Şimdi Ara

ARkadaşlar ben bittim öss kaçırdım yanlış bilgi yüzünden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar geri zekalı birinin yüzünden öss başvuruyu kaçırdım başvuru yapmaya gerek yok sadece tercih yapcan dedi össye başvurmadım para mara yatırmadım vede başvuru ybitti ben meslek lisesi mezunuyum direk geçiş yapıcam sınavsız ne yapmam gerekir yada şu andan itibaeren hiç bi şansım yokmu başvuru yapmak için Nolur birisi bi yolu var desin ya yoksa işimden gücümden olucam

• quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

ARkadaşlar geri zekalı birinin yüzünden öss başvuruyu kaçırdım başvuru yapmaya gerek yok sadece tercih yapcan dedi össye başvurmadım para mara yatırmadım vede başvuru ybitti ben meslek lisesi mezunuyum direk geçiş yapıcam sınavsız ne yapmam gerekir yada şu andan itibaeren hiç bi şansım yokmu başvuru yapmak için Nolur birisi bi yolu var desin ya yoksa işimden gücümden olucam

Hocam buradan herhangi birşey söyleyemeyiz. Ne desek boş çünkü bir yetkimiz yok. Sen en iyi sonucu almak için ÖSYM'ye mail at , telefonla ara ya da dilekçe yaz. Belki bir işe yarayabilir. Burada hiç çözüm arama. En iyi cevabı ÖSYM verir.

• quote:

ARkadaşlar geri zekalı birinin yüzünden öss başvuruyu kaçırdım başvuru yapmaya gerek yok sadece tercih yapcan dedi össye başvurmadım para mara yatırmadım vede başvuru ybitti ben meslek lisesi mezunuyum direk geçiş yapıcam sınavsız ne yapmam gerekir yada şu andan itibaeren hiç bi şansım yokmu başvuru yapmak için Nolur birisi bi yolu var desin ya yoksa işimden gücümden olucam

insan hiç mi araştırmaz hiç mi ya? başvurman gerekiyorsa geçti artık.. seneyi beklicen bir de 2 aşamalı. geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 29 Mart 2009; 14:24:53 >

• Dilekçe yazıcaksın..Fakat bence biraz acele et..Yada ösym şubesini ara..
  • milletin lafına inanıp hata yapmışsın, halen gelip burada soruyorsun ne yapmam lazım diye. yapacağın şey belli arayacaksın ösym merkezini soracaksın işte. burada hiçkimse ösym kadar geçerliliği olan, kesin bir bilgi veremez sana.

kusura bakma ama akıllanmamışsın.

• gülmemek elde değil

geçmiş olsun
  • bu kadarda sorumsuz olunmaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

insan hiç mi araştırmaz hiç mi ya? başvurman gerekiyorsa geçti artık.. seneyi beklicen bir de 2 aşamalı. geçmiş olsun

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alengirli -- 29 Mart 2009; 18:14:32 >

• quote:

geçmiş olsun....
    bence biri yüzünden değil kendi yüzünden kaçırmışsın...
    yani internet çagındayız...
    forum sitesine bu şekide b ir mesaj da yazabiliyorsun...
    kendini ilgilendiren ve de mesajından kendin adına önemverdiğin anlaşılan
    bir durum için ösym sitesinde ilgili sayfaları okuyabilirdin... neyse

en güzel nasihat başa gelen olaydır....

bu olayı "...... lar yapa yapa öğrenir" ata sözü ile de değerlendirenler çıkabilir...

inşallah meselen çözülür ama pek ümit var değilim...

Seneye denersin artık...

Tekrar geçmiş olsun....

• vallahi acayip acıdım ya . " mal durumuna düşmek " diye buna denir..basıma gelse sinirden neler yapardım acaba.umarım çare bulursun boş durma araştır ara soruştur.
  • Alaylarınızı sonra edin zor durumdayım akıl istiyorum sadece teşekkürler akıl verenler için.
  • dılekce yaz kardes. belkı ıse yarar.
  • Resmen dangalaklık 2 cahil birbirlerini bulmuşlar insan hiç mi merak etmez hayatına yön vereceği sınavı pes doğrusu zaten sen bu akılla zaten kazanamazdın.

Bunları bilerek söylüyorum ki aklın başına gelsin 1. de gelmemiş olaki gelmişin hala milletden akıl alıyon tanımadığın.
  • sınavsız geçişte yapamıyorsun onu yapman içinde öss son kayıt tarihinde sınavsız geçiş seçeneğini işaretleyip ücreti yatırman lazımdı seneye gidewrsin 1 sene daha çalış...
  • bir insan bu kadar sorumsuz olamaz ya
  • Senin adına üzüldüm..Umarım yalan söylüyorsundur..
  • Oha diyorum ya bu kadar olur resmen. Senin için bu kadar önemli olan bir şey için hiç bir araştırma yapmıyorsun hiç üzülmedim şuan haketmişsin. Yaptıklarının bedelini öde.
  • meslek lisesi mevzunuyum sınavsız geçiş yapcam demişşin bizim servisci abi de öyle ve bana dediğine göre seneye sınavsız geçiş yok
  • yaptık bi aptallık işte belki işinize yarar ösym ile görüştüm 3 gün içinde ösym merkezine başvuru yapmak gerekiyormuş biletimi ayırttm yarın ankaradayım halledicem inşallah bu arada hakaret edenker içinde inşallah bi gün benzer bişey başınıza gelir derim başka bişey demem dğer arkadaşlari çinde teşlekkürler
  • quote:

yaptık bi aptallık işte belki işinize yarar ösym ile görüştüm 3 gün içinde ösym merkezine başvuru yapmak gerekiyormuş biletimi ayırttm yarın ankaradayım halledicem inşallah bu arada hakaret edenker içinde inşallah bi gün benzer bişey başınıza gelir derim başka bişey demem dğer arkadaşlari çinde teşlekkürler

yaptığın şey her gün rastlanır cinsten birşey değil ki ama verilen tepkiler gayet normal.inşallah düzeltmenin bir yolunu bulursun.
    bu arada imzan kural dışı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.