Şimdi Ara

Arkadaşlar ben yeni Credo Tm-83 ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu dokunmatik credo tm83 java oyunları:http://rapid,,,share.de/files/47810672/Cogu_Dokunmatik_Credo_TM83_Java_Oyunlari.rar.html /// linkteki ,,, ü sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 10 Temmuz 2009; 15:16:46 >
  • Herkese Merhaba.Ben Credo Kullanmaktayım.Tam 15 Gün Olmakta.Ama Bazı Sorunlarım Var. Arkadaslar Öncelikle Uye olmadan önce bu konuyu okudugum sitedekilerin birbirine böylesine yardım etmesi beni siteye kanım ısındı.artık sitenizde aktif bir üye olucam.simdi telefonla ilgili problemlerimi yazacagım.insallah bir çözüm buluruz.

1- El Yazısı Özelligi Çalısmıyor Ayarlarınıda Bulamadım.

2-WAP'a giremiyorum girerken bağlantı yok diyor galiba ayarlarından ama ayarlarını nerden yapabilecegimi bulamadım bu arada TUrkcelliyim

3-Yükledigim Her Oyun Kasıyor Boyut Fark Etmiyor Bu Kasma Problemini Engellemesinin bir Yolu Varmı Ve Sizde Kasıyormu? + Üstte Serkalacın verdikleri kasıyormu?

4-Çogu Java Uygulama Telefonuma Uymadı Msn vb. Bana Telefona Uyan Uygulamalar Önerirmisiniz.

Simdiden Thank You!
  • merhaba kardes sorunlarının çözümü için elimizden geldiğince çalışırız

1-El yazısı özelliği desteklemiyor boşuna uğraşma

2-telefonla gelen ayarlarla internete giremezsin turkcell kullanıyorsan wap 6600 yaz 2222 ye gönder gelen ayarları kaydet girersin diğer operatorler için de internette bolca bilgi var

3-java uygulamalar herkeste kasıyor ama özellikle nokianın s40 240*320 oyun program vs. kullanabilirsin msn olarak ebudy ve kanka msn güzel çalışıyor internet olarak opera mini yükledim benim bu telefonda çalıştırabildiğim baya bi program oyun var onları arşivleyip bi ara paylaşırım
  • Çok Saol Kardeşim Allah Razı Olsun. Operayı Yükledim Ama Hata Veriyor 2- deki wapımı yapıcam
  • Wap ayarlarını yaptırdım iste mesaj geldi onaylıyormusun evet dedim wap ayarlarınız yapıldı dedi ama sonra girmeyi denedigimde "baglantı başarısız" diyor :(

Bu Arada Adem Abi MSN adresini verirmisin

Ve Son Birsey Söylicem Arkadaslar-------------- Yükledigim Oyunlar Direk Java Uygulamalarına Gidiyor Onu Ordan Oyunlara Taşımanın Bir Yolu Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair -- 12 Temmuz 2009; 17:54:01 >
  • wap ayarlarını yaptıysan düzgün bi şekilde girer ayrıca java uygulamalardan oyunlara taşınmıyor ben de denedim ayrıca msnyi özelden attım ekle yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 12 Temmuz 2009; 19:15:11 >
  • vodafone hatlılar vodafonun sitesinden telefon ayarların bölümünden ayarları telefonunuza gönderebilirsiniz yalnız gönderirken nokia 6630 u seçin ve Vodafone Kombine Gprs ayarını seçip gönderin gelen ayarlarıda kaydedip rahat rahat internete girebilirsiniz. El yazısı konusundada bazı yerlerde multitap diye bir seçenek olması gerektiğini okudum giriş modu olarak ama bulamadım telefonun dilini ingilizce yapınca multitap özelliği çıktı ama yinede başaramadım birde dil ingilizce olunca yazı fontuda büyüyor. oyunlardada mesela 100 kb den büyük age of empires 2 oyununu takılmadan tam ekran çalıştırıyor worms üde tavsiye ederim güzel oluyor büyük ekranda .Oyunun boyutu büyük olsa bile oyunda fazla hareket yok ise age of gibi rahat çalıştırıyor.

• 270 kb lık Prince of Persia - The Two Thrones da gayet normal çalışıyor. Ama çalışanını bulabilmek için baya aramıştım. Uygun olan oyunu bulmak gerek.
  • evet gerçektende senin verdiğin prince of persiayı hiç kasmadan çalıştırıyor şaşırdım açıkçası demek dediğin gibi uygununu bulmak gerekiyor.
  • Neeeeeeeee!!! Bende P o P 2 yi Çalıstırmıyor 3 nası kasmadan. Yani Diyosun Uyum. Hadi Uydurulaım O Zaman Link vErirmisin abi o p o p 3 Linkini. Bendede Prince Of Persia 3 var ama baya kasıyor uyumlusu demekki sendeki. Linki atarsan çok makbule geçer. bu arada wapa hala giremiyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkalac

Çoğu dokunmatik credo tm83 java oyunları:http://rapid,,,share.de/files/47810672/Cogu_Dokunmatik_Credo_TM83_Java_Oyunlari.rar.html /// linkteki ,,, ü sil.

bu paketin içinde var pop
  • Kasıyor... :( Açıldı ama yine kasıyor :( sonra warrior withini denedim o da kasıyo :( wap ayarlarını yapamadım APN ayarlarınıda yapamadım msn ve wapa giremiyorum :( vayyyyyyyyyyyyyy başım vayyyyyy
  • Prince of Persia - The Two Thrones ,, oyun uzun bir loadingden sonra hiç açılmayacak gibi duruyor. Ama ilk çıkan sinematik bile gayet normal, oynarken de hiç kasmıyor. Daha adi oyunlar bile kasabiliyorken hem de. Senin hafıza kartın kaç gb ??? ... Ben oyunu indirirken oyun ya Sony ericson içindi ya da Alcatel. Nokiaların hiç biri olmamıştı diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 14 Temmuz 2009; 10:40:43 >
  • ya arkadaşlar bugun credo yu kipa da inceleme şansı buldum ordaki fiyatı baya pahalıydı hatta incelerken 2 sim kart girişi olduğunu gördüm biri eski klasik nokia larda olduğu gibi sim kart yuvası yukarı kalkıyor ve sim kart takılıp yan yatıyor diğeri de sony ericssonlardakli gibi sürmeli bir biçimde fakat tek hat girişli yazıyor özelliklerinde anlayamadım ben durumu tel aynı model aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

ya arkadaşlar bugun credo yu kipa da inceleme şansı buldum ordaki fiyatı baya pahalıydı hatta incelerken 2 sim kart girişi olduğunu gördüm biri eski klasik nokia larda olduğu gibi sim kart yuvası yukarı kalkıyor ve sim kart takılıp yan yatıyor diğeri de sony ericssonlardakli gibi sürmeli bir biçimde fakat tek hat girişli yazıyor özelliklerinde anlayamadım ben durumu tel aynı model aynı

yan yatıyor dediğiniz yer microsd kart yuvası 7. sayfada benim koyduğum resimden bakabilirsiniz.
  • Bu telefonu yok sattırdık. :) Firma bize teşekkür etmeli. Şaka tabii... Ama belki de az bile dedik hep beraber bu telefon için...

Bence gayet hoş bir tel, ben 1 sene oldu kullanıyorum. Özellikleri ne yazıyorsa o.

(Ama 3 boyutlu java çalıştırmaz peşin söyleyeyim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 3 Ağustos 2009; 20:13:35 >
  • arkadaşlar telefonu bayadır kullanıyorum ilk zamanlar sorun yoktu ama şimdilerde bazen donma sorunu olabiliyor telefonda

opera mini yükledim internette gezerken iki üç siteye girdiğinizde telefon donuyor herşeyden çıkıp ana menuye geliyor bazen bu olumsuz özelliği de olmasa daha iyi olur

bu telefonu sırf javası olduğu için alacak olanlar kesinlikle almasın java ile anca idare edersiniz 100 kb den büyük oyun program vs çalıştırmıyor genelde java uygulamalar çok yavaş öyle nokia ya alışmışlar hayal kırıklığı yaşayabilir
  • Arkadaşlar telefonun ekranı kırıldı ve hiçbir yerde bulamıyorum.

Ankara'da sormadığım yer kalmadı.
    Telefonun ekranının markası, kodu veya seri numarası gibi bir bilgiye sahip olan var mı? ebay'den getirtmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiska

Arkadaşlar telefonun ekranı kırıldı ve hiçbir yerde bulamıyorum.

Ankara'da sormadığım yer kalmadı.
    Telefonun ekranının markası, kodu veya seri numarası gibi bir bilgiye sahip olan var mı? ebay'den getirtmeyi düşünüyorum.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun maalesef çin telefonlarının tümünde yedek parça sorunu yaşanıyor ben sana direkt garanti firması olan Telecity İletişim Merkezini öneniyorum onlarla iletişime geçersen eğer belki yardımcı olabilirler başka türlü zor bulursun

Telecity adres ve telefon bilgileri için telefonun Garanti Belgesinin ön yüzüne bakabilirsin.
  • Çok üzüldüm ekranını nasıl kırdın yaw :( . Garanti kapsamına da girmez ki, bilmiyorum belkim girer.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.