Arkadaşlar geçenlerde bir film izledim gençlik filmiydi fakat ismini unuttum ben çok begendim arkadaşlarımada anlattım çok begendıler fakat ismi bir türlü aklıma gelmedi filmde Bir Muhasebeci adam Veya (bankacı) olan bir adam sevgilisiyle ilk film başlarken sevişiyorlardı sonra işte bu sevgilisini mutlu edemıyordu çunkü sevişmeyi bilmyiordu vs bi ülkeye tatıle gıtmek ıcın sevgılısını ikna etmeye çalısıyordu fakat sevgilsii gelmedı kendı gitmek zorunda kaldı ve orda bir arkadaşıyla buluştu işte film ilerledikkce bu adam bi kucak danscısıyla tanıştı ve o kucak danscısıyla güzel vakit geçirmeye başladi arkadaşlar bu kadar anlatmamdan anlıyacagınızı düşünüyorum lütfen fılmn ismini bilen varsaa yazabilirmi cok merak ettim izledim ama ismini unuttum sımdıden teşkkür ederım yardım edeceginizi umuyorumm
kardeşim aynen bu işte allah ne muradın varsa versın gercekten 3 gündür büyük sıkıntı vardı hatırlayamıyorum artık morelım felan bozuldu o derece :D unutkanlık var diye doktora gıtcektım :D sana öyle diyim cok teşekkür ederim sayende eyv sagolsın paşaaa. :)
dark sagol kardeşim bidaha hatırlayamadıgım olursa yazarım eyvv :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme