Arkadaşlar bana psp de kardeşimin oynayabileceği zuma benzeri top vurma gibi kolay oyunlar lazım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Luxor iyidir.Oynayabilirsin.
Zumayla aynı şekil değil zuma gibi toplar ve renklerle alakalı oyunlar dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: mrctyln53
Nasıl aynı şekil değil ?İlk resim Luxor'a ait.İkinci resim zuma'ya aitAynı tarz oyunlar bunlar.
quote:
Luxor=Zuma zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: blackemre
quote:
Nasıl aynı şekil değil ?İlk resim Luxor'a ait.İkinci resim zuma'ya aitAynı tarz oyunlar bunlar.
Kendin söylüyosun aynı tarz oyunlar diye ha şekil demişim ha tarz demişim bunuda anlamayacak kapasitede değilsindir heralde toplar ve renklere dayalı oyunlar arıyorum dedim.
quote:
quote:
quote:
Kendin söylüyosun aynı tarz oyunlar diye ha şekil demişim ha tarz demişim bunuda anlamayacak kapasitede değilsindir heralde toplar ve renklere dayalı oyunlar arıyorum dedim.
aynı şekil derken iki oyununda oynanışı aynı zaten anlamı çıkıyor.Anlamış olmalıydın ama anlamamışsın sen.Şekil tarz aynı anlama geliyor.Gereksiz ,lüzumsuz bir açıklama yapmışsın.Neyse bu tarzda Super Buble'yi oyna...
quote:
quote:
quote:
quote:
aynı şekil derken iki oyununda oynanışı aynı zaten anlamı çıkıyor.Anlamış olmalıydın ama anlamamışsın sen.Şekil tarz aynı anlama geliyor.Gereksiz ,lüzumsuz bir açıklama yapmışsın.Neyse bu tarzda Super Buble'yi oyna...
Sen daha anlamadan etmeden yorum yapıyosun. Ben zuma ile aynı şekil istemiyorum, olmasın dedim zaten bu konu burda kapansın üstüne birşey yazarsan cevap vermeyeceğim.
Suç bizdeki yardımcı olmaya çalışıyoruz.Konuyu kapatın gitsin.
Bana yardımcı olaacak egosuz insanlar arıyorum.
adam yardımcı olmaya çalışmış senin yaptığına bak
quote:
Orijinalden alıntı: desparados_532
Yazılanları iyi oku arkadaşım.
quote:
quote:
Herkes aynı tepkiyi veriyorsa belki de sizde bir sorun vardır?!
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
quote:
quote:
Herkes aynı tepkiyi veriyorsa belki de sizde bir sorun vardır?!
Ardakaşım sen yukardakileri okuduysan, okuduklarından ne anladığını yazar mısın ? Rica Ediyorum.
Önce bunu demişsin: "Arkadaşlar bana psp de kardeşimin oynayabileceği zuma benzeri top vurma gibi kolay oyunlar lazım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler."
Arkadaşlar sana çok haklı olarak Luxor önermiş.
Sonra ilk yazdığınla tamamen alaksız olarak şunu demişsin: "Zumayla aynı şekil değil zuma gibi toplar ve renklerle alakalı oyunlar dedim."
Ne istediğinden emin olmadan veya kendini doğru olarak ifade edemeden konu açmışsın, sonra da yardımcı olanlara pek de yakışık almayan bir hal takınmışsın.
Ne istediğini net ve doğru ifade edersen hem insanlar sana senin istediğin doğrultuda yardımcı olur, hem de hak etmedikleri sözleri işitmezler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme