Şimdi Ara

Arkadaşlar Benim gibi olanınız varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu öss konusu bu sene girdim pek bişi yapamadım cünki içimden 1 gram çalışmak gelmiyor arkadaşlar şuana kadar lisede 1 kere bile zayıf getirmedim ama böle öss ye çalışmak içimden gelmiyor hele matematiğe ayrı bir nefterim var millet son 1 ay harıl harıl soru çözerken ben derste yok copa de amerikada neler olur yok finalde kuyt mı ilk 11 oynar crouch mı hem aklım böle şeylerdeydi bir türlü toparlıyamıyorum rehberliğe 100 kere gittim kadın her derse kafan basıor ama disiplinin yok dedi bu senede kazanamassam biterim

• kazanılması diğerlerine göre daha zor olan bir üniversite seç. sonra oraya gezme amaçlı git. sonra onu aklından çıkarma ve onun için çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlardan anlayan adam -- 29 Temmuz 2007; 0:56:50 >
  • yaa zaten kac kısı ıcınden gelerek calısıo kı mecbur calıscaz baska alternatıf yok ( tabı unıversıte okumak ıstıosan) en kısa zamnda kendıne cekı duzen verıp calısman dılegıyleee basarılarrrr ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: falanfilann_

yaa zaten kac kısı ıcınden gelerek calısıo kı mecbur calıscaz baska alternatıf yok ( tabı unıversıte okumak ıstıosan) en kısa zamnda kendıne cekı duzen verıp calısman dılegıyleee basarılarrrr ..

+1.Kendine bir hedef belirlersen severek çalışırsın.Planla hayatını.Başarılar.
  • İçinden gelmiyor ise hiç kendini zorlama
    Gir bir işe tabi bu iş geleceğe yönelik olsun misal Bilgisayar sektörü vs.
    Çalışmak istediğin Sektör ile ilgili kurslara git kendini hep geliştir ama hep
    Piyasada aranılan adam oluncaya kadar çalış.

Yok okuyacam diyorsan
    Şimdiden test çözmeye başla
    Hedefini şimdiden belirle
  • Ben de düzenli olarak Yapı Statiği II dersinden kalıyorum içimden de hiç çalışmak gelmiyor.Yaz okuluna geldim hala çalışmıyorum.

Yani kazansan da pek birşey değişmiyor,isteksizlik aynı isteksizlik
  • dünya yalan zaten yalan dünya içinde yalan öss yem çalışacam sınav içinde sınav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

dünya yalan zaten yalan dünya içinde yalan öss yem çalışacam sınav içinde sınav...

• quote:

Orjinalden alıntı: djerrowing

dünya yalan zaten yalan dünya içinde yalan öss yem çalışacam sınav içinde sınav...

İşte yaşamın özünü kavramış insan profili
  • ben ilk sene aynı senin gibiydim. 107000 inci oldum. diğer sene sadece dersane olduğu için rahat ve düzenli çalıştım. 8000 inci oldum. çalışmazsan bu sınavda hiçbişey olmaz.
  • benim derece çok acayipti 90999
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.