Bildirim
arkadaslar ben indirdim yükleyeyim deyince bunu verior!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yükeleyeyim deme o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresqq -- 2 Ağustos 2006; 17:28:34 > -
zaten serverlar kapanınca yükleyecektin..yanlıs yapmssın -
ee nolcak simdi yaaa off -
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
Yükeleyeyim deme o zaman
Sen ne kadar komiksin öyle cosby show... -
bu arada koxp kullanıosun -
Arkada runDLL ye dikkat -
adamımsın koxpcum benim -
quote:
Orjinalden alıntı: gokayaydogan
http://www.resimload.com/141019/ZWD_adsiz.JPG
adam ın pc de ilk yerde koxp war rezilliğini gösteriyo bide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djats2 -- 2 Ağustos 2006; 17:40:57 > -
Masaüstünde RUNDLL 1332 diye bir klasör var kardeş.
Birde ikinci KO ksayolu var.
Burdan şu sonuç çıkıyor.
Çok yakında senden şöyle bir topic okuycaz. > imdaaat. Soyuldum. Yardım ne olur.
Üzülürüm tabi. İnşallah olmaz öyle şeyler. İnşallah sende KOXP dan kurtulursun.
Ama bu forumda sakın KOXP karşıtı bişey yazma o zaman çok gülerim sana.
Hilal adamın çiftliğinde beslediklerinden olmana çok üzüldüm.
Ya ben meraktan indirmiştim. Öyle kalmış orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 3 Ağustos 2006; 10:42:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: rav3n.
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
Yükeleyeyim deme o zaman
Sen ne kadar komiksin öyle cosby show...
imzan kurallara aykırı
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
-
arkadaslar ben koxpu sadece xtrapı onlemek icin kullanıorum durup durmadık yerde aphille hookhack hatası werior bu program onlüormus ayrıca ben bir mageim -
EVET ÖLÜYOR BENDE OYLE GİREBİLİYORUM YOKSA OYNAYAMIYORUM OYUNU BU ARADA KOSPLA DM KESİYORUM ZUAHAHAH -
http://****.de/files/27931043/v1264.reg.html bak bunu indir.Sonra aynı koxp gibi çift tıkla evet de sonra tamam de.
Ondan sonra da yüklemeye başlayabilirsin.Yalnız ben derim ki bu gece saat 12 den sonra yükle çünkü o zaman serverlar kapalı olcak ve zaten resmi sitede de kapalı olduğu zaman setup a başlayın demiş.Ayrıca *** yere rapidshar-e yazacaksın. - olmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 2 Ağustos 2006; 20:06:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: riddick31
http://****.de/files/27931043/v1264.reg.html bak bunu indir.Sonra aynı koxp gibiçift tıkla evet de sonra tamam de.
Ondan sonra da yüklemeye başlayabilirsin.Yalnız ben derim ki bu gece saat 12 den sonra yükle çünkü o zaman serverlar kapalı olcak ve zaten resmi sitede de kapalı olduğu zaman setup a başlayın demiş.Ayrıca *** yere rapidshar-e yazacaksın. - olmadan
olmadı bende de aynı sorun var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X