Arkadaşlar kafayı yiyecem yaa 3 gün önce orjinal oyunu aldım ama bir türlü (yerli) server bulamıyorum pink düşük olması için bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevincem...şimdiden sağolun...
NEYAZIK KI ITURKIYE SERVER ACILMASINA EA IZIN VERMIYOR
AMA COGU TURK UN GELDIGI BIZIM SERVER VAR TURK CLAN SERVER 64 KISILIK ip:89.234.10.146 port:16567
quote:
Orijinalden alıntı: AdemTR
NEYAZIK KI ITURKIYE SERVER ACILMASINA EA IZIN VERMIYOR
AMA COGU TURK UN GELDIGI BIZIM SERVER VAR TURK CLAN SERVER 64 KISILIK ip:89.234.10.146 port:16567
Bağlantı hızına göre değişir ama genelde 80-120 arası, oyun için makul bir ping de oynabilirsin burda.
quote:
Orijinalden alıntı: ENFARKLISI
Bağlantı hızına göre değişir ama genelde 80-120 arası, oyun için makul bir ping de oynabilirsin burda.
Alıntıları Göster
saolun arkadaşlar servera gelicem görüşmek üzere ....nickim (( KOMOLY ))
quote:
Orijinalden alıntı: komoly
saolun arkadaşlar servera gelicem görüşmek üzere ....nickim (( KOMOLY ))
Alıntıları Göster
yakında bende geliyorum arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: fatal_ronin
yakında bende geliyorum arkadaslar
Alıntıları Göster
Buyur gel tabi dostum, kapımız herkese açık.
quote:
Buyur gel tabi dostum, kapımız herkese açık.
Alıntıları Göster
eyw. dostum şu maaşı alsam anında gidip oyunu alıcam ama hala maaşı alamadım
Sadece paralı slot satarak bu iş yürütmek istiyolarsa biraz zor şahsen 15 dolar aylık slot parası vererek bu oyunu oynamam.Bu kadar public server varken varsın olsun 80-100 pingle oynarız.
quote:
Orijinalden alıntı: blackforreal
quote:
Orjinalden alıntı: varkan06
Yerli Ranked Server açılıyormuş, düşük ping için birebir olsa gerek hem de ranked :)
Sadece paralı slot satarak bu iş yürütmek istiyolarsa biraz zor şahsen 15 dolar aylık slot parası vererek bu oyunu oynamam.Bu kadar public server varken varsın olsun 80-100 pingle oynarız.
Alıntıları Göster
Aylık 15 $ slot parası vereceğime bir kaç ortakla server açarım!! 15 $ slot fiyatı için uçuk bir rakam. 5-10 $ arası bir fiyat makul olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Arphenion
Aylık 15 $ slot parası vereceğime bir kaç ortakla server açarım!! 15 $ slot fiyatı için uçuk bir rakam. 5-10 $ arası bir fiyat makul olabilir
Alıntıları Göster
NEDEN KURMUYORLAR
quote:
Orijinalden alıntı: MONTAIGNE
NEDEN KURMUYORLAR
Alıntıları Göster
BF2 multiplayeri kopya cd le oynayamayız degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: StaLLionS
Alıntıları Göster
Malesef oynayamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: StaLLionS
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: baltazar001
oynarsın arkadaşım ama tabiki yurt dışındaki serverlarda
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH
quote:
Orjinalden alıntı: baltazar001
oynarsın arkadaşım ama tabiki yurt dışındaki serverlarda
Ne alaka ya ? kopya cd den kastı lisansız herkes tarafından kullanılan key den bahsediyoruz. Böyle bir şey mümkün değil ! Eğer öyle olsaydı millet keriz mi o kadar para veriyor. !
Aynı CD key ile iki kişi oynamayaz, Piyasada 5 ytl civarında alacağın oyun ile hiç bir ranked sunucuda oynayamazsın,
Sadece şu olabilir, alırsın arkadaşından orjinal bir oyun, kopyalarsın cd sini, o da key ini sana verir kendisi ile aynı anda girmediğin sürece oynabilirsin.
quote:
Ne alaka ya ? kopya cd den kastı lisansız herkes tarafından kullanılan key den bahsediyoruz. Böyle bir şey mümkün değil ! Eğer öyle olsaydı millet keriz mi o kadar para veriyor. !
Aynı CD key ile iki kişi oynamayaz, Piyasada 5 ytl civarında alacağın oyun ile hiç bir ranked sunucuda oynayamazsın,
Sadece şu olabilir, alırsın arkadaşından orjinal bir oyun, kopyalarsın cd sini, o da key ini sana verir kendisi ile aynı anda girmediğin sürece oynabilirsin.
Alıntıları Göster
hayır arkadaşım o şekilde değil bilinen 5-10 server var free all weapons 1.41 patch le girilebilen bunlarda oynanabiliyor yurt dışı serverları tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH
hayır arkadaşım o şekilde değil bilinen 5-10 server var free all weapons 1.41 patch le girilebilen bunlarda oynanabiliyor yurt dışı serverları tabiki
Alıntıları Göster
var tabiki.www.oynasana.com ama katilim azligindan oynanmiyor yoksa acik server var surekli ben orda quake3 oynuyorum hergece
quote:
Orijinalden alıntı: stormizmir
var tabiki.www.oynasana.com ama katilim azligindan oynanmiyor yoksa acik server var surekli ben orda quake3 oynuyorum hergece
Alıntıları Göster
Arkadaşlar RANKED ve UNRANKED i birbirine karıştırıyorsunuz. Orjinal key sahibi olan kişiler RANKED sunucularda oynayabilir, rütbe alabilir, yeni silahlar açabilir, istatistikleri kayıt altına alınabilir.
Ama orjinal key kullanmayan kişiler sadece UNRANKED sunuculara girebilir, onlarında çok azına...
Bizim Sunucumuz Rankeddir, asla Türklerle bir arada oynayamazsınız.
Ayrıca oynasana.com serveri UNRANKED dir.
Lüten daha fazla araştırma yaptıktan sonra yorumlarınızı paylaşın. Böylece yeni başlayan arkadaşların kafası da karışmamış olur.
quote:
Arkadaşlar RANKED ve UNRANKED i birbirine karıştırıyorsunuz. Orjinal key sahibi olan kişiler RANKED sunucularda oynayabilir, rütbe alabilir, yeni silahlar açabilir, istatistikleri kayıt altına alınabilir.
Ama orjinal key kullanmayan kişiler sadece UNRANKED sunuculara girebilir, onlarında çok azına...
Bizim Sunucumuz Rankeddir, asla Türklerle bir arada oynayamazsınız.
Ayrıca oynasana.com serveri UNRANKED dir.
Lüten daha fazla araştırma yaptıktan sonra yorumlarınızı paylaşın. Böylece yeni başlayan arkadaşların kafası da karışmamış olur.
Alıntıları Göster
Ranked rütbeli demek ama bu serverlara ilaçlı arkadaşlar giremez denemsein boşuna anca unraked ilaçlı serverlar paklar sizi.