Şimdi Ara

ARkadaşlar ben bittim öss kaçırdım yanlış bilgi yüzünden... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok kötü olmuş.Ank.dan dönünce haber verirsen,merak ettim.
  • Döndüm Ankaradan halletim işimi biraz pahalıya mal oldu ama bittti şükür...
  • Hadi geçmiş olsun..

Sevindim adına..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

Döndüm Ankaradan halletim işimi biraz pahalıya mal oldu ama bittti şükür...

geçmiş olsun. Bi daha sorumsuz davranma
  • Kardeş neler yaptın anlatsana , ne kadar para gitti

Geçmiş olsun artık akıllanmışsındır. Seneye bende gireceğim sınava hemde 2 aşamalı olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

quote:

yaptık bi aptallık işte belki işinize yarar ösym ile görüştüm 3 gün içinde ösym merkezine başvuru yapmak gerekiyormuş biletimi ayırttm yarın ankaradayım halledicem inşallah bu arada hakaret edenker içinde inşallah bi gün benzer bişey başınıza gelir derim başka bişey demem dğer arkadaşlari çinde teşlekkürler

yaptığın şey her gün rastlanır cinsten birşey değil ki ama verilen tepkiler gayet normal.inşallah düzeltmenin bir yolunu bulursun.
    bu arada imzan kural dışı.

imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.

• quote:

Orjinalden alıntı: westblood

quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

quote:

yaptık bi aptallık işte belki işinize yarar ösym ile görüştüm 3 gün içinde ösym merkezine başvuru yapmak gerekiyormuş biletimi ayırttm yarın ankaradayım halledicem inşallah bu arada hakaret edenker içinde inşallah bi gün benzer bişey başınıza gelir derim başka bişey demem dğer arkadaşlari çinde teşlekkürler

yaptığın şey her gün rastlanır cinsten birşey değil ki ama verilen tepkiler gayet normal.inşallah düzeltmenin bir yolunu bulursun.
    bu arada imzan kural dışı.

imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.imzan kural dışı.

Kural dışıysa şikayet edersiniz böyle mesaj atmakla bir yere varamazsınız.

Geçmiş olsun konuyu açan arkadaşa.

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 1 Nisan 2009; 11:44:45 >

• bende 2005 te sınavdayken optik foruma imza atmayı unutmuştum sınavdan .ıkınca aklıma geldi hemen ösy yi aradım bir dilekçe yaz ve altına 6 adet imza at bze getir dediler hemen ankaraya gittim ösym merkezine dilekçeyi verdim sorun çözülmüştü bence de önce ösym yi ara belki dilekçe ile halledebilirsin
  • geçmiş olsun.

bende bu sene başvururken formun altına tarih ve imza atmadım alttaki ufak yere. üsküdar ösym merkezinden hallettim gerçi başvuruyu bişey demediler ama aklıma takıldı şimdi . Sanmıyorum bişey olacağını ama işte kurt düştü şimdi içime.
  • Valla başvuru bittiğinde başvurmak gerektiğini duyuncadünyam başıma yıkıldı sinirden ne yapabileceğimi bilemedim ilk buraya sordum pazar günüydü Pazartesi ösymyi aradım 3 gün içinde buraya gelmeniz gerekiyor burdan yapıabilirsiniz dedi işlemleri akşama ankaraya bilet aladım gittim sabah 7 de ösym önündeydim- işlemler için daha doğrusu para yatırabilmek için ösym önünde saat 10a kadar beklettiler sonra para yatırdım kayıt yaptırdım toplam 15dk iğren bi durum ama aynen öyle sadece 15 dk da bitti işim saat 11 de tekrar bilet aldım ist döndüm yanlız da değilmişim türkiyenin her yerinden bissürü insan vardı adamlara da bişey demiyor memurlara hemen lafı yapıştırıyorlar daha önceden nerdeydin diye ellerinde koz olunca affetmiyorlar durum böyle 1 günüme ve 100 lirama mal oldu ama bitti:ÇOK ŞÜKÜR

Harcadıığım parada da
    İst dan Ankaraya 20 gidiş 20 Dönüş 40 lira
    Sınav parası 40 lira
    Kayıt ücreti 3 lira
    otogardan bilkente minibüs parası 1.70+1.70()gidiş dönüş lira
    yani yaklaşık 20 lirada kagvaltı falan flan gidiyor
    100 110 a bitmiş oldu...

inşalalh kimsenin başına gelmez...

• AZmettin İmzamı Kapattırdın Helal olsun 555 Mesajdır aynı imzayı kullanıyorum sayende kapatıldı tebrikler :D
  • Allah tan ank ya çok yakınım özel araçla max 45 dk
  • geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.