Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE GİTTİ GİDİYORDAN PLAYSTATİON 2 ALDIM BUGÜN ELİME GEÇTİ AMA CİHAZ AMERİKADAN GELDİĞİ İÇİN ELEKTRİK UYMUYOR DÖNÜŞTÜRÜCÜ BİR PARÇA TAKTIM AMA CİHAZ YANDI 220W U 110W TA DÜŞÜREN Bİ CİHAZ LAZIM MIŞ BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM TAMİRİ MÜMKÜNMÜDÜR BU CİHAZIN YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• ilginç bence 110w 220w olayıyla alakası olmaması lazım o kendi düşürmesi lazım zaten 110w a. ps3 de öyle de ps2 için tam emin değilim. sadece adaptörü yanmıştır belki
  • Amerikadan gelme cihazların adaptörleri 110-220 V aralığında çalışıyor diye biliyorum. Hangi seri ps2? Başka bir ps2 adaptörü ile deneme şansın varsa dene. Belki sonuç alınabilir.

Edit : Watt yazmışım Volt olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 28 Şubat 2009; 0:02:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Amerikadan gelme cihazların adaptörleri 110-220 W aralığında çalışıyor diye biliyorum. Hangi seri ps2? Başka bir ps2 adaptörü ile deneme şansın varsa dene. Belki sonuç alınabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: rds

Amerikadan gelme cihazların adaptörleri 110-220 W aralığında çalışıyor diye biliyorum. Hangi seri ps2? Başka bir ps2 adaptörü ile deneme şansın varsa dene. Belki sonuç alınabilir.

+1 Harfi Harfine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.