Şimdi Ara

Arkadaşlar Bedava 1 Aylık Gold Üyelik Diyor Ama Yardım Lazım :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi xBox'ım kesinlikle orijinal, Ankara'dayım. Katılabileceğim klüpler varsa memnuniyetle gelirim. Şimdi sorum şu ki;

*xBox Ad's bölümünde hemen ilk açınca gelen yerde "Now GOLD is Free For 1 Month" diyor.
    Basıyorum. Confrim Purschache (ya da nasıl yazılıyorsa) diyor. diyorum.
    Enter Billing Address diyor. Türkiye yok malum. United States, Florida diyorum. Hemen ZIP koduna bakıp floridanın onaylıyorum.
    Sonradan devam diyorum yine. xBox can't retrive information error code: 800700... gibi bir şey geliyor.

MW3 aldım hazır 1 aylık bedava gold bulmuşken kaçırmayayım.
    Koskoca Ankara'da 1 tane bile gold üyelik satan bir yer bulamadım zaten. (12 Aylık alacağım alırsam.)

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba. Ben de Ankara' dayım. O kodları koca Türkiye' de hiç bir rafta bulamassınız. Herkes nasıl alıyorsa siz de o yoldan almak zorundasınız. Pek çok alternatif var zaten. Forum'da da satan biri var. Çoğu kişi ondan alır, son derece de güvenilir birisidir kendisi. Adı nucLear . Burada da profili var :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=9357 . Siz ona PM atın, fiyatları vs. sorun, halledin. Kolay gelsin.
  • Sorun LIVE'dan kaynaklanıyor dostum,başka zaman dene bi de.
  • Paypal adresini ekledin mi ? bende 1 haftadir 1 aylik gold u almak istiyorum hata veriyor
  • DMC
    PayPal onayı için açıkçası Kredi Kartı gerekiyor ve vermeye çekiniyorum. Redeem Code bölümü çok daha güvenilir bir yol gibi görünüyor bana. :/

dean
    Bak DMC'de 1 haftadır deniyormuş bu kadar uzun sürmemeli

roccolix
    PM attım bile :)
  • harbı sıkıntıymış.
  • Değil mi.. :( Neyse Redeem Code'da böyle herhangi bir hata vermiyor değil mi veya kredi kartı bilgisi filan istemiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır istemiyor ben de dün nuclear den 12+2 aldım hiçbir sorun çıkmadı sorulara sıkılmadan cevap veriyo ayrıca alışveriş baya bi hızlı oluyo
  • bakalim bende alacagim galiba
  • nuclear'ın fiyatları microsoft'tan bile daha iyi
  • @NikiDef 1 aylik gold'u kredi kartiyla alamazsin.. paypal'a alinabiliyor
  • @nebube hakli! :)

@DMC cok sagol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.