Şimdi Ara

12 Aylık Live Gold Aldım ama Nereye ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, microsft un sitesinden 99 tl karşılığında 12 aylık live gold aldım ama gold oyunu olan bf2 bad camp bile 19,99 para istiyor.
    Xbox ta login oldum free membership yazıyor :S

şu meretin aktif olması için zaman mı geçmesi lazım ? 12 Aylık Live Gold  Aldım ama Nereye ? 12 Aylık Live Gold  Aldım ama Nereye ?https://store.donanimhaber.com/d4/20/6d/d4206dc98912c7da38715caa78c3f1d8.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3g3nt -- 11 Ekim 2014; 16:11:27 >

• Doğru hesaba aldığınızdan emin misiniz?
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Evet doğru hesaba aldım. ödemelerde gözüküyor, herşey tamam xbox ta ise free üyelik gözüküyor.. Ne web sitesinden battlefield ı alabiliyorum nede xbox dan.

Ekte ücretsiz almaya çalıştığımda karşıma çıkan ekran da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Evet doğru hesaba aldım. ödemelerde gözüküyor, herşey tamam xbox ta ise free üyelik gözüküyor.. Ne web sitesinden battlefield ı alabiliyorum nede xbox dan.

Ekte ücretsiz almaya çalıştığımda karşıma çıkan ekran da var.

İki gün önce Ben de 1 yıllık daha aldım. Alır almaz kontrol ettiğimde 2016 yılının son ayına kadar aktif görünüyordu. Yani hemen oldu. Hesabım Türkiye hesabı. Sizin hesap ne hesabı? diğer bölge hesaplarında bekleme süresi olur mu bilmiyorum. xbox destek ile yazış bir sor bakalım ne diyecekler.

Burada bu kadar xbox kullanıcısı var. hiç kimse cevap vermemiş. Ayıp ayıp

• sorceress kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun cevap için Microsft ile 1 saat chat yaptım sonuç yok.
    Bana 2015 e kadar gold üye olduğumu söylüyorlar ancak neden ücretsiz oyunu alamadığımı bulamadılar sürekli tekrar dene yaptırdılar.
    Hesabım Türkiye.
  • Hesabında gold yazıyor mu artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Hesabında gold yazıyor mu artık?

Gold yazıyordu hesapta :) chat yaptık goldu iptal ettik...
  • Konsola ve oyunlara o kadar para verdikten sonra online oynamak için neden ilave para veriliyor?

Normalde online oynamanin parasız olması gerekmez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Konsola ve oyunlara o kadar para verdikten sonra online oynamak için neden ilave para veriliyor?

Normalde online oynamanin parasız olması gerekmez mi?

Gerçekten çok masraflı :()
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.