama heralde tanıdıklarımın sansına hep bozuk cıkıyor.kardes istersen elimde sony dvd combo var cd yazıyor.hemde sıfır hiç kullanmadım allahıma.2 yıl garantisi var.istersen cd yazıcı fiyatına veriyim.istersen konusalım istanbuldaysanquote:
Orijinalden alıntı: KanKoKan
Ben Lg yi yi hiç tavsiye etmem kısa sürede arızalanıyor, % 50 sağlam çıkma olasılığı var, pioner, plextor, asus bu üçünden birini tercih et.
Alıntıları Göster
-
Kardeş LG kesinlikle alma derim bu benim görüşüm ve bu görüşüde belirtirken çok ağzım yandığından yazıyorum NEC aldım ömürlük tavsiye ederim ASUS ve NEC olabilir LG almanı tavsiye etmem. LG de cd geç okuma ve bazı kopya cd leri de kendi kafasına göre Müzik Track olarak çeviyor yani cd içindeki dosyalara erişemiyorsun...quote:
Orijinalden alıntı: Lèon
bende lg demiyorum ama heralde tanıdıklarımın sansına hep bozuk cıkıyor.kardes istersen elimde sony dvd combo var cd yazıyor.hemde sıfır hiç kullanmadım allahıma.2 yıl garantisi var.istersen cd yazıcı fiyatına veriyim.istersen konusalım istanbuldaysan
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BLue-DreaM
Kardeş LG kesinlikle alma derim bu benim görüşüm ve bu görüşüde belirtirken çok ağzım yandığından yazıyorum NEC aldım ömürlük tavsiye ederim ASUS ve NEC olabilir LG almanı tavsiye etmem. LG de cd geç okuma ve bazı kopya cd leri de kendi kafasına göre Müzik Track olarak çeviyor yani cd içindeki dosyalara erişemiyorsun...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BLue-DreaM
Kardeş LG kesinlikle alma derim bu benim görüşüm ve bu görüşüde belirtirken çok ağzım yandığından yazıyorum NEC aldım ömürlük tavsiye ederim ASUS ve NEC olabilir LG almanı tavsiye etmem. LG de cd geç okuma ve bazı kopya cd leri de kendi kafasına göre Müzik Track olarak çeviyor yani cd içindeki dosyalara erişemiyorsun...
LG'nin 2003'den önceki serileri muhteşemdi sonra ne olduysa bozdular, ucuza mal edeceğiz diye ettiler içine belki de
-
Plextor al kafayı dinle,quote:
Orijinalden alıntı: TRQXquote:
Orjinalden alıntı: BLue-DreaM
LG'nin 2003'den önceki serileri muhteşemdi sonra ne olduysa bozdular, ucuza mal edeceğiz diye ettiler içine belki de
Alıntıları Göster
bir tanesi 5 yılık, birtanesi 3 yıllı,
iki tane kullanıyorum canavar gibi
-
cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var... -
quote:
Orijinalden alıntı: cute-yasin
cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var...quote:
Orjinalden alıntı: cute-yasin
cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var...
plextor cd yazıcıları diğer markaların dvd yazıcısıyla aynı paraya satıyor.
bence dvd yazıcı al. -
LG cd writerlar ESKİDEN çok iyidi ama şimdi değil.Ben asus kullanmaktayım,bir kez arıza yaptı garantiden onarıldı eskisi gibi iyi çalışmakta.Plextor bulamazsan yine asus'a bak...quote:
Orijinalden alıntı: cute-yasin
cok teşekkür ederim arkadaşlar plextor bulmaya çalışacağım piyasası biraz darmış ama olsun yiinede araştırmakta fayda var... -
benq den şaşma derim.4 yıldır kullanıyorum.son firmware yi geçenlerde yükledim canavar gibi oldu.diğerlerinin okuyamadığı cd leri okuyor.hatasız yazıyor.yabancı forumlardada benq nun 1 numaralı olduğunu görebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
LG cd writerlar ESKİDEN çok iyidi ama şimdi değil.Ben asus kullanmaktayım,bir kez arıza yaptı garantiden onarıldı eskisi gibi iyi çalışmakta.Plextor bulamazsan yine asus'a bak...
Alıntıları Göster -
LG kesinlikle -
sakın lg alma performans kaybı çok oluyor 2 senedir benim bellım oquote:
Orijinalden alıntı: -2007º
LG kesinlikle
Benzer içerikler
- başkasının numarasından arama
- intel iris xe graphics özellikleri
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- ram nedir ne işe yarar
- ekran kartı öğrenme
- lpddr5 nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X