Şimdi Ara

Arkadaşlar ben yeni Credo Tm-83 ... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Credo tm-83 ile çekilmiş bir resim koymanız mümkün mü?
  • Mailine attım.... Foto çekimi, eski aldığım ve aldığım gibi yazılımı tamamen bozuk tel olduğu için geri yolladığım kopya iphone M9 (veya v910-v950-v970) telefonuyla çekilenden tam 10 kat daha iyi de o kesin hiç merak etme. Şoktan hala çıkamıyorum da Allah'tan parayı geri aldım yoksa katil olurduk kesin. 3.2 mp dedikleri teller 1 mp, o da 640x480 aslında da kendi dahili foto çekme programıyla 1 mp yapıldığı belli, çünkü fena kötü çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 26 Ağustos 2009; 15:40:39 >
  • Sağol

Benim gördüğüm kadarıyla tvli en iyi resim çeken telefon bu. Üstelik flaşı da var.
  • Başka tvli daha güzel çekenler de vardı, ama tr deki satıcılar ucuz çin mallarına yönelmiş olduklarından... Karları çok oluyo ucuzu belirli fiyatta satınca tabii. Buraya gelenler genelde en dandikler.
  • Adam gibi otofokuslu, iyi video çeken bir tv li telefon gelse bence talep çok olur. İnsanlar bu kadar iğrenç kameraları görünce telefonlara soğuk bakıyorlar tabii ki.
  • telefonu uzun zamandır ben de kullanıyorum bu telefonun övülecek en büyük yanı şarjıdır piyasada bunun kadar dalaveresi tvsi radyosu vs.vs olup da şarjı bu kadar uzun süre giden çin telefonu çok azdır heralde kamerasının övülecek bi yanı yok kapalı alanda ve gündüzken çektiğiniz fotoğraflar genelde iyi ama açık alanda veya akşama doğru çekilen fotoğraflar bu telefonun diğer özelliklerine yakışmıyor özellikle güneşli havalarda çekilen fotoğrafın netliği sıfır video kalitesi de çok düşük netlik yok ama çektiğiniz videoların boyutu düşük oluyor ondan kar edersiniz yani bu telefonu almayo düşünenler javasının dandikliğini ve kamerasının saydığım özelliklerini bi daha düşünüp öyle karar versinler ha ben aldım memun muyum evet benim ihtiyaçlarımı karşılıyorinternete msn e girebiliyorum tv izliyorum foto çekiyorum müzik radyo tv vs.vs

• Sesini de unutmamak lazım çok temiz ve gür bir sesi var telin. Çok kaliteli tellerde böyle ses yok.
  • ya o telefonu kırılan arkadaş ne yaptın sen bi anlatırmısın ? biz de faydalanalım tecrübelerinden
  • arkadaşlar bu telefonun fabrika ayarına döndürme şifresi ne .

telefon rehperinide toplu silcem onada şifre istiyo nedir bu şifre

• telefonu hepsiburada sitesi neden komple listesinden çıkardı acaba bir bileniniz varmı hani bazı ürünleri ellerinde olmamasına rağmen listede durmakta ama bu credo tm83 şuan komple silik sitede...
    acaba bir anormallikmi varda kaldırdılar...inşallah bir alicengizlik durum olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguretes

arkadaşlar bu telefonun fabrika ayarına döndürme şifresi ne .

klavuzda yazıyor gözünden kaçmış olmalı şifre eğer değiştirmediysen 1122 dir

• quote:

Orijinalden alıntı: ersingun

telefonu hepsiburada sitesi neden komple listesinden çıkardı acaba bir bileniniz varmı hani bazı ürünleri ellerinde olmamasına rağmen listede durmakta ama bu credo tm83 şuan komple silik sitede...
    acaba bir anormallikmi varda kaldırdılar...inşallah bir alicengizlik durum olmaz

arkadaşım bu çin telefonları bildiğim kadarıyla belirli bi süre üretilip pazarlanır gerçek bi markaları ve sahipleri yok aynı telefonu farklı markalarda piyasaya sürerler ve yeterince para kazandıklarında artık üretmezler sanıyorum credo tm-83de de bu durum söz konusu hepsiburada.com a göre de üretici firma tarafından artık üretilmediği için listeden kaldırılmış

ayrıca arkadaşlar benim telefonun kulaklığı bozuldu malumunuz piyasada yedek parça bulmak çok zor hatta imkansız elinde credo tm-83 telefonu olup da kulaklığını kullanmayan, işine yaramayan, telefonu bozulup da kulaklığı elinde kalan, veya credo tm-83 kulaklığını bi şekilde bana çok pahalıya mal etmeden ayarlayabilecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim

kulaklığın bozulması çok kötü oldu şimdi önümde iki seçenek var ya bi şekilde kulaklığı bulmam lazım veya bluetootht kulaklık almam lazım ki piyasada iyi bluetooth kulaklıkların fiyatı uçuk maalesef.

• Arkadaşlar bu telefona uygun msn programı var mı?Ebuddy kurdum ama kayıt bölümünde id-şifre-mail bölümlerini doldurmama rağmen boş kalıyor.Bir türlü kayıt olamadım ki giriş yapayım.Uygun başka bir msn programı varsa bir zahmet link verin.teşekkür
  • arkadaşım kanka msn eski sürüm ve ebudy nokiaseriesv3 240*320 rahat çalışıyor yalnız kankamsn de bağlantı ayarlarında sorun çıkıyor ben aylardır ebuddy den giriyorum sorunsuz ebuddy yeni sürümler dokunmatik ekranlı telefonlarda sorun çıkarıyor eski sürümlerini bulmalısın ben evde değilim evde olsam upload yapardım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: uguretes

arkadaşlar bu telefonun fabrika ayarına döndürme şifresi ne .

klavuzda yazıyor gözünden kaçmış olmalı şifre eğer değiştirmediysen 1122 dir

Yaw niye bütün Çinliler anlaşmış da 1122 koymuş şifreyi ? Diğerlerinde genelde 0000 - 1111 - 1234 olur. Çin malı olduğu anlaşılsın diye mi acaba?

• Bu telefonun ekranını nerden bulabiliriz servisi ekran değişimine 110 tl istiyor ne insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

bende siyahından var ve gelen mesajlarda türkçe karakter sorunu yok resimdede olduğu gibi.

Arkadaşlar ben yeni Credo Tm-83 ...

kaç senedir bu telefonu kullanıyorum ama türkçe karakter desteklemiyordu bu nasıl oldu şimdi :)
  • bu telefondan hala kullanan varmı :)
  • benimki çekmecede duruyo hala arada açar tv falan izlerim başka da işime yaramıyo nokia 5800 kullanıyorm.bi kere sert bi şekilde yere düştü ahizesinde sorun çıkmaya başladı konuşma yaparken ses gelmiyor teli sallayınca geliyor falan filan garantiye de yollasam doğru dürüst tamir etmeyeceklerini bildiğimden credoyu emekliye ayırdım tv izlemek dışında işime pek yaramıyo artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally
    bu telefondan hala kullanan varmı :)

Ben kullanıyorum düşürüp ekranın iki yerinde küçük yuvarlak ölü pikseller oluşmasına sebep oldum ama hala kullanıyorum özellikle tv konusunda çok işime yarıyor, ekran dışında kulaklık girişimi yoksa kulaklıkmı bozuldu bilmiyorum ama kulaklığı takınca algılamıyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.