Şimdi Ara

arkadaşlar bana önce zayıf sonra kilo alıp kaslı olan insanların fotosu lazım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
12.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Utangaçlığı falan boşver, ben de düzenli salona giden biriyim göbeklisi de var, cılızı da, hayvan gibi kaslısı da. Yani rahat ol.

Ama bana kalırsa body çalışıp şişirme kas yapacağına, adam gibi bir dövüş sporuna başla. Hem eğlenirsin, hem kendini savunmayı öğrenirsin, hem disiplinli ve iradeli biri haline gelirsin, hem de kararında kas yaparsın. Body benim nazarımda sadece gösteriştir.

ama istisnalar varki 1.80 boyunda olupta 50-60 kg insan gidipte boks yaparsa kirilmadik kemik kalmaz ..kemigin ustunde biraz et olsun kas olsun ondan sonra dovus sporuna gidilsin
    sizce o_O ??

Dövüş sporuna başlarsan zaten doğal yollardan yavaş yavaş kas yapmaya başlıyorsun, kararında oluyor. Aşırı kas da hantallığı getirir, refleksleri yavaşlatır.

Ve evet, bodynin şişirme kası bıraktıktan sonra kısa sürede balon gibi söner, bir dövüş sporcusunun kasları ise daha uzun süre çalışmadan kendini korur.

Söylediğin herşey yanlış yanlış yanlış. Nasıl yani vücut geliştirme yapanın kasları doğal büyümüyoda dövüş sporundamı doğal büyüyo. Dövüş sporunda yapacağın ağırlık idmanı bi yere kadar gelişir sonra durursun.
    Body hantallık getirir demişsin sana bi videoya göstereyim.

tatmin olmazsan dahada yollarım.
    Şişirme balon gibidir diyosun söner diyosun. Biraz mantıken düşünürsen övüp durduğun dövüş sporunda yapacağın ağırlık çalışmasındaki kasların gerilmesi büyümesi büyülü bişey mi de body salonunda yapacağın ağırlık çalışması seni balon gibi şişirip sonra indiriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

quote:

quote:

Utangaçlığı falan boşver, ben de düzenli salona giden biriyim göbeklisi de var, cılızı da, hayvan gibi kaslısı da. Yani rahat ol.

Ama bana kalırsa body çalışıp şişirme kas yapacağına, adam gibi bir dövüş sporuna başla. Hem eğlenirsin, hem kendini savunmayı öğrenirsin, hem disiplinli ve iradeli biri haline gelirsin, hem de kararında kas yaparsın. Body benim nazarımda sadece gösteriştir.

ama istisnalar varki 1.80 boyunda olupta 50-60 kg insan gidipte boks yaparsa kirilmadik kemik kalmaz ..kemigin ustunde biraz et olsun kas olsun ondan sonra dovus sporuna gidilsin
    sizce o_O ??

Dövüş sporuna başlarsan zaten doğal yollardan yavaş yavaş kas yapmaya başlıyorsun, kararında oluyor. Aşırı kas da hantallığı getirir, refleksleri yavaşlatır.

Ve evet, bodynin şişirme kası bıraktıktan sonra kısa sürede balon gibi söner, bir dövüş sporcusunun kasları ise daha uzun süre çalışmadan kendini korur.

Söylediğin herşey yanlış yanlış yanlış. Nasıl yani vücut geliştirme yapanın kasları doğal büyümüyoda dövüş sporundamı doğal büyüyo. Dövüş sporunda yapacağın ağırlık idmanı bi yere kadar gelişir sonra durursun.

Şişirme balon gibidir diyosun söner diyosun. Biraz mantıken düşünürsen övüp durduğun dövüş sporunda yapacağın ağırlık çalışmasındaki kasların gerilmesi büyümesi büyülü bişey mi de body salonunda yapacağın ağırlık çalışması seni balon gibi şişirip sonra indiriyor?

Dostum ben direkt "body gereksizdir, hiçbir işe yaramaz" demiyorum.

Sadece diyorum ki dövüş sporunda yaptığın kasın sönmesi çok daha uzun zaman alır, çünkü birden yüklenerek değil zaman içinde çalışarak yapılır. Ayrıca steroidmiş, protein tozuymuş vesaire bunlar kullanılmaz.

Kaldı ki safi kas da "güç" demek değildir. Ben zaten bodycilerle devamlı aynı ortamda bulunan biriyim ve sadece hoşuma gitmediğini belirtiyorum.

1 yıldır body yapan ve 1 yıldır boks yapan birini getir kum torbasının karşısına koy, hangisinin daha efektif olduğunu bu şekilde çok rahat anlarsın. Muhtemelen kalıp olarak o bodyci boksörün 2 katı olacaktır ama kuvvet ve dayanıklılık girince işin içine torbada 10 dakika çalışamaz.

Onun dışında, şişirmeden kastım da steroidmiş, kullanılan dış etmenlermiş vs. Bu şekilde bir gelişmeyi yanlış buluyorum sadece, insanın hiçbir işine yaramayacak kası "olsa da olur, olmasa da" görüyorum.

Edit: Ayrıca videoya da baktım. Hantallıktan kastım, afedersin "bodyci kıçını bile kaldıramaz" demek değildi. Sadece ağırlık çalışmak refleksleri yavaşlatır ve bu nedenle de body ve dövüş sporu aynı anda yapılması önerilmez veya "dövüş sporuna başlıcam, öncesinde kas yapayım, body çalışayım" mantığına profesyonel hocalar karşı çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 10 Aralık 2012; 18:04:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizce o_O ??

Dostum ben direkt "body gereksizdir, hiçbir işe yaramaz" demiyorum.

Sadece diyorum ki dövüş sporunda yaptığın kasın sönmesi çok daha uzun zaman alır, çünkü birden yüklenerek değil zaman içinde çalışarak yapılır. Ayrıca steroidmiş, protein tozuymuş vesaire bunlar kullanılmaz.

Kaldı ki safi kas da "güç" demek değildir. Ben zaten bodycilerle devamlı aynı ortamda bulunan biriyim ve sadece hoşuma gitmediğini belirtiyorum.

1 yıldır body yapan ve 1 yıldır boks yapan birini getir kum torbasının karşısına koy, hangisinin daha efektif olduğunu bu şekilde çok rahat anlarsın. Muhtemelen kalıp olarak o bodyci boksörün 2 katı olacaktır ama kuvvet ve dayanıklılık girince işin içine torbada 10 dakika çalışamaz.

Onun dışında, şişirmeden kastım da steroidmiş, kullanılan dış etmenlermiş vs. Bu şekilde bir gelişmeyi yanlış buluyorum sadece, insanın hiçbir işine yaramayacak kası "olsa da olur, olmasa da" görüyorum.

Edit: Ayrıca videoya da baktım. Hantallıktan kastım, afedersin "bodyci kıçını bile kaldıramaz" demek değildi. Sadece ağırlık çalışmak refleksleri yavaşlatır ve bu nedenle de body ve dövüş sporu aynı anda yapılması önerilmez veya "dövüş sporuna başlıcam, öncesinde kas yapayım, body çalışayım" mantığına profesyonel hocalar karşı çıkar.

Zaten boks (dövüş sporları ) Vücut geliştirme ikisi farklı branşlar . Futbol ile basketbol gibi tabiki body calısan biri hayatında yumruk atmamıs biri gelipte kum torbasına iyi vurmasını beklemeyiz herşeyin bi taktigi var.
    Streoid demişsin sen sadece sanırım vücut yapanlarda streoid var biliyorsun. Steroid kullanan sporcular ; Koşucular , Dövüşcüler , Baseballcilar , Olympiatlar daha sayamıyacağım bir sürü sporcu kullanıyordur hatta görüyoruz doping e yakalandı vs haberleri. Eğer inanmazsan kaynakta gösterebilirim dövüşcülerin kullandığına dahil . Steroid sadece kas yapmaz enerji vs de verir yani sadece bunu bu vücut geliştirmeye yüklemek olmaz.

Protein tozu ile steroid i bir yerde kullanmışsın fakat Protein tozunun besin den başka bişey olmadığını araştırırsan bulursun. İlaç kelimesi zaten hiç mi hiç alakası yok Protein tozu vs ile. Sebebini öğrenmek istersen onuda yazarım uzun uzun.
    Kası hızlı söner body de demişsin fakat insan sadece Su kaybeder sporu bırakırsa bu dövüşcüdede böyledir bodycidede. Her yıl %1 kasından kaybeder hiç ağırlık calısması yapmazsa bu normal insan dövüşcü ve body ciler için her insan için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

ben de tam tersi beyler ben ilk 100 kiloydum şimdi 74 kg kaslı bir kardeşinizim kısaca bol yemek ye beslen herşey olur hocam önemli olan azim ve irade

foto istirik ??
  • sıfıra sıfır elde var sıfır
  • quote:

arkadaşlar bana önce zayıf sonra kilo alıp kaslı olan insanların fotosu lazım

Umarım motive olursun dostum.

Hocam ne supplementler kulladınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendinizi seviyorsanız zaten bir süre sonra zevkli hale gelir bu spor, yoksa bırakmak ya da yapmamak için bahane çok. ben sadece kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum ve mutluyum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.