Şimdi Ara

Arkadaşlar bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle dalga geçecekler lutfen bısı yazmasın.Cunku cok kotu bı durum bu.Ben kasımda üşüttüm.Ve sabaha kadar kusmustum sonra ıyılestim.Fkat ondan sonra hep kusucagımı snadım.Derslerde , sınavlarda derken bu buyudu yanı dısarda kusarsam avm de kusarsam gıbı.Sımdı buyuk bır oranda avm , sokakta kusma korkusunu azalttım.Derslerdede artık olmuyor diyebilirim.Tek korkum sınav anı.Ne yapcagımı bılmıyorum.Her denemeye giderken korkarak gişdiyorum otobusle gıttıgım ıcın otobustete zorlanıyorum.Her deneme cıkardım cıkarıcam dıyorum ama cıktıgıda yok.Denemenın ilk 10-15 dk sı boyle gidiyor.Sonra zaten korkudan dolayı bı yorgunluk halsizlik sersemlik oluyor.Sınava tam odaklanamıyorum.Gerçek ygs sınavında ne yapcam? Orda tuvalete gıtmek yasak,dısarı cıkmak yasak cok korkuyorum.Suana kadar hıc kusmadım Allaha şükür.Psikologa gıt demeyin gittim bi işe yaramıyor her hafta 150 lira istiyor.Ben işin beyinde bitecegını bılıyorum.Luten bu sorunu yaşayan ya da yasamayan varsa yazsın.38 Gun kaldı ve ben strese girdim.Bu yokken sınav stresi diye bısı yoktu bende.Lutfen dalga gececekler bısı yazmasın baslarına gelmesini istemem...

• geçmiş olsun,psikyatra veya dahiliyeye git durumunu anlat başka biyere yönlendirirse rica et ilaç yazsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.