Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ BAKIN LUMİA 525 ALICAM YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN FAZLA 500 TL LK BİR BÜTÇEM VAR VE NOKİA LUMİA 525 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KAFAMDA Bİ SORU VAR BEN CLASH OF CLANS OYUNUN BAĞIMLISIYIM AMA BU TELEFONDA GOOGLE PLAY STORE OLMADIĞI İÇİN NOKİA NIN MAĞAZASINDA CLASH OF CLANSI BULABİLİRMİYİM? BULAMASSAM PLAY STOREYİ YA DA CLASH OF CLANSIN APK SINI İNDİRSEM ÇALIŞIRMI?

• 525 alma yeni çıkan Microsoft modelini al.Önde kameralı modeline bak.

Hattın Vodafone ise mobil internet açık Maximum 3.5saat anca gidiyor batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

EN FAZLA 500 TL LK BİR BÜTÇEM VAR VE NOKİA LUMİA 525 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KAFAMDA Bİ SORU VAR BEN CLASH OF CLANS OYUNUN BAĞIMLISIYIM AMA BU TELEFONDA GOOGLE PLAY STORE OLMADIĞI İÇİN NOKİA NIN MAĞAZASINDA CLASH OF CLANSI BULABİLİRMİYİM? BULAMASSAM PLAY STOREYİ YA DA CLASH OF CLANSIN APK SINI İNDİRSEM ÇALIŞIRMI?

O oyun bizde yok,o yüzden hiç alma daha sonra şikayet etme derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

EN FAZLA 500 TL LK BİR BÜTÇEM VAR VE NOKİA LUMİA 525 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KAFAMDA Bİ SORU VAR BEN CLASH OF CLANS OYUNUN BAĞIMLISIYIM AMA BU TELEFONDA GOOGLE PLAY STORE OLMADIĞI İÇİN NOKİA NIN MAĞAZASINDA CLASH OF CLANSI BULABİLİRMİYİM? BULAMASSAM PLAY STOREYİ YA DA CLASH OF CLANSIN APK SINI İNDİRSEM ÇALIŞIRMI?

O oyun bizde yok,o yüzden hiç alma daha sonra şikayet etme derim

off ya apk falan indiremezmiyim veya telefona play store yükleyemezmiyim benim için denermisiniz lütfen yardımcı olun ?

• fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    Hayır yükleyemezsin.
    Asus Zenfone 4 bakın o kadar bağımlıysanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK SAOLUN YİNEDE GOOGLE YE BİR CLASH OF CLANS APK YAZIP DENEYEMEZMİSİNİZ?
  • eğer clash of clans windows mağazada yoksa asus zenfone 4 de düşünebilirim ama onun havası çok az olmazmı? bana mı öyle geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eğer clash of clans windows mağazada yoksa asus zenfone 4 de düşünebilirim ama onun havası çok az olmazmı? bana mı öyle geliyor?

Ne apk sı birader android mi bu ? Yok işte olsaydı yazardı usttekiler sana yalan mı soyleyecekler

Bir de havası demişsin , heralde artsitlik olsun şekli guzel diye wp alacaksın . O hataya duşme.

• Ağustos 2014'te 500 lira bütçem vardı. E tabi bu fiyata android alınır mı ? (kesinlikle hayır)

Neyse bize de başka çare kalmadı Lumia 525 aldım.

Bir baktım bütün lumiaların fiyatı acayip düştü kısa süre içinde.

Teknoloji birazda şans işidir derdim hep. Meğerse doğruymuş.

• 500 liraya 525 almak yerine hepsiburada.com da falan lumia 820 modeli 500 liraydı. lumia 820 modeli 525 i havada karada denizde tokatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

500 liraya 525 almak yerine hepsiburada.com da falan lumia 820 modeli 500 liraydı. lumia 820 modeli 525 i havada karada denizde tokatlar.

aynen benimde dikkatimi çekmişti hepsiburadanın fiyatları

820 için linkhttp://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-820/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu820&categoryId=60005203

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.